Санки-коляска - опис з фото і цінами

З настанням зими багато батьків починають думати, як утеплити коляску, щоб було спокійно гуляти з малюками, адже не кожна володіє стійкістю до морозів і здатна пробратися крізь сніг. Коляска-санки з колесами або без вирішила це питання, залишається тільки вибрати собі відповідну модель і насолоджуватися зимовими розвагами.

Дитячі санки-коляски

Коляска-санки - це відмінна альтернатива звичайної візку для зимових прогулянок і вже стала класикою для сучасних батьків. Конструкція являє собою коляску абсолютно будь-якого дизайну, тільки замість коліс – полози. Все зроблено з високоміцного, морозостійкого матеріалу, місце для дитини зшите з міцною, щільною тканини. Приємними доповненнями можуть бути муфта для батьківських рук, тент від опадів, сумки, кишені і корзини для речей.

Санки-візок з колесами

Виробники подбали про ощадливих батьків і запропонували варіанти з додатковим висувним шасі для літа, тобто купивши такі санки, ви отримаєте та повноцінну коляску для літа. Санки-коляска з коліщатками ідеально підходить для міста, тому що часто прибирає сніг, та там, де полозам буде не вистачати ковзання, виручають ці самі колеса. Їх виробляють з великими протекторами, які покращують якість їзди і прохідність на складних ділянках (бруд, кашка тощо). Коляска з полозами і колесами - це універсальний варіант для всіх, хто хоче заощадити.

Санки-коляска для двійні

Коли в родині з'являється двійня, то санки на колесах для двох дітей – це ідеальний варіант для прогулянок. Конструкція зовні виглядає схожою з звичайними санками, тільки значно ширше. Для кожної дитини окремий утеплений конверт. Мама зможе постійно бачити своїх малюків, а ковзні полози не дозволять санкам застрягти навіть в самому глибокому снігу.

Санки-коляска з перекидною ручкою

Санки-коляска з ручкою, яка може змінювати своє положення – це новинка 2013 року стає все популярнішим серед батьків. Відкинувши ручку назад, ви дасте дитині самостійно вивчити світ, тому що огляд для нього буде більше. Якщо ж вам захочеться поспілкуватися зі своїм малюком, то ручку спокійно можна повернути стандартне положення. Такі моделі завжди отримують позитивні відгуки від молодих матусь.

Санки-коляска Ніка

Компанія Ніка пропонує величезний асортимент колясок для зимових прогулянок від бюджетних до преміум і навіть люкс. В їх каталозі можна знайти санки-коляска Ніка з коліщатками або без, з відкидною ручкою, для двійні. При виробництві використовуються тільки високоякісні матеріали, які перевірені часом. Колірні рішення на будь-який смак. Постійно проходять акції на офіційному сайті виробника допоможуть вам придбати бажаний товар зі знижкою.

Санки-коляска Галактика

Інший виробник пропонує легкі дитячі санки-коляска Галактика, які стануть незамінним помічником у сніжні місяці. Велике вікно для догляду за дитиною, капюшон, козирок, невелика вага, компактний розмір в складеному вигляді – це лише невеликий список всіх переваг цих санок. Моделей представлено багато, тому буде не складно вибрати одну під свій смак і гаманець. Є зовсім спрощені сидячі і лежачі варіанти для нетривалих прогулянок по засніжених стежках. Виробник пропонує гарантію на свої товари.

Санки-коляска Скользяшки

Сама назва говорить про те, що з цими дитячими санками буде не страшний будь снігопад. Спочатку компанія випускала звичайні санки, потім перекваліфікувалася у виробництво повноцінних крісла на полозах. Санки-коляска Скользяшки виконані з високоміцного матеріалу, морозостійкі, а колірні рішення і красивий дизайн настільки різноманітні, що вам обов'язково доведеться за смаком.

Санки-коляска Тягни-Штовхай

Дуже незвичайний декор пропонують виробники компанії Тягни-Штовхай – тут вони правда постаралися і придумали веселі елементи і візерунки до кожної моделі. Санки-коляска Тягни-Штовхай мають зручну для мами і малюка конструкцію, деякі моделі з додатковим шасі, а аксесуари для мам у вигляді сумок і муфт особливо порадують молодих батьків. У таких санках дитині не буде страшний ні дощ, ні завірюха, тому що матеріал конверта щільний і чудово захищає від будь-яких погодних явищ. Чохол відмінно стирається, зібрати назад не проблема, висока стійкість до опадів.

