Слінг з кільцями

Кожній дитині з самого народження необхідна материнська турбота і тепло. При цьому важливо, щоб малюк завжди був поруч. Для цього є багато різноманітних пристосувань. Найпоширенішим є перенесення. Багатьох сучасних батьків цікавить питання про те, як правильно носити слінг?

Зі скількох місяців можна носити дитину в слінгу

На відміну від кенгуру, таке пристосування, як слінг з кільцями, можна застосовувати з самого народження. Дитину зручно тримати в положенні «колиска» , тобто лежачи, а ще вертикально. При правильній намотуванні вироби, обидва варіанти будуть безпечні для новонародженого. Крім того, дитина знаходиться майже в природному положенні.

Лікарі радять починати привчання до слингу поступово: у день 15 хвилин буде достатньо для того, щоб ваше чадо познайомилося зі своїм новим транспортом. Вже через кілька тижнів дитина зможе спокійно перебувати в ньому всю прогулянку.

Як вибрати слінг

Практично всі мами, які вирішили носити малюка в слінгу, стикаються з проблемою вибору вироби для перенесення немовляти. Із-за різноманітності моделей дуже складно зробити правильний вибір і зрозуміти, який слінг краще. Тому слід дотримуватися певних правил, щоб знайти ідеальне рішення для маленької дитини. Поради для вибору першої перенесення:

  1. Слід визначити мету покупки. Перш, ніж розглядати численні фото, інструкції і читати відгуки про перенесеннях, слід вирішити для себе, навіщо потрібен слінг. Якщо виявиться, що він необхідний лише на кілька виходів до магазину, то краще його зшити або взяти напрокат у знайомих.
  2. Необхідно зрозуміти, яка переноска вам потрібна. Оптимальним варіантом для новонароджених є тканий виріб. У середньому ціна в нього буде нижче, ніж у моделей з інших матеріалів.
  3. Бюджет теж відіграє важливу роль при виборі перенесення. Як правило, найякісніші вироби з шовку, мерсеризованного бавовни, бамбука коштують дорожче лляних моделей з магазину. В середньому ціна буде варіюватися від 2000 до 5000 рублів.
  4. Розмір. Довжину і ширину виробу необхідно вибирати, виходячи з параметрів мами. Наприклад, для стрункої жінки 44 розміру можна вибирати 5-ку; для 48 – підійде 6-ка; 52 – ідеальною буде модель 7 розміру. Краще вибрати невеликий виріб, т. к. великий розмір не дозволить надійно зафіксувати дитину.
  5. Матеріал. Пристосування для перенесення, щоб уникнути алергічних реакцій, слід вибирати з натуральних матеріалів.
  6. Кільця повинні бути обов'язково виконані з твердого дерева, металу або пластмаси, який не гнеться і не ламається. Чим щільніше тканина, тим більше кільце повинно бути.

Як зав'язати слінг на кільцях

Пристосування для переміщення дитини отримало широку популярність відносно недавно. У зв'язку з цим, багатьох батьків, які вперше зіткнулися з перенесенням з тканини, цікавить питання про те, як користуватися слінгом з кільцями, щоб не нашкодити своєму малюкові? Як правило, в покупної моделі повинна бути інструкція по застосуванню. Існує універсальний спосіб того, як правильно одягати подібне виріб:

  • необхідно однією рукою взятися за кільце, а інший поступово намотувати хвіст;
  • далі слід розправити тканину і скласти у вигляді гармошки;
  • потрібно зібрану гармошку втягати спочатку в одне кільце, потім у друге;
  • надіти перенесення, розправивши на спині;
  • далі необхідно обтягнути себе щільно тканиною;
  • натягнуте збоку пристосування повинно бути на рівні стегна.

Ціни на слінги з кільцями

Різноманітні дитячі товари, в тому числі і слінги краще всього купувати в спеціалізованих магазинах. Також їх можна замовити і недорого купити в інтернет-магазині. Вартість перенесення залежить від довжини виробу, матеріалу, з якого вона зроблена, фірми-виробника. У середньому розкид цін може бути від 500 до 12000 рублів. Головне при цьому – звертати увагу на гарантію та інструкцію до виробу.

Як носити дитину в слінгу з кільцями: відеоінструкція

Як пошити слінг з кільцями з тканини своїми руками

Таку популярну модель, як слінг, легко одягати і знімати, а за допомогою кілець можна швидко регулювати і змінювати положення малюка. У пристосуванні можна переносити навіть дітей першого місяця життя. Для того, щоб самостійно зшити перенесення, необхідно взяти натуральну тканина: льон, бавовна, віскозу, ситець – для літа, на холодний період – шерсть або фліс. Кільця можна взяти металеві. Майстер-клас по шиттю слінгу:

  • візьмемо шматок тканини шириною 80 см, довжиною 220 см (якщо є викрійка, можете використовувати її);
  • підгинаємо краю і обробляємо їх на машинці з трьох сторін;
  • відступаємо з одного краю 20 см і перекручуємо тканина на один раз;
  • повинен вийти трикутник;
  • один кінець тканини протягуємо в два кільця (діаметром 70 мм) і фіксуємо його, закріпивши кількома рядками;
  • перекидаємо виріб через плече;
  • вставляємо інший кінець тканини в кільця і пришиваємо;
  • регулюємо положення перенесення;
  • знаходимо зручну для себе позу і фіксуємо її.

Як пошити Слінг з кільцями, інструкція, як носити дитину в слінгу, як заправляти слінг

Відгуки

Ірина, 25 роківМи з чоловіком недавно придбали трикотажний шарф на дерев'яних кільцях. Відмінна річ і ціна прийнятна! Доньці 3 місяці, а вона скрізь зі мною. Мені зручно її так носити, т. к. руки вільні, можу ще взяти сумку, та й дитині комфортно. Правда, довго не могла зрозуміти, як носити слінг, бо як інструкції до нього не було. Але завдяки інформації в інтернеті все швидко освоїла.
Катя, 30 роківМого другого дитині виповнилося 6 місяців, та до цього часу я не вирішувалася використовувати слінг. Боялася, що буде деформація тулуба та інше. Перш, ніж купити виріб з кільцями, прочитала поради лікарів і масу відгуків про те, як зав'язувати слінг. Зупинила свій вибір на недорогий моделі Мама. Мені здалося, що синові спочатку було незручно в такій конструкції, але вже через тиждень він міг там навіть поспати.
Марія, 27 роківНосити свою дочку в слінгу я почала з двотижневого віку. Спочатку було положення «колиска», так як мені страшно було тримати дитину вертикально навіть на руках. Але вже скоро разом з чоловіком ми стали носити свою дитину стовпчиком (особливо при коліках), притискаючи до себе. Приблизно тоді ж ми перейшли до вертикального положення і в перенесенні. Ця чудо-річ рятувала мене, коли моя активна донька не хотіла спати по ночах.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!