Вправи для рук, щоб не висіла шкіра

З віком шкіра починає обвисати, стає в'ялою, неохайною. Особливо страждають руки, яким більше не властива пружність. Не варто ставити хрест на своїй красі, оскільки обвисла шкіра на руках – явище тимчасове, якщо тренуватися. Фізичні навантаження доречні в тренажерному залі, але також продуктивні будинку.

Як прибрати обвислі руки в домашніх умовах

  1. Щоб позбутися від комплексу неповноцінності і підтягти обвислі зони, необхідно в домашніх умовах щоденно виконувати ранкову зарядку, роблячи акцент на прокачування трицепсів, біцепсів, плечового пояса. Відмінно допомагають у заданому напрямку вправи з гантелями, але вибирати обважнювачі рекомендується не більше 3 кг в кожну долоню.
  2. Аеробні вправи – це ефективний спосіб, як прибрати обвислость рук у жінок, але в даному випадку важлива регулярність підходів, суворо вироблений графік, витрати вільного часу. Вибрати можна танці, біг або плавання, причому проводити тренування в посиленому темпі для якісного спалювання підшкірного жиру проблемних зон своєї недосконалої фігури.
  3. Харчування – ще одна важлива складова, яка забезпечує швидку підтяжку всього тіла, підвищений тонус шкірних покривів. Від жирної і смаженої їжі доведеться повністю відмовитися, а ось акцент робити на білках, антиоксидантах, складних вуглеводах. Важливо багато пити, щоб активізувати клітинний обмін верхнього шару епідермісу.

Як підтягти обвислі руки

М'язова маса верхніх кінцівок об'єднує м'язи передпліччя і плеча. Щоб шкіра не висіла, необхідно прокачати трицепси, біцепси. Двоголовий м'яз більш розвинена, тому для її прокачування задіяти гантелі вагою 2-3 кг. Потрібно згинати – розгинати кінцівки в ліктях. Тренувати трицепси дещо складніше, але вправи не менш продуктивні. Піднімати кисть з гантелей високо над головою, після чого розгорнути тильною стороною назовні.

Ці нескладні вправи для рук, щоб не висіла шкіра, бажано виконувати щодня. Підтягуються не тільки верхні кінцівки, але і все тіло, шкіра стає пружною, еластичною. Щоб підкачати проблемні зони, можна звернутися до фітнес-інструктора, але цілком реально вирішити проблему будинку. Нижче представлені ефективні вправи для слабких рук, щоб не висіла шкіра. Основні правила такі:

  1. Вправи повинні бути плавними і без ривків, інакше можна порвати, пошкодити трицепс або біцепс.
  2. Тренувальний комплекс, щоб шкіра не висіла, бажано проводити 3-4 рази в тиждень, і проблема буде вирішена через місяць.
  3. Для більшої ефективності вправи виконувати двома підходами, після чого робити 30-секундну перерву, щоб тіло відпочило.

Вправи для підтяжки рук з гантелями

Щоб шкіра на руках не була висячої і в'ялою, а дівчина відчувала себе чудово і впевнено, рекомендується запастися гантелями, виконувати запропоновані нижче вправи через день. Вага обважнювачів – не більше 2-3 кг на кожну долоню, тривалість тренування – 20-30 хвилин. Через пару тижнів домашніх занять шкіра буде виглядати красивою і підтягнутою. Отже:

  1. Підняти руки з гантелями на рівень плечей, при цьому зігнути в ліктях під кутом 90 градусів. Ритмічно піднімати їх вгору, опустити вниз, виконуючи без зупинки 2 підходи по 20 повторень.
  2. Сидячи на лаві, завести руки з обважнювачами за спину, що є вихідним положенням цієї вправи. На раз випрямити їх високо над головою, на два – повернутися на стартову позицію. Необхідно 20 повторів на кожен підхід.
  3. Лежачи на підлозі, розвести руки з обважнювачами в протилежні сторони. Піднімати їх у випрямленому стані, перехрещуючи на рівні грудей. Це додаткове тренування для грудних м'язів і всього тіла.
  4. Зайняти позицію на напівзігнутих колінах ногах, руки з гантелями наблизити до грудей. Розводити верхні кінцівки до рівня плечей, щоб шкіра не змогла більше відвиснути, засмучувати своїм зовнішнім виглядом.
  5. Ритмічно в позиції стоячи чергувати праву або ліву руку з гантелями над головою. На цю вправу відводиться 1 хвилина часу, після чого можна зробити 30-секундний інтервал і провести другий підхід.

Вправи від обвислих рук без гантелей

Якщо цікаво, як підтягти обвислі шкіру на руках, а гантелей немає в наявності, не варто надмірно панікувати і засмучуватися. Відомі ті вправи, які можна виконувати вдома і не купувати спеціальний спортивний інвентар. Наприклад, класичні віджимання від підлоги володіють високою ефективністю в заданому напрямку, допомагають позбавлятися від «крил» і напрацьовувати м'язову масу. Це далеко не всі вправи для рук, щоб не висіла шкіра. Нижче представлений продуктивний тренувальний комплекс, який додатково забезпечує ефект схуднення. Отже:

  1. Вибрати в якості опори сидіння крісла і дивани, а утримувати рівновагу внутрішньою стороною кистей так, щоб руки були зігнуті в ліктях під кутом 90 градусів, корпус тримався на вазі. Виконувати зворотні віджимання по 20 раз в 2 підходи. Якщо віджиматися таким способом, проблема шкіри, яка висить на руках, буде повністю вирішена.
  2. Підтягування продовжують вправи для рук, щоб не висіла в'яла шкіра. Будинки в дверному отворі можна встановити турнік і підтягувати на ньому проблемні області власної фігури. Кількість підходів не обмежується, і, якщо не виходить підняти корпус, можна просто повисіти кілька хвилин з користю для хребта.
  3. Вертикальні віджимання теж забезпечують результат, щоб шкіра не висіла. Необхідно впертися долонями в стіну, створити напругу, підтягувати до стіни корпус. Гойдаються біцепси, трицепси, а від провисання шкіри незабаром сліду не залишиться. Належить виконати за 20 повторів в 2 підходи.
  4. Вибрати вихідну позицію на напівзігнутих колінах. Руки злегка підігніть в ліктях, після чого широко розправити по обидві сторони на рівень плечей. Таким способом можна підтягувати біцепс і трицепс, поступово формуючи атлетичний силует.
  5. Перед тим як прибрати обвислу шкіру на руках запропонованими вище тренуваннями, насамперед необхідні вправи на розтяжку, щоб виключити травми плечового і поперекового пояса. Це можуть бути класичні випади руками, які теж прокачують м'язи верхніх кінцівок.

Відео: ефективні вправи від в'ялості рук для жінок

Як підтягнути руки в домашніх умовах - вправи на трицепс

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!