Ефективний комплекс вправ від целюліту для стегон і сідниць

Целюліт – популярна жіноча проблема, боротися з якою необхідно комплексно. Якщо використовувати тільки спеціальні засоби в комплексі з салонними процедурами, максимального ефекту не досягти. Необхідні не тільки вони, а ще правильне харчування, режим дня, обов'язкова зарядка. Чудодійні вправи проти целюліту на сідницях і стегнах відомі кожній. Правда, доведеться поставитися до них серйозніше – для отримання результату потрібно завзятість.

Як в домашніх умовах позбутися целюліту вправами

Прості, але ефективні вправи для сідниць легко робити вдома. Важливі регулярність, правильне початок – розігрів м'язів. Така розминка дозволить підготуватися до основної зарядці, уникнути травм. Для виконання завдання рекомендовано присідати, стрибати на носочках, обертати тазом, нахилятися в сторони, за напрямами вперед і назад.

Для ніг

Необхідно позбутися целюліту в домашніх умовах швидко? Робіть комплекси, спрямовані на опрацювання ніг:

  1. Глибокі присідання. Почніть з 20, кожен день збільшуйте навантаження. У перший час неминучі болю.
  2. Випади. Одну ноги слід поставити вперед, другий назад, передня буде опорною. Спина пряма. В описаній позиції слід нахилятися вперед, потім міняти ноги. Бажано 12 підходів.

Для сідниць

Тренерами розроблені різні методи боротьби з проблемою, вправи від целюліту на попі, вони ж впливають і на проблемні стегна:

  1. Пересування на сідницях. Потрібно лише сісти на підлогу, витягнувши ноги прямо, і пересуватися в такому положенні по підлозі вперед/назад. Під час руху руки зчеплені за головою.
  2. Присідання з гантелями. Рухатися повільно, стежити за спиною. Для виконання використовується нетяжкий спортивне спорядження.

Для стегон

Для отримання результатів підбирається розминка, завдання якої полягає в розгоні крові в області стегон. Для боротьби з липосклерозом тіла рекомендовано:

  1. Крутити «велосипед». Потрібно прилягти, піднятими вгору ногами крутити уявні «педалі» вперед, назад. Тривалість – не менше 10 хвилин. Під поперек краще підкласти рушник.
  2. Користуватися гімнастичним обручем (хула-хуп). Виконується за часом, кількість оборотів вважати не варто. Оптимальний – 15 хвилин.

Відео: як робити вправи від целюліту на ногах і сідницях

Кращі тренування для накачування сідниць прості, їх легко. Головне – займатися регулярно, не відступати перед тимчасовими труднощами (болі, дискомфорт). За один тиждень позбавлення від целюліту не настане, зате через кілька місяців наполегливої праці тіло стане підтягнутим, струнким. Не зовсім ясно, як виконувати фізичні вправи проти обридлого целюліту на сідницях і стегнах? Ознайомтеся з відеороликами, а далі просто повторюйте.

У відео представлені:

  • 3 ефективні розминки для вирішення проблеми, які допоможуть зміцнити, підтягнути передню, зовнішню частину стегна, опрацювати внутрішні м'язи. Щоб включити роботу ступень, бажано виконувати їх в шкарпетках або босоніж. Кожен рух повторюється не менше 4 разів.
  • Комплекс, що показує, як прибрати целюліт з ляжек. Формують руху для поліпшення фігури – випади. Їх роблять з гантелями, штангами. Вони дозволяють прибрати жири, тонізувати м'язи.
  • Правильний спосіб виконання присідань. Комплекс простих вправ проти целюліту на сідницях і стегнах легко виконувати в будь-якому місці.

Як прибрати целюліт на ногах і попі в домашніх умовах

Ефективні статичні вправи для сідниць

Антицелюлітний комплекс

5 антицелюлітних вправ від Брітні Спірс - Все буде добре - Випуск 237 - 19.08.2013

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!