Манікюр з переходом кольору - як зробити і як називається, відео. Перехід кольору в манікюрі, фото

Бажання відрізнятися від інших штовхає творчих людей на створення креативних рішень, які припадають до смаку багатьом світових дизайнерів. Манікюр з переходом кольору називається градієнт або омбре, мода на який швидко поширилася серед майстрів нейл. У ньому використовується кілька кольорів лаку. Виглядає омбре ефект дуже оригінально і універсально. Навчіться робити такий нейл-арт самостійно в домашніх умовах, і ви не пошкодуєте.

Особливості градієнтного манікюру

Нейл-арт з ефектом омбре неважко зробити самостійно. Його особливість – універсальність, адже відразу кілька кольорів підійдуть до більшої кількості одягу, а не тільки до одного комплекту. В залежності від сезону, вибирайте відповідні тони і відтінки, тоді результат буде виглядати не нудно і тематично підходящим. Помилитися з вибором панелі складно, але краще вивчити ідеальні поєднання, які припадуть вам до смаку.

Перед манікюром варто привести свої пальчики в порядок. Вам знадобиться апельсинова паличка, манікюрні ножиці, кусачки, пилочка. В Європі найчастіше використовують техніку щадного нейл-арту, коли кутикула тільки відсувається, без обрізання. Якщо вам такий спосіб по душі, то ви обмежитеся на цьому етапі апельсиновою паличкою. Кусачками обріжте нігті, зробивши бажану форму, а пилкою заточіть гострі кути, щоб не зачепити та не розбити пластину. Закінчивши процедуру, переступайте через це до вибору квітів.

При монохромному комбінації манікюру фарбування відбувається двома лаками зі зміною тону. Приклад: від синього до блакитного (у перший колір поступово додається білий, змінюючи відтінок) або від яскраво-малинового до ніжного рожевого (тим же методом). Такий манікюр підкреслює ніжний, романтичний образ або помітний ексцентричний. Якщо вибираються родинні комбінації, градієнт робиться лаками, які розташовані поряд у колірній палітрі. Приклади поєднання: яскраво-жовтий і помаранчевий, глибокий синій і небесний блакитний, темно-бузковий і червоний, вогненний помаранчевий і червоний.

Найсміливіша комбінація манікюру – контрастний градієнт. Приклади поєднання: сонячний жовтий і бузковий, глибокий синій і помаранчевий, фіолетовий і смарагдово зелений, блакитний і рожевий. Комбінації бувають у теплих, холодних, яскравих гарячих відтінках. Експериментуйте, поєднуючи світлі і темні кольори, пастельні і насичені палітри. Двоколірний манікюр контрастних кольорів підійде під будь-який настрій, стиль або захід, варто тільки правильно висловити своє бажання.

Ще одне святкове поєднання манікюру – лак і гліттер з блискітками. Відносити до них правила поєднання чи ні – вирішувати вам. Тут швидше потрібно відштовхуватися від святкового вбрання, який на вас надітий, та макіяжу. Темне, вечірнє плаття з червоною помадою надихає на яскравий червоний лак і фіолетові або сині блискітки. Якщо ви наречена і попереду весільна церемонія, то білий колір і срібний гліттер – ідеальна комбінація для манікюру.

Як нафарбувати нігті з переходом кольору майстер-клас

Якщо ви зважилися на сміливі експерименти з манікюром будинку, вам необхідно ознайомитися з майстер-класами по окрашиваю нігтів з градієнтним ефектом. Існують два стилю нанесення лаку – малювання пензлем або за допомогою губки. Кожен обирає для себе, що краще. Оволодівши такою технікою, майстри пропонують не лише двоколірні варіанти, але і триколірний омбре манікюр. Кольори вибираються з тієї ж палітри за принципами, описаними вище.

Губкою

Для манікюру градієнт вам знадобиться:

  • кілька кольорів лаків від одного виробника або однакової щільності;
  • губка, розрізана на пару шматочків;
  • прозорий закріплювач;
  • рідина для зняття манікюр;
  • ватяні палички;
  • палітра (звичайне скло або плоска поверхня, не вбирає рідину);
  • жирний крем.

