Місячний манікюр з френчем разом. Френч з місячним манікюром на нігтях, фото і відео

Дизайнери та стилісти нерідко черпають натхнення з модних тенденцій минулих років, щоб створити новий сучасний тренд. Серед голлівудських дів 20-30-х років було популярно робити манікюр так, щоб кінчик нігтя і його лунка залишалися незабарвленими. Через багато років ця тенденція знову повертається в моду, але в новому амплуа. Поєднання технік французького і місячного манікюру стає популярним трендом. Застосування цієї технології надає нігтям оригінальний, ефектний вигляд. Якими бувають види місячного френча? Як його зробити в домашніх умовах?

Варіанти місячного манікюру в поєднанні з френчем

Особливістю французького манікюру з лунками є наявність двох «усмішок», одна з яких малюється на кінчику нігтя, а інша біля його основи. Існує чимало ідей прикраси в даному стилі. На фото нижче представлені деякі популярні види суміщення зворотного і звичайного френча. Ця техніка прекрасно підійде як для натуральних, так і як варіант дизайну для нарощених нігтів.

Яскраво і ефектно вона виглядає в контрастних кольорах на середніх, довгих нігтьових пластинах овальної форми. Форми лунки, посмішки можуть виконуватися не тільки у вигляді півмісяця, але бути трикутними або хвилястими. Виграшними комбінаціями кольорів при комбінуванні місячного, французького манікюру вважаються: червоний і білий, жовтий і фіолетовий, чорний і срібний або золотий.

У такому френчі добре гармонують лаки з матовою структурою і типу металік. На коротких нігтях даний вид манікюру буде виглядати красиво, якщо посмішки малювати тонкими, а основний колір покриття пластини вибирати світлого відтінку. Для декорування нігтьової пластини можуть застосовуватися стрази, намистинки, блискітки. Особливо ефектно виглядає нігтьова пластина, пофарбована гель-лаком.

Ніжний манікюр з білими лунками і френчем

Стильно, елегантно виглядає гармонійне поєднання звичайного із зворотним френчем, виконаний в спокійних тонах. Білий кінчик нігтьової пластини і в такому ж кольорі півмісяць на лунці прекрасно буде поєднуватися з нюдовым або пастельного відтінку лаком. Відмінно з білими «усмішками» буде гармоніювати покриття рожевого, ніжно-блакитного, світло-бузкового, бежевого кольору. А якщо кілька пальців прикрасити стразами по лінії лунки, то вигляд рук буде приголомшливим. На фото нижче наводяться варіанти виконання цього виду дизайну.

З прозорими лунками

Натурально, красиво виглядає місячний манікюр плюс френч з природним кольором «усмішки» на підставі нігтя. Особливо красиво будуть поєднуватися пастельні тони з білим краєм нігтьової пластини. Гармонія місячного французького дизайну з прозорими лунками чудово підійде для будь-якої святкової події. Такий манікюр ідеально впишеться і в будні. Він підкреслить індивідуальність дівчини, але при цьому не буде виглядати занадто яскраво, зухвало. Подивіться приклади такого нейл-арту на фото нижче.

Кольоровий манікюр з френчем і лунками

Якщо дівчина любить бути в центрі уваги, то їй підійде яскраве поєднання зворотного френча з звичайним. Для реалізації задуму вибирайте красиві, гармоніюють між собою, кольори: чорний - білий, червоний - білий, жовтий - фіолетовий, темно-синій - срібний або золотий. Ефектні контрастні тони на нігтьовій пластині виглядають вражаюче, тому не залишаться непоміченими оточуючими. На фото нижче показані приклади такого кольорового нейл-арту з лунками, «посмішкою».

Як зробити французький і місячний манікюр разом

Французький дизайн нігтів з лунками на піку популярності, тому важливо навчитися робити його самостійно в домашніх умовах. Такий дизайн на нігтьовій пластині привертає підвищену увагу до рук, тому його необхідно виконувати обережно, бездоганно. Щоб вдома зробити цей вид дизайну, вам знадобляться наступні матеріали:

  • рожевий або бежевий лак;
  • білий лак;
  • базове покриття;
  • закріплювач;
  • кисть для малювання «усмішок» від руки або трафарети.

Послідовність виконання:

  1. Починаємо процедуру з розпарювання рук у ванні з морською сіллю, пом'якшувальними засобами. Готуємо нігті до фарбування, роблячи класичну гігієнічну процедуру (обрізаємо кутикулу, підпилює нігтьову пластину до бажаної овальної форми).
  2. Засобом для зняття лаку знежирюємо пластину нігтя.
  3. Наносимо базу.
  4. Покриваємо всю поверхню нігтьової пластини рожевим/бежевим лаком.
  5. Від руки малюємо пензлем з білим лаком лунки біля основи, а потім «посмішку» на краєчку нігтів. Цей етап новачкам легше буде робити за допомогою трафаретів. Для цього паперові смужки прикладаємо трохи вище підстави нігтів, фарбуємо відкритий простір лунки. Даємо засобу трохи підсохнути, знімаємо трафарет. Інші смужки паперу прикладаємо трохи нижче верхніх частин нігтів, малюємо «усмішки». Після висихання знімаємо трафарет.
  6. Зверху покриваємо лак закріплювачем. Чекаємо, поки він не підсохне.

Відео: як зробити місячний френч шелаком

Зробити на нігтях самостійно французький дизайн з лунками просто. Для цього необхідно вибрати підходящі кольори для основи і «усмішок» на краю нігтьової пластинки і на лунці. Технологія виконання місячного французького дизайну доступна навіть початківцям. Особливо ефектним, довговічним вийде даний дизайн за допомогою шелаку. Цей гібрид гелю і лаку володіє унікальними властивостями, тому допоможе протриматися манікюру в ідеальному вигляді близько 2 тижнів. Вивчіть техніку виконання спільно зворотного і звичайного френча шелаком, подивившись відео інструкцію нижче.

ОлеХаус - Дизайн нігтів з Shellac «Журавлина в цукрі»

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!