Таблетки для зниження апетиту - відгуки про ефективність. Кращі таблетки, що знижують апетит

Часом трапляються такі ситуації, коли людина перепробував масу способів схуднення від різних дієт до тренажерного залу, а результату як такого немає. На допомогу прийдуть таблетки для зниження апетиту: більшість препаратів – це безрецептурні Бади, тому їх легко можна придбати в будь фармацевтичної аптеці. Однак деякі представники даної категорії потребують попередньої консультації з лікарем, так як їх вплив може бути шкідливим для здоров'я.

Найбільш ефективні таблетки для зниження ваги

Однозначно назвати якийсь окремий препарат кращим і максимально результативним неможливо. Фармацевтичний ринок пропонує широкий вибір таблеток для схуднення, що знижують апетит. Не думайте, що найдорожчі таблетки відразу дозволять вам схуднути, а крім того, те, що підійде одному страждає ожирінням, не завжди піде іншому. Кожен конкретний випадок індивідуальний, цілком можливо, що очевидний результат ви зможете досягти за допомогою звичайного лікарського препарату з демократичною ціною.

Редуксин

Таблетки розроблені російським виробником і за короткий період часу зарекомендували себе, як ефективний засіб для схуднення і зниження ваги. Впливаючи на певні ділянки мозку, «Редуксин» дозволяє домогтися почуття насичення і знижує потребу в їжі. Має широкий ряд протипоказань: серцево-судинні захворювання, артеріальна гіпертензія, порушення функції печінки і нирок.
  • Склад: сибутрамін – основна діюча речовина.
  • Показання: надмірне ожиріння.
  • Застосування: перорально по 1 таблетці на добу. Лікарі радять починати прийом з 5 мг препарату, поступово збільшуючи дозу до 15 мг на добу.

Линдакса

Ще один яскравий представник лікарських таблеток, де основним активним компонентом виступає сибутрамін. Випускається чеської фармакологічною промисловістю. Впливаючи на центральну нервову систему, препарат знижує вагу за рахунок згасання інтересу до їжі. Малі порції їжі здатні викликати у хворого почуття повного насичення.

  • Склад: активний компонент препарату – сибутрамін.
  • Показання: ожиріння середньої і сильної тяжкості.
  • Застосування: вранці, по 1 таблетці. Запивати необхідно великою кількістю води.

Ліда

Як стверджує виробник, у складі цього лікарського засобу присутні тільки натуральні інгредієнти – трави, які популярні в китайській народній медицині. Його дія спрямована на посилення обміну речовин і нормалізацію гормональної системи, втрати апетиту. Завдяки цьому відбувається процес зниження ваги. До того ж інструкція препарату свідчить, що під час прийому таблеток ви зможете схуднути, але ще і очистіть організм від шлаків.

  • Склад: листя індійського лотоса, дайдайхуа, кореневище частухи подорожникова, насіння касії.
  • Показання: ожиріння, корекція маси тіла, целюліт, схуднення. Можливий профілактичний прийом препарату у людей, схильних до повноти.
  • Застосування: через 30 хвилин після сніданку по 1 капсулі на добу, необхідно запивати великою кількістю води. Крім цього, за добу дуже важливо випивати не менше 1,5 літра чистої води.

Грациния форте

Відчуття ситості досягається завдяки тому, що лікарські таблетки підтримують рівень глюкози в крові на високому рівні. Насичення крові глюкозою є своєрідним сигналом мозку, що організм наситився і трапезу можна завершувати. «Грациния форте» до всього іншого активізує обмін речовин, сприяючи ефективному схудненню.

  • Склад: екстракт гарцинії, вітаміни В6 і С, хром.
  • Показання: ожиріння, необхідність зниження ваги.
  • Застосування: добова доза препарату полягає в прийомі 4-х таблеток. Прийом необхідно здійснювати 2 рази в день по 2 таблетки під час їжі.

