Трафарети для місячного манікюру

Коли немає часу на відвідування салонного майстра, а своїх умінь недостатньо для створення місячного манікюру, виручають трафарети. Це справжня знахідка для активних модниць, які не бажають жертвувати своїм стилем з-за якихось дрібниць. Наклейки для місячного нейл-арту істотно спрощують задачу формування красивої візитки, деталлю якої виступають доглянуті нігтьові платини і руки кожної жінки.

Види трафаретів-наклейок для створення місячного манікюру

Виділяють три типу наклейок, що дозволяють отримати місячний манікюр без зайвих зусиль. Вони різняться за типом одержуваної лунки і за формою. Основні трафарети бувають наступних видів:

  • круглі;
  • трикутні;
  • дугою або галочкою.

Такі заготовки роблять професійний домашній нейл-арт більш доступним, тому салонні послуги виявляться зайвими. Для виконання знадобиться один або пари лаків, трафарет, закріплювач, бажання створити манікюрний шедевр. З допомогою подібних заготовок виходять кардинально різні малюнки, якщо розташовувати їх щоразу на іншій відстані від краю нігтьової пластини.

Круглі трафарети

Ці наклейки нагадують бублик або обідок колеса, оскільки мають круглий отвір всередині. Хоча варіанти без дірочок також можливі, тим більше, якщо робити їх самостійно. Круглі трафарети клеяться на ніготь після нанесення основного кольору лаку або відразу на основу, якщо лунка передбачається безбарвною. Поверх клейкою заготовки буде шар лаку іншого відтінку, при цьому забарвлюється тільки верхня частина нігтя, а лунообразная область внизу залишається недоторканою.

За допомогою круглих наклейок виходить місячний манікюр, часто називаний зворотним френчем. Він чудово поєднується з традиційним французьким варіантом нейл-арту, якщо створювати лунку біля основи і дугу на кінці нігтя однакової форми. У такому варіанті радиться використовувати більш темний лак для основної частини нігтя і світлий для художніх вставок.

Трикутні

Трафарети трикутної форми для манікюру в домашніх умовах допомагають отримати оригінальний візерунок, красиво виглядає на довгих нігтях. Такі заготовки нагадують трикутник, який клеїться біля основи нігтьової пластини. Лунку рекомендується залишати безбарвною або кольорувати більш світлим лаком. Оригінально виглядає, якщо місячний нейл-арт доповнити блискітками, стразами, кольоровими камінчиками.

Техніка використання трикутних трафаретів схожа з застосуванням круглих заготовок. Вони клеяться після основи на висохлий нижній шар лаку, на будь-якій відстані від основи нігтьової пластини. Якщо нігті короткі – краще трафарет розміщувати нижче, щоб візуально визначити лунку. Для довгих нігтів можете зробити більший відступ, щоб візуально зробити їх більш акуратними.

У вигляді дуги або галочки

Якщо ви вже знаєте, як використовувати трафарет для манікюру круглий або трикутної форми, то проблем з дуговими виробами не виникне. Ними можуть виступати заготовки для французького нейл-арту, тільки клеїти їх потрібно не на кінчик нігтьової пластини, а на нижню частину. Галочки розміщуються вгору гострим кутом, щоб вийшов нейл-арт з трикутної лункою. Такі наклейки слід уважно центрувати, щоб одержати однаковий результат на всіх нігтях.

Як зробити трафарети для манікюру своїми руками

Місячний манікюр за допомогою трафарету ви можете робити без спеціальних клейких заготовок. Домашні підручні матеріали суттєво спрощують процес створення ефектного нейл-арту, допомагаючи самостійно створити модель красивою лунки. Звичайні та гель-лаки теж чудово підійдуть, якщо в розпорядженні модниці є необхідне обладнання.

