Гороскоп Скорпіона на 2018 рік для жінок, чоловіків і дітей

Кожна людина хоч раз заглядав на сторінки гороскопу, з трепетом чекаючи передбачення свого майбутнього. Астрологічний гороскоп Скорпіона на 2018 рік підкаже, що чекає людей, що народилися під цим знаком зодіаку: буде це довгоочікувана зустріч або кар'єрний зліт, шанс на фінансовий успіх або поїздки, може бути весілля з обранцем або покупка нового будинку. Повний прогноз на майбутній рік Собаки для Скорпіона в цілому дуже позитивний, наповнений енергією, корисними знайомствами, новими зустрічами, вигідними пропозиціями.

Що чекає Скорпіона в 2018 році

У Скорпіонів увійде в звичку бути у вирі подій, якими доля щедро обдарує їх. В цей час керувати знаком буде планета Сатурн. Вона принесе необхідність вирішувати безліч складних завдань, потрібно вся енергія і цілеспрямованість. Зусилля будуть тільки на користь – чим складніше проблеми, тим чекають великі успіхи і досягнення. Астрологічний гороскоп Скорпіона на 2018 рік віщує для цього знака зодіаку багато роботи, перемог у кар'єрі, фінансах, з'являться цікаві знайомства і любов.

Крім позитивних змін, прогноз віщує ризик невірного вибору партнера, здатного на наклеп. Через успіхів, які викличуть заздрість, з'являться недоброзичливці. Така поведінка конкурентів може зруйнувати довірчі відносини на роботі і в особистому житті. За прогнозом гороскопу, треба зберігати спокій, не панікувати, а впевнено пред'явити докази, пояснення, послідовно розібратися з ситуацією.

Гороскоп для чоловіка-Скорпіона

Для чоловіків 2018 рік – боротьба, але подолання перешкод і вирішення найскладніших завдань можуть призвести до величезного успіху в діловій сфері. Гороскоп на 2018 рік для Скорпіона-чоловіки підказує, що успіх прийде лише до тим, хто, зібравши свої сили, зустріне перипетії з гідністю . 2018 рік – час починань, закладка нових відносин і домовленостей, період можливих змін в особистому та діловому житті. Особливо плідними будуть творчі рішення. Є небезпека появи нечесності колег. Варто бути дуже обачним при виборі ділових партнерів.

Гороскоп для жінки-Скорпіона

Гороскоп на 2018 рік для Скорпіона-жінки передбачає, що очікується багато часу для відпочинку. Рік принесе приємні очікування, успіх, можливо, пристрасть. Жіноча інтуїція, творча здатність переосмислювати вчинки інших людей, а також шукати компроміси дозволить вберегтися від неприємностей. Якщо не піддаватися емоціям, не робити необдуманих вчинків, рік обіцяє спокій і щастя. До особливо сексуальним жінкам-Скорпіонам як магнітом будуть притягатися чоловічі погляди. Головне – не вступити необачно, щоб не порушити душевний комфорт.

Любовний гороскоп для Скорпіона на 2018 рік

Що стосується любові і відносин, це час – найкращий для Скорпіонів. Почуття будуть іскритися, горіти, як у любовних романах. Цілком ймовірно, що самотні представники знаку поринуть у вир яскравих емоцій, не сильно замислюючись про наслідки. Сімейні випробують підйом, оновлення почуттів, незалежно від прожитих спільно років. Жовта Собака допоможе деяким представникам знака вступити в шлюб. Астрологічний гороскоп застерігає Скорпіона в 2018 році від надмірної емоційності. Краще стримувати свої пориви, щоб не пошкодувати про скоєне.

Сімейний гороскоп

Сімейним Скорпіонам відкрилося "друге дихання" дозволить приділяти більше уваги своїй половинці. Романтика тільки поліпшить без того сприятливі обставини у відносинах. Дуже важливо більше часу приділяти батькам і дітям. Буде хороша можливість налагодити і поліпшити відносини з тими і іншими. Можливо, з'являться справи, пов'язані з нерухомістю. Наприклад, переїзд або придбання житла. Астрологічний прогноз на гороскоп Скорпіона для сімейних пар на 2018 рік віщує багатьом поява малюка, що об'єднає пару, завантаживши новими турботами.

