Як схуднути в ляшках за тиждень

Мати красиву фігуру з мініатюрною талією, стрункими ногами і пружною попою – природне бажання кожної дівчини. Ідеальними пропорціями природа наділила не всіх, деякі пускають все на самоплив, виправдовуючи зайві кілограми і сантиметри спадковістю, притаманними захворюваннями. Інші бажають отримати ідеальне тіло і докладають до цього максимум зусиль. Напередодні свят або сезону відпусток особливо актуальним стає питання, як схуднути в ляшках за тиждень. Зробити це непросто, але можливо.

Що потрібно робити щоб схудли ляшки за тиждень

Для того щоб боротися з проблемами зайвих сантиметрів в області стегон, необхідно встановити причину їх появи і насамперед позбутися від неї. До часто зустрічається передумовам виникнення проблем з фігурою відносяться:

  • Гормональні зміни організму під час статевого дозрівання, після вагітності, при клімаксі.
  • Наявність захворювань, які негативно впливають на обмінні процеси або є протипоказанням до занять спортом, що призводить до зайвих сантиметрів на ляшках.
  • Малоактивний спосіб життя.
  • Наявність психологічних проблем, стресів, розраду під час яких багато знаходять в їжі і не можуть схуднути.

Для того щоб схудли ноги, потрібно докласти деякі зусилля і використовувати різні методики, які в комплексі з правильним харчуванням вже через тиждень допоможуть отримати перші результати. Що робити для схуднення ляшек:

  • Вибрати правильно встановити мотивацію для схуднення. Це може бути ювілей у подружки або інше свято; майбутній відпустку на березі моря, щоб з гордістю вдягнути красивий купальник і не бентежитися об'ємних ляшек.
  • Змінити звички харчування. Для схуднення може використовуватися сувора дієта тривалістю до 1 тижня або перехід на правильний раціон з мінімальним вживанням вуглеводів, солодощів, фаст-фуду, їжі, яка сприяє жировим відкладенням і появи зайвих кілограмів на ляшках.

  • Фізичні вправи. Навіть якщо є протипоказання до інтенсивних і динамічних видів спорту, сучасні напрямки фітнесу дають можливість займатися навіть при наявності деяких складних захворювань. Потрібно навчитися хоча б робити зарядку, рух – це життя і запорука струнких ляшек.
  • Масаж – відмінний засіб, який допомагає прибрати зайві сантиметри, обсяги на ляшках, схуднути, зробити шкіру більш пружною, знизити прояв целюліту. Використовуючи під час процедури масажні або ефірні олії, крім стрункості ніг можна домогтися красивої, здорової шкіри.
  • Використання кремів, процедури обгортання. Все більше позитивних відгуків про з'являється цих процедурах, які допомагають зробити ноги стрункими за короткий період, підтягнути шкіру і позбавитися від всіх ознак целюліту.
  • Відвідування лазні або сауни відмінно тонізує шкіру, допомагає схуднути на будь-якій ділянці тіла, навіть на ляшках.

  • Контрастний душ покращує кровообіг, допомагає зробити ляшки стрункішою, а шкіру подтянутее.

Дієта для схуднення за 7 днів

Правильне харчування – запорука гарного, здорового тіла, але коли скинути пару зайвих кілограм потрібно терміново, підійде короткочасна сувора дієта. Існує кілька варіантів харчування, розрахованих на 7 днів, для швидкого схуднення ляшек і приведення тіла в порядок:

  • Монодієти, при яких дозволено вживання лише одного основного продукту. Позитивні відгуки в практиці схуднення є при застосуванні тижневої гречаної дієти: на ніч у термосі необхідно залити 1 склянку крупи окропом, настояти ніч і їсти на протязі усього дня. Дозволено вживання нежирного кефіру. Втрата ваги складає один кілограм в день, 7 кг за тиждень.
  • Кефірна дієта – тиждень необхідно вживати кефір з жирністю не більше 1% і в залежності від дня тижня по 400 грам додаткових продуктів: пн. – печена картопля; вт. – сир з низьким відсотком жирності; пор. – фрукти; чт. – відварна куряча грудка; пт. - фрукти; зб. – кефір і вода негазована; вс. – фрукти.
  • Семиденна дієта «Кохана», дотримуючись яку можливо схуднути на 10 кг, монодієта по днях.

Дізнайтеся та інші способи, як схуднути за тиждень.

Ефективні вправи для схуднення ляшек з внутрішньої сторони з фото

Створити красиву фігуру, схуднути без зусиль і фізичних вправ, бігу неможливо. Для різних груп м'язів є конкретні тренування, які допомагають зменшити обсяги в проблемних місцях. Вправи для схуднення ляшек за тиждень:

  • Присідання. Будь-які варіації цієї вправи допомагають зробити ноги стрункішими, а для схуднення ляшек з внутрішньої сторони підійде присідання з широко розставленими ногами. Приклад подивіться на фото:

  • Підйом ноги. Вихідне положення – лежачи на підлозі: по черзі піднімаємо прямі ноги вгору.