Місячний нейл-арт з допомогою фольги

Фольга допомагає отримати найбільш приголомшливий місячний манікюр, оскільки надає йому блиск нічного світила. Існує два підходи до створення лунок за допомогою цього матеріалу:

  1. На підставу нігтя за допомогою основи клеїться фольга. Знизу її обрізають по формі пластини, а зверху акуратно розправляють, щоб не залишалося повітряних прошарків. Використовуйте тонку паличку, яка акуратно окреслить контур нігтя внизу, і пензлик, яка рівномірно розподілить вашу металізовану заготовку. Поверх фольги наноситься кольоровий лак, залишаючи лунку необхідної форми і розміру не зафарбованим.
  2. Ніготь повністю покривають лаком, після висихання якого, внизу закріплювачем створюють лунку. Зверху на цю нижню область прикладається фольга, оттискивается і видаляється. Акуратний блискучий місячний манікюр вийде, якщо нижній кольоровий шар висохне повністю, і до нього не буде липнути металізована папір.

Місячний нейл-арт з фольгою добре робити в шелаку, оскільки результат буде більш довговічним. Найефектніше виглядає поєднання матового лаку з металізованими вставками. Вибирайте традиційні відтінки, щоб вийшов стильний манікюр. Ідеально з фольгированными лунками поєднується чорний, білий, червоний, синій. Поверх фольги і лаку обов'язково наноситься закріплювач, щоб вирівняти місця стику і продовжити життя нейл-арту.

Манікюр за допомогою скотча

Підходящим інструментом для домашнього місячного манікюру є кольоровий скотч, яким легко надати форму трафарету. Знадобиться зробити набір заготовок, дотримуючись такої послідовності:

  • наріжте скотч, шириною не менше 2 см, на смуги близько 5 см завдовжки;
  • клейкі заготовки наклейте одна на одну, відступаючи від краю кілька міліметрів, щоб потім було зручно роз'єднувати саморобні трафарети;
  • виріжте дугу або трикутник такої форми і розміру, якою хочете бачити лунку в свій манікюр.

Трафарети для манікюру в домашніх умовах, зроблені зі скотчу, клейте на нігтьові пластини так, як і звичайні заготовки. Давайте повністю висихати кожного шару основи, лаку, закріплювача, які наносьте. Скотч знімайте акуратно, але різко, щоб точно по контуру відокремити його від нігтя. Не заступайте лаком занадто далеко на клейку стрічку, інакше буде складно рівне відокремити, і манікюр вийде з рваними краями.

Як правильно користуватися трафаретами-наклейками

Щоб процес домашнього нейл-арту був більш простим і систематизованим, при використанні трафаретів місячного манікюру дотримуйтеся основних правил:

  1. В ідеалі наклейками виділяється не пофарбована лунка, але сучасний місячний манікюр визнає експерименти. Сміливо використовуйте контрастні лаки в своєму нейл-арте, щоб отримати максимально ефектний результат.
  2. Давайте кожного шару лаку висохнути, оскільки при відділенні трафарети можуть потягнути за собою не засохлий шматочок. Поспіх призведе до змащеного манікюру, тому дотримуйтесь послідовність і терплячість.
  3. Клейте трафарети на однаковій відстані від основи нігтя, щоб лунки були рівномірними.
  4. Наклейки розташовуйте увігнутою стороною, якщо бажаєте отримати зворотний френч, і опуклою, якщо потрібен класичний місячний манікюр.
  5. На коротких нігтях розташовуйте трафарети ближче до основи нігтя, практично не залишаючи зазору або роблячи його мінімальним.

Відео урок з нанесення манікюру з лунками в домашніх умовах

Щоб швидше навчитися виконувати цю процедуру в домашніх умовах, подивіться відео-інструкцію створення місячного манікюру круглими трафаретами. Відео демонструє традиційний варіант нейл-арту, коли луночка залишається світлою, а вся нігтьова пластина забарвлюється темним лаком. Майстер розкриває основні секрети, як отримати ідеальні за формою лунки. Зверніть увагу на відстань, на якому клеяться заготовки. Подивіться, як легко економити наклейки для манікюру, розрізаючи трафарет. Це відмінний спосіб в два рази збільшити кількість витратного матеріалу!

Як зробити місячний манікюр nails design .mp4

Фото ідеї для місячного манікюру з трафаретами

Місячний манікюр вітає будь-які експерименти, тому проявляйте максимум фантазії. Подивіться нижче фото-приклади оригінальних рішень, які здатні стати натхненням для створення шикарного нейл-арту. Доповнюйте місячний манікюр принтами, малюйте французькі посмішки на кінчиках нігтів ставте акценти блискучими камінчиками, міксуйте контрастні відтінки, створюйте градієнтні переходи.

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!