Червоне пальто жіноче

Будь-яка жінка, незалежно від віку та особливостей фігури, просто зобов'язана мати у своєму гардеробі кілька яскравих речей, які б привертали увагу до її персони, піднімали настрій. Досвідчені дизайнери вважають, що червоне пальто – це незамінна верхній одяг, яка зможе в будь-яких ситуаціях вміло підкреслити всі достоїнства своєї власниці – жіночність, елегантність, індивідуальність. Головне, правильно вибрати виріб і доповнити його деталями – тоді представниця прекрасної статі буде почувати себе впевнено.

З якими квітами поєднується червоний

Від того, наскільки правильно підібрані відтінки одягу, залежить респектабельність зовнішнього вигляду людини. Купуючи червоне пальто, дівчина зобов'язана розуміти, що носити його можна не зі всіма речами, які є в гардеробі. Якщо знехтувати цим правилом, створити ідеальний образ точно не вийде, навіть якщо всі надіті модні вироби, дорогі і брендові.

Базовий червоний відмінно поєднується з білим, зеленим, синім, блакитним, жовтим, чорним і золотистим. Червоний з вишневим відливом і шляхетний бордовий можна вміло комбінувати з холодними сірими, світло-оранжевими, пісочними, бежевими, фіолетовими і блакитними тонами. Такі поєднання вважаються виграшними. Вони добре підходять для створення сучасних модних тенденцій.

Не можна не віддати належне бездоганною і звичної для багатьох класиці жанру – дуету червоних і чорних відтінків, олицетворяющему лаконічність, стриманість, елегантність і впевненість у собі. Щоб трохи пом'якшити строгий образ, стилісти радять розбавляти комбінацію червоного і чорного більш світлими і нейтральними тонами. Так, наприклад, якщо червона спідниця-олівець і чорна водолазка вважаються бездоганним поєднанням для офісу, то бордове пальто додасть якоїсь яскравості в звичний тотал-блек, зробить його романтичним.

Червоний з білим – це ефектна і яскрава суміш, яка приваблює до себе увагу. Дівчата, в гардеробі яких переважають ці відтінки, виглядають сексуально і розкішно. Якщо рівні пропорції білого і червоного здаються занадто сміливим рішенням, то можна уміло доповнювати речі одного тону аксесуарами в іншому розглянутому кольорі. Наприклад, біла блузка відмінно виглядає з червоною сумочкою.

Особливої уваги заслуговують дуети червоного з зеленим, синім або фіолетовим. Такі поєднання підійдуть для тих, хто віддає перевагу яскраві, легкі, модні і запаморочливі образи. Тому, щоб звернути на себе увагу на прогулянці, ділової зустрічі, вечірки, можна сміливо експериментувати. Дует червоного з синім, зеленим, бежевим і фіолетовим стане гарною основою повсякденного гардероба, як для юної панночки, так і ділової жінки.

Як вибрати червоне пальто

Перше, на що звертають увагу, вибираючи червону річ, – це зовнішність, колір шкіри і особливості фігури представниці прекрасної половини. Якщо фасон виробу підібраний неправильно, то можна вважати, що гроші на покупку витрачені марно. Не менш важлива довжина червоного пальто, відтінок. Якщо високі брюнетки можуть дозволити собі довгі однотонні моделі насичених темно-червоних квітів – бордо, стигла вишня, то блакитнооким красуням середнього зросту краще зупинитися на коротких виробах більш світлих тонів.

Фактура одягу не менш важлива. Якщо підбирається гардероб на зиму, то зупинитися переважно на моделях, виготовлених з таких матеріалів, як бобрик, букле, виголь. Відмінно підійде на такий випадок і класичне тепле шерстяне пальто. Демісезонні варіанти шиються з велюру або драпу. Для більш теплої погоди підійде замшеве червоне виріб.

Кольоротип і зовнішність

При виборі верхнього одягу червонуватих тонів фахівці радять орієнтуватися на колір шкіри, очей, волосся. Ці характеристики допоможуть не тільки підібрати відповідну колірну гаму в гардеробі, але і підкажуть, яким фасоном віддати перевагу. Якщо дівчатам, які відносяться до типу «літо», підходить класичний стиль, то власниці зовнішності типу «осінь» елегантно виглядають в одязі як простого, так і складного крою, при цьому не обов'язково, щоб предмети гардероба були однотонними, можна сміливо вибирати варіанти з малюнками або в клітку.

