Знежирювач для нігтів - види і замінники в домашніх умовах. Вибір хорошого обезжиривателя для нігтів

Підготовка до нарощування гелем або обробці шелаком – основа всієї процедури. Знежирення пластини сприяє очищенню забруднень, які негативно позначаються на подальшому якості манікюру. Багато новачків плутають призначення коштів, так і виробники часто упускають момент точного визначення їх функцій.

Види знежирювачів для гель-лаку

Знежирювачах повинен використовуватися дозовано, він підсушує пластину. Перед закріпленням шелаком ця процедура обов'язкова, щоб стерти плями, забруднення. Знежирювач для гель-лаку використовують у разі зняття природного блиску бафом і для видалення липкості після нанесення фінішу. Праймер і знежирювачах слід розрізняти, їх призначення відрізняються. Праймер для нігтів є агресивним засобом, який застосовують один раз перед нанесенням на пластину акрилових або гелевих систем, щоб краще зчепити їх природною основою.

Праймер

У перекладі це слово означає «грунтовка». Обробка нігтя праймером – це підготовка до наступного шару акрилу, гелю або шелаку. Існує два види: кислотний і безкислотний. Наносити праймер на нігті потрібно після обробки знежирювачем, коли всі плями і смітинки заберуться з пластини. Після нанесення обезжиривателя для нігтів до пластин категорично не можна торкатися, а якщо ви не впевнені в тому, що випадково не зачепили, то краще обробіть ще раз. Праймер для гель-лаку необхідний перед процедурою всього один раз, щоб підсилити зчеплення.

Безкислотний

Засіб використовується, щоб міцно зчепити натуральну поверхню з хімічним покриттям. Праймер для шелаку – це свого роду двосторонній скотч. Наносити його потрібно на суху пластину, яку додатково просушувати не потрібно. Рекомендується для чутливих основ, оскільки його склад не руйнує структуру і природну поверхню. Очищення проходить дбайливо, препарат не настільки агресивний, але дівчатам з порушеним жировим обміном може не підійти: пластинки будуть відшаровуватися.

Кислотний

Наносять препарат перед основою гелю, щоб лусочки нігтьового кератину піднялися і з'єдналися з штучним покриттям. Не можна, щоб кислотний праймер потрапляв на шкіру, адже засіб агресивне і викликає опікову реакцію. Коли покриття таким праймером висихає, то пластина стає білястого відтінку. Така реакція свідчить про те, що засіб випарувалося.

Якщо у дівчини, якій роблять манікюр, занадто високе потовиділення, то перед нанесенням матеріалу рекомендується застосовувати кислотний праймер, щоб нігті не шарувалися після обробки гелем. Дегидрируются властивості препарату сприяють додаткової сушінні пластини. Постійно замість обезжиривателя для нігтів праймер для гель-лаку не використовують, так як він не є щадним.

Дегидратор

Покривати дегідратором всі платівки відразу небажано, адже його вплив є нетривалим. Наноситься серветкою без ворсу прямо на природну пластину. Препарат, який містить бутицелат, є абсолютно нешкідливим. Речовина поліфункціональне, його дія спрямована на:

  • позбавлення основи від зайвої рідини;
  • знежирення пластини;
  • зняття природного мастила, пилу, бруду;
  • відновлення нормальної кислотності;
  • зчеплення природної пластини з моделюючим покриттям;
  • попередження відшарування.

Клинсер

У моделюванні гель-лаком клинсер для нігтів застосовують для базової обробки пластини, щоб зняти бруд, жирні плями та пил. Наноситься речовина так само після основного покриття, для зняття липкості шелаку. Між шарами клинсер не наносять, тому що крім спирту він містить ще й масло, яке відшарує покриття і не дасть нанести гель рівномірно. В домашніх умовах застосовується і в якості основи перед фарбуванням звичайним лаком.

Чим можна замінити знежирювач для нігтів

Знежирює природну пластинку звичайне мило, але тільки не у випадку з нарощуванням, під час цієї процедури мити руки з милом не можна. Майстри часто замінюють знежирювачах засобом для зняття лакового покриття, спиртом, спиртовими розчинами. Захоплюватися такими коштами не можна, тому що вони не тільки прибирають забруднення, але і пересушують нігті. Порушують їх кислотність. В основному професіонали вибирають знежирювачі тих фірм, шеллаки, гелі, яких використовують при моделюванні.

Де купити і скільки коштує знежирювачах

Ціни на засіб відносно недорогі і придбати його можна в багатьох роздрібних і оптових центрах торгівлі. Вартість коливається від 100 рублів і вище, але слід пам'ятати, що професіонали для роботи вибирають перевірені марки знежирювачів. Придбати препарати, їх замінники можна в аптеці, спеціальних косметичних центрах, інтернет-магазинах, у розповсюджувачів офіційної продукції для нарощування різними матеріалами: гель-лаками, гелем, акрилом.

Відео: як і чим можна знежирити поверхню нігтів

Властивості профі викл. Знежирювачах Формула профі

Відгуки

Карина, 27 роківПрацюю майстром манікюру давно і завжди використовую для знежирення северину (severina). Відмінний засіб, ціна невисока, ніяких недоліків в використанні не помічала. Вся жирні та брудні плями стираються добре.
Ірма, 32 рокиДля знежирення вибрала фірму ту ж, гелями, якою користуюся – cnd. Помірна ціна, хороша перевірена якість. Рекомендую всім майстрам манікюру, підходить як антисептик і засіб, що знімає забруднення. Пластини їм обробляю перед нанесенням гель-лаку.
Валентина, 25 роківЗаймаюсь нарощенням і для зняття забруднень з платівок використовую кошти фірми Omila. Правильний догляд не дуже пересушує натуральну основу, а пил, бруд знімаються чудово. Підтвердження хорошого моделювання гелем видно на фото моєї роботи.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!