Домашні омолоджуючі маски для обличчя

Всяка жінка з юності пізнає науку збереження своєї краси. Перебуваючи в стінах дому, це особливо результативно, оскільки легко поєднати приємне заняття з корисними справами. А якщо додати до процесу розслаблюючу музику або ванну, то результативність маски приємно відіб'ється на вашій зовнішності. Домашні омолоджуючі маски для обличчя подарують вам квітучий вигляд вже через декілька процедур. Ознайомившись з рецептами масок, ви зрозумієте, як доглядати за шкірою обличчя.

Омолоджуючі маски для обличчя в домашніх умовах

Результативне омолодження обличчя в домашніх умовах вимагає дотримання елементарних приписів лікарів-косметологів:

  • суміш накладається виключно на чисте обличчя;
  • маска накладається по масажних лініях;
  • маску не варто наносити на губи, навколо очей;
  • суміш слід використовувати відразу після приготування;
  • після нанесення переважно не напружувати лицьові м'язи;
  • вологе обличчя краще не витирати – нехай волога вбереться сама.

Після 30 років

Переступивши тридцятирічний рубіж, жінка все ще залишається на піку своєї привабливості. Для підтримання її на цьому п'єдесталі в її систему краси потрібно внести щотижневі маски для омолодження шкіри в домашніх умовах. Обличчя жінки за 30 вимагає суплиментарного харчування і тонусу. Лікарі-косметологи пропонують маски з медом, з блакитною глиною, кропивою. Будь-який натуральний продукт, який опинився у вас вдома здатний послужити вашій красі.

Після 40 років

Після 40 років особа зазнає зміни: починають проступати пігментні плями, знижується еластичність, проявляються зморшки. Тому омолодження обличчя в 40 років ставить перед собою наступні завдання:

  • користуватися підтягуючими компонентами (желатин, білок);
  • застосовувати зволожуючі суміші (сирна, дріжджова, медова);
  • виготовляти вітамінізовані суміші з використанням свіжих плодів (гарбуз, смородина, яблуко, абрикос, черешня).

Після 50 років

Основне завдання зрілої шкіри – це робота з еластичністю, зморшками, зменшення темних цяток. Омолоджуючі Маски для обличчя, для в'янучої шкіри виготовляються з молочних продуктів, косметичних масел, меду, дріжджів, яєць, алое, свіжих плодів. Зазначені компоненти здатні повернути шкірі колишню тонус, усунути в'ялість, згладити вікову пігментацію, підтягнути другий підборіддя. Після 50 слід бути уважним до вибору засобів. Рекомендується провести тест на алергічні реакції.

Рецепти омолоджуючих масок

Застосовуючи доступні екологічні продукти, при приготуванні маски для омолодження витрачається мінімум часу. Косметологи рекомендують застосовувати домашні омолоджуючі, живильні маски для особи за кілька годин до сну, щоб усі цінні компоненти встигли проникнути у верхні шари епідермісу. Застосування омолоджуючих масок відразу перед сном у приватних випадках здатне викликати зайву набряклість.

З полуниці з вершками

Чудова освіжаюча суміш з полуниці готується дуже просто:

  • Збити яєчний білок, розм'якшені плоди полуниці і трохи вершків.
  • Отриману суміш викласти на знежирене обличчя і шию терміном на півгодини, після чого сполоснути.
  • Ретинол, який міститься в ягодах, чудово зволожує шкіру, надає їй сяючий вигляд. А зміст біотину в полуниці здатне збагатити ваше обличчя колагеном і запустити відновлювальні процеси.

Томатна

Звичайний, звичний для всіх, помідор здатний подарувати вашій особі відпочив, свіжий вигляд і красивий відтінок шкіри. Вміст поживних речовин в томаті регулює тонус епідермісу і згладжує дрібні зморшки. Для приготування живильної суміші необхідно;

  • Взяти м'яку кашку помідора і крапельку оливкової олії.
  • Нанести приготовлену суміш на очищену шкіру і залишити на півгодини.

Для повік

Для шкіри навколо очей рекомендується використовувати зволожуючі ніжні консистенції. Найвідоміші маски від зморшок в домашніх умовах – це компреси з свіжої петрушки. Петрушка – унікальна рослина, що містить в собі вітаміни А, С, Е, яке надає шкірі тонус, згладжує дрібні зморшки, відбілює. Для приготування масочку потрібно:

  • Подрібнити до консистенції напіврідкої маси і викласти на марлеву тканину.
  • Готову суміш накласти на повіки на 15 хвилин.

Для шиї

Після частого використання цієї маски шкіра шиї стає оксамитовою і ніжною. Для її приготування:

  • Використовується звичайний сирий яєчний жовток, оливкова олія і бджолиний мед.
  • Всі інгредієнти перемішуються самим ретельним чином і намазуються на чисту шию і декольтований область.
  • Після закінчення півгодини змиваються теплою проточною водою. Ефект чудовий!

Відео: ефективні омолоджуючі маски в домашніх умовах

Кращі омолоджуючі маски для обличчя в домашніх умовах

Відгуки про результати застосування

Олександра, 27 роківЧасто використовую свою улюблену домашню омолоджуючу маску для обличчя: яєчний жовточок, мед, оливкова олія. Шкіра після неї, як у немовляти! Якщо в будинку немає оливкової олії, я використовую персикове, соняшникову. Залишилася після першого разу суміш я зберігаю в холодильнику і використовую ще кілька разів, не забуваючи нагріти. Кожен раз ефект просто супер!
Інга, 35 роківЯ часто стрибаю з парашутом і проблема обвітреного особи і сухої шкіри один час доставляла мені багато клопоту, поки одного разу я не спробувала теплу масочку з масла. Звичайна оливкова олія нагріваю, пропитываю їм марлю, кладу на обличчя, залишивши прорізи для очей. Після 25 хвилин змиваю. Я знову як новенька!
Олена, 29 роківЦей старий народний спосіб мені передала моя бабуся, яка завжди примудрялася виглядати моложаво. Вона пропускала ріпчасту цибулю через м'ясорубку, додавала ложечку молочка і бджолиного меду. Після нанесення на обличчя потрібно потримати півгодини і промити тепленькою водичкою. Шкіра відразу стає блискучою, свіжою. Застосовую перед походом в гості.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!