Тип зовнішності

Характеристики

Відповідні відтінки червоного

весна

натуральний свіжий рожевий колір обличчя, світла шкіра, золотий колір волосся або медовий блонд, блакитні, ясно зелені, бірюзові, оливкові очі

червоний мак, вогненно-червоний, колір помідора, червоний з золотим блиском або помаранчевим відтінком

літо

світла шкіра з холодним небесним відтінком, бліда, але завжди з рум'янцем, темно-коричневий колір волосся або блонд в різних варіантах, з попелястим відтінком, сірі, карі, блакитні, сіро-зелені очі

темно-червоний, червоний, що переходить в малиновий, вишневий, фуксія

осінь

дуже світла шкіра, іноді з теплим або бронзовим відтінком, веснянки, колір волосся – темний блонд, темно - і середньо-коричневий з медовим блиском, теплий оливковий колір очей, зеленуватий або золотий обідок на райдужці

цегляний, червоний з домішкою іржі, гранат, червоно-коричневий, кораловий, червоного перцю

зима

яскраві риси обличчя, виразні очі - зелені, темно-сині, сірі, карі, світла, майже або повністю бліда шкіра, чорні, темно-коричневі волосся

Холодний, небесний червоний, пурпурний, рубін, червоне вино

Особливості фігури

Червона верхній одяг прикрашає і радує тільки тоді, коли має правильний фасон. Його визначають індивідуально, орієнтуючись на конституцію представниці прекрасної половини суспільства. Оскільки червоний колір має властивість яскраво підкреслювати всі достоїнства, виділяти недоліки фігури, то до вибору підходящої за кроєм моделі доведеться підійти більш ретельно. Типи фігури і відповідні фасони верхнього одягу для кожного з них наведені в таблиці:

Тип фігури

Відповідні моделі

Досягається ефект

Прямокутник

полуприталенные, розкльошені, з баскою, асиметрією, дзвін, прямого крою,

додають жіночності, м'якості, створюють ілюзію об'єму в тих місцях, де їх не вистачає, м'яко вимальовують талію, створюють гармонійний силует, відволікають увагу від недоліків,

Трикутник (груша)

із завищеною талією, об'ємним коміром, А-силуету

приховують важкий низ, підкреслюють крихкий жіночний верх, стройнят

Овал (яблуко)

свінгер (вкорочене пальто вільного крою), кокон, з кольоровими блоками, полуприталенные з поясом, асиметрією,

візуально витягують силует, приховують погано виражену талію, роблять фігуру більш витонченою, гармонійної, стройнят,

Пісочний годинник

класичні полуприталенные з поясом, приталені

підкреслюють гармонійний силует, жіночність форм

Перевернутий трикутник

розкльошені до низу, з баскою,

відволікають увагу від широких плечей, візуально створюють гармонію між низом і верхом

Трендові фасони

У новому сезоні увійдуть в моду стильні червоні вироби в шотландську і шахову клітку. Вони бездоганно гармонують з вільними нарядами, офісним стилем, доречні як у повсякденному, так і діловому гардеробі, підходять жінкам будь-якого віку. Особливу популярність завоюють предмети гардероба червоного кольору в стилі гранж, передбачає кілька видів клітини в одному виробі. Любителів класики приємно здивують моделі верхнього одягу з візерунком «Глен». Оскільки головним трендом 2019 року стане кашемір, верхній одяг з цього матеріалу стане основним акцентом нових колекцій.

А-силует

Пальто-трапеція ніколи не виходить з моди. Виріб має завищену талію, подовжений або укорочений рукав, підходить жінкам з різним типом фігури. Воно підкреслює всі достоїнства фігури, візуально подовжує силует, робить образ жіночніша, елегантніше. У 2019 році покупці віддадуть свою перевагу двобортним предметів гардероба, у яких комір-стійка. Стилісти рекомендують носити їх з вузькими чорними брюками, ботильйони з акуратною підошвою, сукнею до коліна, спідницею-олівцем або прямого крою.

Пальто-халат

Ця верхній одяг має прямий силует, не сковує рух. У ній поєднуються зручність, комфорт, тепло. Широкий пояс вироби допомагає підкреслити талію, об'ємний комір або капюшон додає вишуканості, елегантності, оригінальності. У пальті халаті дівчина відчуває себе впевнено. Річ дарує відчуття домашнього затишку в різній обстановці. Носити верхній одяг можна з туфлями, черевиками на шпильці, брюками звужений крою, джинсами.

