Очищення кишечника сульфатом магнію

Що вибрати для очищення організму шанувальників альтернативної і традиційної медицини? Фармацевтичний ринок давно придбав у свої ряди такий засіб, як сульфат-магнезія (англійська сіль, сульфат магнію, магнезія). Сульфат магнію, як ефективний препарат, підтверджений експериментально, а його доступність для покупців є додатковим плюсом. Дізнайтеся, як діє магнію сульфат і чим він корисний для чищення кишечника.

Інструкція із застосування магнію сульфату як проносний засіб

Які показання до застосування сульфату магнію для очищення кишечника? Часто використовується ліки перед проведенням діагностики різних захворювань шлунково-кишкового тракту, операціями. Препарат недорогий, в його основі знаходиться речовина з активною динамікою, тому дія проносного дуже ефективне. Найпопулярнішими лікарськими формами препарату є: ампули для внутрішньовенного і внутрішньом'язового введення ліків, білий порошок для приготування суспензії, яку приймають перорально.

Занадто часте застосування ліки не є безпечним, можуть з'явитися побічні ефекти: біль, дискомфорт у шлунку, кишечнику, організм зневоднюється і порушується водно-сольовий баланс, з'являється сильна діарея. Щоб уникнути проблем, потрібно дотримувати деякі заходи безпечної чищення:

  1. Змащуйте задній прохід після дефекації натуральним маслом або кремом, щоб уникнути свербежу, неприємного печіння.
  2. Пити багато чистої рідини потрібно не тільки в дні проведення процедури, але ще пару днів, щоб відновлювати водно-сольовий баланс.
  3. 7-10 днів після чищення приймайте пребіотики для відновлення мікрофлори.

В порошку

Проносний засіб для очищення кишечника у вигляді порошку продається в пакетиках об'ємом 10, 20, 25 грам. Дозування визначається за вагою людини. Сульфат магнію при вагітності та для дітей віком до 6 років у вигляді порошку заборонений. Щоб визначити потрібну дозу препарату, на кожен рік життя пацієнта визначають один грам ліки. Приготування сульфату магнію для очищення кишечника простіше простого: порошок заливають склянкою води. Час прийому: ранок, суміш випивають на голодний шлунок. Через пару годин проносний ефект починає проявлятися.

В ампулах

Фахівці відзначають значне полегшення судомних і хворобливих станів у пацієнтів завдяки ін'єкцій сульфат магнію. Але більш сильним проносним дією володіє лікарський порошок магнезії. Сульфат магнію при вагітності у вигляді ін'єкцій дозволяється для введення. Уколи використовуються, щоб зберегти плід і знизити всілякі ризики, але не за кілька годин до родової діяльності.

Користь очищення кишечника магнезією

Очищення магнезією повинне контролюватися лікарем, з урахуванням всіх медичних обстежень та існуючих протипоказань. Враховується вік пацієнта, підбирається необхідна дозування препарату. Якщо застосовувати сульфат-магнезію безконтрольно, то існують високі ризики нашкодити своєму здоров'ю. Курс очищення – максимум 3-5 днів, після якого людині прописують засоби, що відновлюють мікрофлору.

Очищення кишечника, сприяє виведенню шкідливих речовин з організму і є ефективним лікуванням запорів. Функціонування багатьох органів і систем організму залежить від харчування, засвоюваності їжі. Негативний вплив токсинів і шлаків можна недооцінювати, вони мають властивість накопичуватися в людському тілі. Завдяки магнезії виводиться все зайве з кишечника і шлунка, для чого застосовують так само клізму.

Відео

Очистити організм можна за допомогою Сульфат магнію. Марва Оганян

Відгуки

Олена, 36 роківЛіки магнезії у вигляді порошку в продажу є, ціна низька, а склад гранично простий. Але призначати таке ліки повинен тільки лікар, щоб уникнути після прийому внутрішньо суспензії всяких поганих наслідків. Живіт хворів жахливо, але після курсу перестали мучити запори.
Зоя, 44 рокиВирішила використовувати для прискореного схуднення. Прочитала інформацію про препарат, за відгуками дізналася, що якість ліки краще ще з радянських часів. Відмінно чистить кишечник, якщо пропити курсом.
Валентина, 31 рікПеред оглядом у лікаря був прописаний сульфат магнію. Чистка пройшла дуже інтенсивно, періодично для себе роблю таку процедуру, допомагає скинути вагу.
Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!