Вправи для схуднення від Ірини Турчинской - для боків і живота

Струнке підтягнуте тіло сьогодні в моді – адже це ознака не тільки краси, але і здоров'я, турботи про себе. Кожна дівчина хоче підібрати той комплекс вправ для зниження ваги, яка допоможе підтримувати фігуру у формі. Однак можливість відвідувати спортзал і займатися з тренером є не у всіх. Відомі вправи для схуднення від Ірини Турчинской допоможуть обзавестися гарною фігурою за короткий термін. Освоїти їх систему самостійно може будь-яка людина.

Фітнес-вправи від Ірини Турчинской для схуднення

Головна особливість комплексу вправ Турчинской – особлива програма для кожного віку, яка допоможе швидко зробити тіло підтягнутим: за рік ви встигнете перетворитися. Всього систем тренувань три: для жінок від 18 до 29 років, потім – від 30 до 39 років, далі – після 40 років. Кожен комплекс вправ відповідає потребам певного віку.

Більшість жінок прагне прибрати жир з боків – це одна з найпоширеніших проблем фігури. Для того, щоб комплекс вправ для зниження ваги був ефективним, Турчинська пропонує кожну тренування розділити на два типи навантажень – динамічні (тобто рухливі заняття, в ході яких калорії згоряють) і статичні, що нагадують заняття йогою. Така система дозволяє позбавитися від зайвої ваги, але не допустити наростання дуже масивних м'язів. Кожне тренування має тривати не більш півгодини, а займатися слід тричі на тиждень.

Популярність вправ в тому, що кожна людина може виконувати їх вдома. Це зовсім просто. Більшість навантажень для рук і ніг, які пропонує Турчинська, знайомі жінкам з шкільних занять фізкультурою. Це звичайні махи, нахили або стрибки. Секрет успішного схуднення – у грамотному їх чергуванні і техніці: кожне тренування включає в себе шість вправ, які потрібно виконувати всі разом, безперервно, повторюючи кожне два рази. Ось один з варіантів тренування.

  1. Прийняти вихідне положення «упор сидячи». Швидко виштовхніть прямі ноги назад, потім стрибком встаньте, підніміть руки вгору, потім поверніться у вихідне положення.
  2. Прийняти вихідне положення «упор лежачи», ноги зігнути в колінах. Виконуйте класичні віджимання.
  3. Встати прямо, руки на поясі. Одна нога зігнута і піднята на стілець. Напружуйте м'язи сідниць і піднімайте корпус вгору, щоб зігнута нога випросталась.
  4. Ляжте на спину, прямі ноги підніміть під кутом в 45 градусів. Утримуйте таке положення півхвилини.
  5. Сісти спиною до стільця, спертися руками об сидіння. Піднімайте корпус так, щоб сідниці відірвалися від підлоги. Руки повинні стати прямими.
  6. Ляжте на спину, руки витягніть за голову. Одночасно піднімайте руки і ноги – так, щоб вони опинилися паралельно один одному. Вправа нагадує «берізку».

Крім того, Ірина Турчинська рекомендує поєднувати регулярні тренування з вживанням натуральної харчової добавки «Модельформ». Цей засіб допомагає набагато швидше прибрати жир з боків, оскільки також відповідає індивідуальним потребам кожного жіночого віку (18+, 30+ або 40+) і бореться з причинами зайвої ваги (наприклад, з тягою до солодкого, здоби, жирного). Комплексний вплив на фігуру обіцяє показувати відмінні результати.

Дізнайтеся також, яківправи для схуднення живота і боків найбільш ефективні.

Відео

Як накачати прес дівчині. Поради від Ірини Турчинской як накачати прес. #ФизическиеУпражнения

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!