Приталене класичне

Цю модель вибирають жінки, у яких витончений смак. Вона створює елегантний, витончений образ. Річ підходить для ділових зустрічей, покликаних заходів, вважається ідеальним варіантом для повсякденного носіння. Завдяки тому, що силует вироби приталений, підкреслюються всі достоїнства фігури. У продажу є безліч фасонів приталених класичних пальто червоних квітів будь-якої довжини, в тому числі і максі, вони підходять на всі випадки життя. Особливу популярність завоювали вироби, що нагадують тренч.

У байкерському стилі

Цей фасон виробу відмінно підходить для сміливих, розкутих дівчат. Пальто-куртка має коротку довжину, оригінальну обробку, прямий крій, прикрашається різними принтами, вишивкою. Для його пошиття використовують шкіру, замшу, інші щільні матеріали, які не пропускають вологу. У продажу є як зимові, так і демісезонні моделі з довгим рукавом, в яких зручно, тепло, комфортно. Виріб не сковує рух, дарує відчуття свободи.

Молодіжне пальто-кокон

Цей верхній одяг використовують в якості базової моделі гардеробу. Вона являє собою симбіоз кількох епох, стилів, напрямків. Виріб носять більшого розміру для того, щоб підкреслити витонченість, тендітність жінки. Воно має чоловічі елементи, ідеально підходить для леді з різною фігурою. Для пошиття верхнього одягу використовують драп, твід, кашемір, тканина з принтом. Оскільки пальто-кокон додає образу відтінок ретро, то його рекомендують носити з відповідними речами.

З капюшоном в стилі кежуал

Такий одяг часто має спортивний стиль, тому вважається невід'ємною частиною повсякденного гардероба. Характерні особливості виробу наступні:

  • універсальність – може стати основою вечірнього вбрання, підходить для відвідування гучних вечірок, роботи;
  • функціональність – відмінно комбінується з іншими речами;
  • індивідуальність – створює неповторний образ, заснований на конкретних смакових перевагах дівчата;
  • незалежність від часу – завжди в тренді.

Червоне зимове пальто з хутром

Ця деталь гардероба підкреслює неординарність представниці прекрасної половини. Така модель доповнить будь вечірній наряд, подарує відчуття комфорту, тепла, дозволить бути стильною в будь-які морози. Комір з хутра захищає від холоду, надає виробу дорогий і презентабельний вигляд, привносить в образ особливу родзинку. Хутро використовується як штучний, так і натуральний. Можна вибрати червоне виріб з накладними кишенями, приталене, у формі купола, багатьох інших фасонів на будь-який смак.

Який одяг підібрати для модного лука

Верхній одяг червонуватих тонів добре гармонує з діловими костюмами, як зі спідницею, так і брюками. Доповнити образ у класичному діловому стилі дизайнери рекомендують туфлями на шпильці, акуратними ботильйони або човниками. Шовкову сорочку або блузу бажано підібрати бежевий, темно-синього, чорного, золотистого кольору. Доповнить модний лук сумка-клатч, невелика капелюшок або легкий шифоновий шарф.

Для тих, хто любить джинси, є не менш приємна новина. З пальто червонуватих відтінків можна сміливо надягати завужені, прямі, укорочені вироби. Зробити яскравим і модним подібне поєднання дозволять светри з принтом, оригінальні свитшоты. Головне, правильно підібрати колірну гамму речей і дотримуватися одного стилю при створенні образу, в такому разі він буде модним і незвичайним.

Джинси та брюки

Червоне пальто можна сміливо носити з такими речами, як:

  • блакитні бойфренди, в тому числі і рвані (доповнять образ проста біла блузка блузку, туфлі-човники білого або чорного кольору, на шпильці або підборах або звичайні білі кросівки);
  • темно-сині джинси кльош (бажано, щоб пальто було з поясом);
  • темні скінні (чудово виглядають з ботфортами і високими чобітьми, в джинси можна заправити шовковий топ, білу блузу, іноді доповнюють образ об'ємним светром теплого відтінку);
  • чорні рвані вузькі джинси (відмінний варіант, якщо в гардеробі червоний дафлкот);
  • брюки-дудочки синього, чорного, білого кольору (гармонійно виглядають з будь-яким фасоном верхнього одягу, створюють стильний і елегантний образ);
  • шкіряні штани (вони гармонійно виглядають з короткими і довгими пальто, з взуття віддати перевагу краще всього білим або чорним кросівок);
  • укорочені брюки (чорні, в синьо-червоно-чорну клітку, бежеві, поєднуються з простою футболкою і човниками на шпильці).