Етапи нанесення:

  1. Змастіть жирним кремом пальчики в областях, близьких до нігтиками. Тоді помилки манікюру буде простіше видалити.
  2. Вибравши основний колір лаку, нанесіть його на всі нігті. Це за умови, якщо всюди буде однаковий градієнтний манікюр.
  3. Візьміть палітру для змішування, змішайте 2 або 3 відтінку так, щоб довжина цієї розтягнутої краплі була приблизно з нігтик. Зубочисткою або голкою змішайте лаки в точці, де вони стосуються.
  4. Візьміть губку, не набагато ширше нігтя. Умочуйте її в лак.
  5. Зробіть відбиток на нігті. Світлий колір повинен бути ближче до кутикули, темний – на кінчиках. Цей прийом в манікюрі візуально витягує пальці. Якщо зробите навпаки, то вийде зворотний ефект.
  6. Зачекайте, поки підсохне і повторіть процедуру.
  7. Видаліть паличкою з рідиною для зняття лаку зайве з пальців.
  8. Нанесіть глянцевий закріплювач. Манікюр готовий!
  9. Невеликий секрет: якщо ви будете використовувати аплікатор замість губки, на пальцях майже не буде відбитків лаку.

Пензликом

Цей метод підходить для тих, хто вже призвичаївся техніці градієнтного манікюру. Плюс його в тому, що можливий ефект омбре з 3 і більше кольорів. На губці такий градієнт не буде виглядати так чітко. Мінус манікюру пензликом тільки у витратах часу і терпіння. Якщо ви хочете градієнт з п'яти кольорів, то потрібно витягувати вручну кожну стиковку. Наявність гель-лаків і ультрафіолетової лампи значно спрощує завдання.

Вам знадобиться всі те ж, що і при манікюрі з губкою, тільки замість неї – пензлик. Якщо у вас гель-лаки, починайте наносити базу, а потім вже колірні варіації:

  1. Вибравши світлий відтінок, нафарбуйте половину всіх нігтів від кутикули до середини нігтя.
  2. Іншим темним кольором пройдіться від кінчиків до місця стикування.
  3. Візьміть нульову пензлик, голку або зубочистку, в точці дотику зробіть вертикальні розлучення. Важливо їх здійснювати, поки не висох.
  4. Повторіть процедуру знову. У вас неодмінно вийде м'який перехід від одного кольору до іншого.

Відео: як зробити градієнтний манікюр з переходом

Детальний майстер-клас з градиентному манікюру білого і синього кольору – те, що вам потрібно? Подивіться відео, щоб освоїти тонкощі нанесення лаку. У відеоуроці головний інструмент – губка. Від неї в будь-якому випадку будуть розводи на пальцях, але вас не повинно це відлякувати від цієї яскравої ідеї. Невелика підказка – якщо ви, витираючи ватною паличкою зачепите більше, ніж потрібно, то візьміть тонкий пензлик, опустіть у колір лаку у кутикули, проведіть тоненьку лінію.

Манікюр "Градієнт". Як зробити манікюр "Градієнт"? (Gradient Nails)

Відео-урок манікюру з переходом кольору губкою

Якщо ви зацікавлені у триколірному градієнтному нейл-арте, але поки не знаєте, як втілити його в життя, то відео-урок нижче для вас. В якості панелі використовується фольга, інструмент – губка. Процедура нанесення повторюється 2 рази. У підсумку вийде ніжний манікюр жовто-зелено-блакитного кольору, який підійде для теплих пір року на будь-який захід. Спробуйте втілити цей нейл-арт.

Градієнтний манікюр. Манікюр з переходом кольору.

Фото дизайну нігтів з переходом кольору 2019 року

У вас немає яскравого натхнення? Готові варіанти манікюру 2019 з ефектом омбре допоможуть вам зробити правильний вибір. Який би сезон не був, дівчина повинна виглядати щасливою і яскравою. У градієнтному манікюрі використовують гліттер, матовий ефект, блискітки, стрази, тематичні малюнки, геометричні лінії і фігури, пил з галактики. Частіше надихайтеся і творіть красу на нігтях! Дізнайтеся, як зробити манікюр з метеликами.

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!