Гороскоп здоров'я

Згідно з прогнозом, здоров'я може підвести. Від надмірного енергетичного підйому дадуть про себе знати давні проблеми зі здоров'ям, аж до серйозних захворювань. Альтернативою, незамінним ліками стануть спортивні тренування, правильне харчування, нейтралізують наслідки нервових перевантажень і додають позитивних емоцій. Гороскоп настійно рекомендує всім народженим під знаком зодіаку Скорпіон не забувати кожен місяць про потребу в активному відпочинку, відвідування салонів краси, спортзалів.

Кар'єра і фінанси

Час дуже позитивне з точки зору фінансового гороскоп Скорпіона на 2018 рік. У цей період можна і потрібно укладати угоди, активно діяти для поліпшення матеріального добробуту, з єдиною умовою – ніяких хитрощів і "сірих" схем. Все повинно бути гранично прозоро, тоді доля буде допомагати у починаннях. Не варто відмовлятися навіть від дрібних заробітків, може з'явитися випадок для організації власного бізнесу. Справи, що приносять прибуток, дозволять представникам знака позбутися від фінансових проблем до кінця року.

Гороскоп для маляток-Скорпіонів на 2018 рік

Малюкам-Скорпіонам потрібно підвищену увагу батьків. Вони будуть надмірно енергійні, непосидючі і непостійні. Школярі з працею зосередяться на навчанні, оскільки рветься назовні енергія не дозволить всидіти на місці. Щоб вирішити проблеми надлишку активності, можна відправити дитину на спортивні заняття. 2018 рік дозволить посилити родинні зв'язки батьків з дітьми, не варто упускати можливість стати ближче до родичів. Проявіть любов і турботу, щоб маленький Скорпиончик відчував захист і любов рідних.

Гороскоп на кожен місяць 2018 року для Скорпіонів

  • Січень для Скорпіонів – це нове знайомство. Зустріч, яка переверне все життя, запам'ятається назавжди.
  • Весь лютий основними заняттями будуть: кар'єра, робота, нові проекти.
  • Березень виявиться спокійнішим, Скорпіони зменшать ритм на роботі, займуться сімейними та домашніми справами.
  • Квітень пройде під знаком підвищеної енергетики. У цьому місяці Скорпіони стануть самовпевненими, підуть до своєї мети, не зупиняючись ні перед чим.
  • У травні представників знаку чекає войовничий настрій. Боротися проти начальства на роботі, проти несправедливості – ось чим буде зайняте часом.
  • Червень пройде непомітно. Ніяких змін гороскоп Скорпіона в цей період не віщує.
  • Липень обіцяє охолодження до цілей, до яких представники знаку прагнули з початку року.
  • У серпні Скорпіони захочуть звільнитися від накопичених проблем, утекти від реальності.
  • Місяць вересень принесе осіннє умиротворений настрій. Скорпіони будуть задоволені тим, що мають.
  • Жовтневий успіх вразить усіх, але і подарує пару-трійку недоброзичливців, яких це не порадує.
  • У листопаді Скорпіони здивують своєю непередбачуваністю, яка, як не дивно, найкращим чином позначиться на всіх сферах життя.
  • Грудень – період нескінченних справ, як на роботі, так і вдома. Часу ні на що не буде вистачати.

Гороскоп по року народження Скорпіона на 2018 рік

  • Щурам гороскоп обіцяє вдалий період. Всі починання та побажання здійсняться.
  • Тиграм належить безліч нових знайомств і пропозицій. Нудьгувати буде ніколи.
  • Безліч цікавих проектів, удача в особистому та фінансовій сферах будуть супроводжувати Півня.
  • Кар'єра – ось, що буде зайнята в 2018 році Коня.
  • Для Вівці настане час спокою, насолоди від спілкуванням з дітьми, повного заспокоєння.
  • У фінансах і любові з завидною упевненістю досягне успіху Змія.
  • Мавпи з головою поринуть у роботу, зможуть застосувати свої знання та вміння як ніколи.
  • Нові обов'язки з'являться у Свині, вона навіть просунеться в кар'єрі, ставши начальником.
  • Дуже вдалий період у Собаки. Доля у всьому їй прихильна: в любові і фінансах.
  • Друзі, кохання, романтичні пригоди і мінімум роботи – ось девіз Бика.
  • Реалізацією творчих ідей займеться Дракон, їх у нього буде з надлишком, а з фінансами допоможе близька людина.
  • Честолюбство Кролика буде задоволено. Керувати і підраховувати прибуток – основне його заняття.

Відео

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!