Анкир-Б

Таблетки розроблені компанією «Эвлар» і не має абсолютно ніякої харчової цінності – 0 ккал. Повністю складається з мікрокристалічної целюлози (МКЦ). Потрапляючи в ШКТ, волокна МКЦ розбухають, швидко викликає відчуття ситості. Перешкоджають всмоктуванню токсинів і компонентів розпаду харчових продуктів. Ще один плюс на користь використання препарату полягає в його здатності зв'язуватися з холестерином (жироподобным з'єднанням). Проходячи по кишечнику, він виводиться з організму природним способом.

  • Склад: мікрокристалічна целюлоза.
  • Показання: ожиріння, зайва вага.
  • Застосування: під час прийому їжі, від 3 до 5 таблеток. Курс лікування розрахований на 1 місяць.

Апетинол

Ще один препарат рослинного походження, який покликаний боротися із зайвою вагою шляхом усунення почуття голоду. Не містить у своєму складі хімічних сполук, чим викликав глибоку довіру у багатьох споживачів. Крім придушення апетиту «Апетинол» сприяє прискореному ліпідного обміну речовин і спалювання жирів, а так само активізує організм для позбавлення від шлаків.

  • Склад: екстракти Калахарского кактуса Худія гордони, рослини Колеус форсколии. Карбоксилметилцеллюлоза (КМЦ) і цитрусові пектини.
  • Показання: ожиріння, схильність до надмірної повноти, підвищений апетит. Може застосовуватися як доповнення до низькокалорійних дієт.
  • Застосування: по 2 капсули 2 рази на день, за 20 хвилин до їжі (обід і вечеря). Необхідно дотримувати строгий питний режим – не менше 2 літрів води в добу.


Побічні ефекти і протипоказання

До пігулок для зниження апетиту вдаються тільки тоді, коли всі інші способи схуднення не подіяли. Деякі таблетки здатні викликати наступні побічні ефекти: головний біль, нудоту, сухість у роті, неспокій, тахікардія і безсоння («Редуксин», «Линдакса», «Ліда»). А інші можуть спровокувати появу алергічних реакцій і дискомфорту в кишечнику («Гарцинія форте», «Анкир-Б», «Апетинол)». Практично всі препарати протипоказані вагітним та під час грудного вигодовування.

Відгуки після застосування

Валерія, 32 року:«Таблетки «Редуксин» дійсно працюють! Мій результат – мінус 12 кг за місяць. Коли я починала приймати препарат, відмітка ваг показувала 100 кг, після закінчення курсу прийому 88 кг. Починаючи курс, помітила невелику тахікардію. Результатом залишилася дуже задоволена».
Мадіна, 40 років:«Я пила таблетки «Линдакса». Можу з упевненістю сказати, що це чудовий препарат. Він допоміг мені не тільки знизити вага – пішло 6 кіло за місяць – але й налагодити правильний режим харчування. За час прийому таблеток мій організм звик харчуватися невеликими порціями».
Катерина, 28 років:«Мій досвід прийому таблеток для схуднення не самий вдалий. Я приймала препарат «Ліда», який спровокував у мене різкі скачки артеріального тиску, прискорене серцебиття. Для себе вирішила, що мені буде розумним повернутися в спортзал».
Євген, 18 років:«Я приймав таблетки «Анкир-Б», результат вразив мене і оточуючих. Мій результат – втрата 5 кг протягом місяця. Зараз я зробив 10-денну перерву, після чого знову планую прийом препарат».
Лілія, 25 років«Для того щоб схуднути я використовувала таблетки «Апетинол» і «Гарцинія форте», коли сиділа на низьковуглеводній дієті. Обидва препарату засновані на рослинних інгредієнтів, це вселяє довіру. Я зуміла схуднути на 4 кг з препаратом «Апетинол» і ще на 3 кг з таблетками від «Гарцинія форте».
Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!