Санки-коляска Сніжинка

Якщо комусь не хочеться витрачатися на додаткове дитяче транспортний засіб, або якщо зими не дуже довгі в регіоні, то цілком підійде санки-коляска Сніжинка, яка за ціною влаштує багатьох. Закритий конвертик витримує невеликий мінус, однак, якщо одягнути дитину тепліше, то можна цілком погуляти і в двадцятиградусний мороз. Санки виглядають просто, ніяких надмірностей, але і ціна дуже доступна.

Як вибрати санки-коляску

Щоб вибрати хорошу санки-коляску, необхідно звертати увагу на кілька речей: полози, колеса (якщо потрібні), ручка, матеріал конверта, додаткові аксесуари. Трохи докладніше про кожному:

  • Полози - ця частина одна з найважливіших в зимовий період, адже завдяки матеріалу і морозостійкості буде залежати якість ковзання і довговічність санок. Вибирайте гладкі полози, без видимих дефектів і іржі.
  • Колеса - при виборі такої моделі зверніть увагу на те, щоб колеса були виконані з гуми або хоча б прогумовані. Пластмасові швидко вийдуть з ладу. Якщо ви дійсно хочете придбати універсальну коляску на всі пори року і для будь-яких доріг, то доведеться розщедритися.
  • Ручка - перекидна чи ні не настільки важливо. Набагато важливіше те, щоб та частина, за яку ви будете тримати санки була комфортною і добре лягала в руки, а також була можливість регулювати її по висоті.
  • Конверт - матеріал повинен бути дуже щільним, адже ніколи не знаєш на які погодні умови потрапиш. Від вітру, дощу, снігу, хуртовини повинен врятувати конверт, щоб не зіпсувати прогулянку малюкові. Зверніть увагу на м'якість сидіння і щільну спинку.
  • Аксесуари - це можуть бути сумки, кошики, муфта для рук, тент, підніжка, ремінь безпеки. При наявності таких додаткових атрибутів ціна на санки значно збільшується, але зате мамам не доведеться думати, куди скласти необхідні речі для тривалої прогулянки, а руки завжди будуть захищені від морозу і вітру.

Ціна на санки-коляску

Що стосується цін на санки-коляски, то розбіжність дуже велика. Все залежить від багатьох факторів, які були описані вище. Для більшого розуміння, можете поглянути на таблицю нижче, де представлений рейтинг найпопулярніших брендів і вартість їх колясок:

  1. Ніка: пропонує моделі за ціною від 1800 до 7 000 рублів.
  2. Галактика: санки з колесами обійдуться вам від 5 000 рублів і вище.
  3. Сніжинка: бюджетні моделі за ціною від 1500 рублів.
  4. Тягни-Штовхай: саму недорогу зимову коляску можна придбати за 1800 рублів, преміум клас від 3 000 рублів.

Відео: Санки-коляска Моє Дитинство

Санки-коляска "Моє дитинство" Скандинавія преміум від інтернет-магазину bibika18.ru

Відгуки

Вікторія, 27 роківКупили зимову коляску для нашого первістка. Зупинилися на Арктиці, але потім знайома порадила взяти Ніку. Не прогадали: якість дуже хороша, відмінно ковзає, а перекидна ручка виявилася дуже зручним доповненням. Взяли з коліщатками, але на літо у нас є інший варіант, хоча Ніку використовуємо холодної восени.
Марина, 36 роківСподобалася коляска-сани Ніка Тимко за легкий вага, шкода тільки, що нескладні. Дитина відчуває себе дуже комфортно, сама б в таких прокотилася. Конвертик щільний, не продувається. Живемо поруч з лісом, тому санки у нас перша необхідність. Використовую вже два сезони, стан відмінний. Гуляємо завжди, як у казці!
Олександра, 58 роківПодарувала своїй доньці складні санки-коляску, бо зима у нас довга і без цього транспорту просто ніяк. Вирішила купити в інтернет-магазині, вибирала з фото і відгуками, зупинилася на Галактиці. Влаштувала вартість і додаткові аксесуари. Донька задоволена, складаються швидко, користується кожен день.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!