Спідниця або плаття

Якщо говорити про ці речі, то у дівчат є право вибору. З верхнім одягом червоного тону виглядають спідниці і сукні максі довжини, так і до коліна, або короткі, різного крою. При цьому зовсім не обов'язково, щоб верхній одяг повністю приховувала наряд. Що поєднується колірна гамма: чорний, смарагдовий, бежевий, молочний, темно-синій, сірий, золотий. Анімалістичні і квіткові принти вітаються. Під спідницю і плаття можна сміливо надягати будь-які колготки, в тому числі і щільні.

З чим носити червоне пальто

Стилісти рекомендують доповнювати образ різноманітними аксесуарами – сумками, біжутерією, головними уборами. Вони повинні гармоніювати з кольором, стилем, розміром і формою. Багато що залежить від довжини і фасону верхнього одягу. Виробу без коміра доречно доповнити стильними і легкими шарфиками. З пальто червоних відтінків можна сміливо носити чоботи, ботфорти, туфлі-човники, кросівки, черевики.

Стильні аксесуари

Більшість жінок впевнені в тому, що до виробу червоного відтінку ідеально підходять сумки, прикраси і головні убори в тому ж кольорі, але це не так. Така верхній одяг повністю самостійна, тому її можна носити в ансамблі, де немає ні однієї краплі вибраного тону, і це стосується не тільки аксесуарів, але і кольору губної помади, лаку для нігтів. Єдине виключення з правил – пояс і рукавички, вибрані точно в тон.

Відповідними аксесуарами вважаються прикраси, головні убори, сумки та клатчі чорних або нейтральних відтінків. Вони не відволікають увагу від червоної речі і роблять жінку більш виразною. Що стосується шапки або берета, які прийнятні в образі, то їх підбирають чорних, бежевих, піщаних, білих тонів або під колір шарфа. Для вечірніх луків рекомендують підбирати елегантні капелюшки.

Шарф

В цьому плані можна поекспериментувати. Якщо інші аксесуари можуть використовуватися обмеженою колірною гамою, то шарф до червоному пальто підходить будь-який:

  • класичний чорний;
  • скромний сірий;
  • елегантний бежевий;
  • глибокий синій;
  • помітний білий;
  • з принтом – клітка, смужка, горошок, плавні переходи від одного відтінку в інший, абстракція;
  • пастельні відтінки – блідо-блакитний, блакитний, брудно-рожевий.

Всі перераховані тони створюють яскраві та ефектні поєднання, надають образу якусь родзинку, привносять у стильову задумку свіжість і оригінальність. Вибираючи шарф у магазині, не слід забувати про загальну тандемі. Від надміру кричущого аксесуара краще відразу відмовитися, оскільки тон верхнього одягу і без того самодостатній. В такому випадку можна переборщити і виглядати зухвало.

Якщо говорити про фасон червоної верхнього одягу, то для виробів в спортивному стилі краще підібрати снуд, шарф-скейч або довгий в'язаний шарф. З приталеними моделями відмінно виглядають шийні теплі хустки в клітку, палантини або шифонові косинки, шарфики. Пальто вільного крою рекомендують доповнювати кольоровими бактусами або звичайними шарфами чорного, сірого, блакитного відтінку. Для червоної верхнього одягу тюльпаноподібної форми підійдуть недовгі в'язані шарфи, вовняні або шифонові шарфи-хустки, накладної комір з хутра.

Особливості вибору взуття

Вечірній наряд доповнять туфлі, найкращий варіант – човники чорного, золотистого або бежевого кольору, остаточний вибір залежить від панівної в луці колірної гами. Для повсякденного образу ідеально підходять чобітки на плоскій підошві, танкетці, стійкому каблуці або шпильці. Можна сміливо носити кеди на танкетці, різні фасони туфель. Колір взуття – чорний, бежевий, у крайніх випадках червоний. Офісний цибуля добре сприймається з акуратними чобітками, стильними туфельками і ботильйони червоного, чорного і бежевого тону.

Модні образи – фото

Відео

ВещьDoc. Червоне пальто. 3 образу.

З чим носити червоне пальто

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!