  • Махи. Лежачи на боці, піднімаємо ногу вгору, вище, перевертаємося на іншу сторону і проробляємо те ж вправу.
  • Лежачи на підлозі, підняти ноги перпендикулярно підлозі і розвести в сторони. Руками натиснути на ляшки, щоб посилити напругу.
  • Вправа пліє. Поставте п'яти разом, присядьте максимально низько і затримайтеся в сидячому положення на пару секунд – встаньте. Якщо складно утримати рівновагу, виконувати присідання можливо біля стіни, спираючись на неї руками.
  • Присідання зі стрибком. Положення – руки за головою, ноги розставлені на ширині плечей. Виконання – присядьте, а з положення присідання випригніте вгору.

  • Комплекс корисних вправ для схуднення в ляшках подивіться на фото:

Повний комплекс вправи для схуднення внутрішньої сторони ляшек подивіться на відео:

Комплекс "СТРУНКІ НОГИ" / Вправи для ВНУТРІШНЬОЇ ПОВЕРХНІ стегон

Масаж для схуднення ляшек

Одним з ефективних методів схуднення за короткий термін є масаж. Проводити таку процедуру можливо в домашніх умовах самостійно, але для максимального ефекту краще звернутися до фахівців. Розрізняють кілька видів масажу для схуднення ляшек:

  • Гідромасаж. Така методика полягає в направленні на проблемні ділянки потоку води, для регулювання сили необхідно змінювати відстань між тілом і насадкою.
  • Самомасаж під час прийняття ванни. Зменшити обсяги ляшек, схуднути допоможе масаж під час прийняття ванни – шкіра розпариться, і добре відреагує на проведення процедури. Рекомендується використовувати спеціальні щітки, рукавички або мочалки для самомасажу у ванній.
  • Класичний масаж – проводитися фахівцями в салонах або вдома у клієнтів, допомагає позбутися від жирового прошарку на ногах короткі рядки, отримуючи при цьому задоволення від такої процедури.

  • LPG масаж – процедура, яка проводиться в салонах краси. Такий масаж допомагає позбутися від жирових відкладень клітин, адже суть його полягає в тому, що спеціальні ролики захоплюють прошарок підшкірного жиру і подрібнюють її, після чого продукти розпаду виводяться з організму природним шляхом. Такий масаж – порятунок для тих, хто задається питанням, як прибрати ляшки за тиждень.
  • Самомасаж – ефективний, малобюджетний спосіб схуднути, зменшити обсяги стегон в домашніх умовах. Для масажу потрібно спеціальне масло, молочко або крем. Починати і закінчувати процедуру рекомендовано розтираннями, погладжуваннями, після чого варто переходити до більш інтенсивним діям – похлопываниям, «перекатам» жирового прошарку, постукування.
  • Вакуумний масаж. Силіконові баночки, які можливо придбати в будь-якій аптеці за доступною ціною – надійний, ефективний і малобюджетний спосіб прибрати зайві кілограми з ляшек і назавжди позбутися від целюліту.

Обгортання для схуднення ляшек в домашніх умовах

Дівчата давно відкрили для себе чудовий спосіб схуднення, усунення проблем з шкірою на тілі в домашніх умовах. Це чарівне засіб – обгортання, з його допомогою можливо зменшити обсяг ляшек за тиждень. Проведення процедури вимагає деякої послідовності:

  • Прийняття душу або ванни, скрабування тіла.
  • Зробити самомасаж для розігрівання шкіри.
  • Нанести засіб, яке вибране для обгортання.
  • Обернути ляшки харчовою плівкою, надіти теплий одяг і провести в такому вбранні приблизно годину.
  • Змити теплою водою засіб з шкіри, нанести зволожуючий крем.

Популярністю користуються такі види обгортання:

  • Медове. Рідкий мед злегка підігріти, додати пару крапель ефірного масла, яке сприятливо впливає на шкіру і допомагає позбавитися від целюліту (наприклад, апельсинове, лимонне). Суміш червоного перцю і меду для обгортання – чудодійний засіб, що допомагає схуднути, значно зменшити обсяги ляшек. Результати будуть помітні вже після кількох процедур.
  • Глиняне. Косметична глина (блакитна або чорна) в поєднанні з ефірними маслами допоможе зробити шкіру пружною, гладкою, а жирові відкладення будуть танути на очах.

  • Водорослеве. Придбати водорості ламінарія (продаються в аптеках), залити водою і дати настоятися протягом приблизно півгодини. Обернути сумішшю стегна і ляшки, покрити плівкою і протримати приблизно годину.
  • Оцет яблучний. Підготувати розчин з води і оцту у співвідношенні 2:1, у рідини змочити бавовняна тканина, обмотати нею ноги, а зверху обернути плівкою. Після кількох процедур, ляшки зменшаться в обсязі, а шкіра стане пружною і гладкою.
Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!