Сушені лисички від паразитів - рецепти для лікування. Відгуки про застосування грибів від паразитів

Деякі види грибів використовують в якості різних ліків на протязі тисячоліть. Фунготерапія і зараз популярна, адже вона допомагає позбутися від паразитів, не вдаючись до допомоги токсичних медикаментів. Найбільш затребуваними грибів у народній медицині є сушені лисички.

Як позбутися паразитів в організмі народними засобами

Паразитами називають різні хвороботворні організми, які знаходяться в кишечнику людини, отримуючи від нього харчування. До них відносять кілька сімейств паразитарних, соматичних, інфекційних збудників хвороб (комахи, найпростіші, бактерії, грибки, віруси, глисти). Паразити стають причиною розвитку таких захворювань, як:

  • артрит;
  • панкреатит;
  • міокардит;
  • уретрит;
  • цукровий діабет;
  • цистит;
  • хвороби печінки;
  • захворювання очей.

Народна медицина має у своєму розпорядженні численними ефективними рецептами проти розмноження паразитів в організмі людини. Наші предки з успіхом займалися вигнанням гельмінтів, вірусів та грибків за допомогою природи, не маючи в своєму арсеналі сучасних лікарських препаратів. Чистка від паразитів народними засобами здійснюється гарбузовим насінням, гірчицею, хріном, листям смородини, берези, а також сушеними грибами лисичками.

Допомагають гриби лисички від паразитів людини

За відгуками вчених, гельмінтів вбиває не отрута, а полісахарид D-маноза. Це унікальна речовина міститься в лисичках. D-маноза впроваджується в оболонку шкідливих організмів і блокує його нерви. Знерухомлений хробак перестає дихати, потім через кілька годин помирає. Полісахарид негативно впливає і на яйця шкідливих мікроорганізмів, знищуючи їх ще швидше. Сушені гриби лисички від паразитів є самим ефективним народним засобом рослинного походження – це доведено навіть медиками.

Як приготувати і приймати лікувальні гриби

Сушені лисички – це ефективний засіб від паразитів ще й тому, що багато протиглисні препарати володіють високою токсичною дією. Пояснюється це тим, що медикамент має вбити не тільки дорослу особину, але і змусити його личинки покинути свого носія. Лисичка абсолютно нешкідлива, якщо до приготування ліки поставитися уважно.

Після збору грибів їх необхідно максимально очистити від забруднень, але не використовувати для цього воду, адже вони вберуть її в себе, мов губка. Для цього треба взяти м'яку ганчірку або губку для посуду, яку потрібно злегка змочити і протерти гриби. Для традиційної сушіння лисички залишаються цілими, тому треба нанизати їх, як намисто, на товсту нитку, потім просушити при температурі не більше 50°С протягом тижня. За відгуками грибників, цей метод заготівлі сушених грибів вважається найбільш надійним.

Настоянка з лисичок на горілці

Сушені лисички від паразитів приготувати легко, особливо якщо наполягати на горілці. Це засіб ефективно при позбавленні від гельмінтів: волосоголовця, гостриків, аскарид. Для приготування грибної настоянки:

  • подрібніть сушене сировину в кавомолці, щоб вийшло 3 ложки (чайної) порошку;
  • висипте його в банку, налийте туди 150 мл горілки або спирту;
  • поставте настоюватися в темне місце на 14 днів;
  • перед застосуванням збовтайте, і пийте цілюще антигельмінтивний настій один місяць по 1 ложці (чайної) перед сном.

Настоянка з лисичок від паразитів на воді

Народні засоби від паразитів потрібні не тільки дорослим, але й дітям, яким не можна вживати алкоголь. Для позбавлення від паразитів за допомогою лисичок, потрібно приготувати настій на воді:

  • подрібнені грибочки до стану порошку (1 ч. л.) залийте питною водою (150 мл);
  • через годину розмішайте настій і разом з осадом випийте;
  • повторюйте процедуру при паразитарних інвазіях 2 рази/день;
  • курс лікування 20-25 днів.

Лікування лисичками від паразитів з додаванням білих грибів

Сушені лисички від паразитів будуть більш дієвими, якщо до них додати білі гриби. Не рекомендується застосовувати сирий продукт, тому подрібнюються сухі білі грибочки і лисички. Змішайте порівну, потім зробіть будь-яку настоянку на воді або на спирту, як було описано вище. Крім того, що таке лікування паразитів народними засобами позбавить вас і вашу дитину від глистів, воно має ще й імуностимулюючу, і протипухлинну властивістю.

Чи можна приймати сухі лисички від глистів дітям

Боротися з паразитами в дитячому організмі важче, оскільки не всі засоби дозволено використовувати. При прийомі токсичних антигельмінтних ліків нерідко виникають такі побічні дії, як діарея, блювання, нудота, болі у шлунку. Діти іноді страждають безсонням, слабкістю, шкірним висипом, запальними процесами у відділах ШКТ. Сушені гриби лисички від паразитів не менш дієві, але не мають ніяких побічних ефектів.

Протипоказання до застосування

Поряд з позитивними властивостями, лисички мають і деякі протипоказання. Позбавлення від паразитів за допомогою грибів небажано вагітним жінкам, годуючим мамам і дітям, які не досягли 3 років. Протипоказаний такий метод лікування і тим людям, які мають індивідуальну непереносимість грибів. До даного продукту дуже обережно треба ставитися, якщо у вас шлунково-кишкові захворювання, щоб не спровокувати їх загострення.

Відгуки

Анжеліка, 31 рікПро чудесні властивості сушених лисичок я чула від бабусі. Згадала про грибний настоянці, коли у мене впав зір. Щоб побачити об'єкт, що знаходиться далеко, потрібно було сильно напружити очі. Перевірялись на яйця глист, але, не дочекавшись результату аналізу, стала пити настоянку. Через 10 днів зір покращився, але буду вживати не менше місяця.
Володимир, 26 роківСушені лисички допомогли позбутися від глистів. Постійно відчував свербіння в задньому проході, але до лікаря було йти соромно. Прочитав симптоми в інтернеті і натрапив на лікування настоянкою грибів. Приготував і пив за рецептом, а вже на третій день свербіж пройшов, але я і закинув. Після тижневої перерви свербіж відновився, тому вирішив довести курс до кінця.
Наталія, 43 рокиНе думала, що у мене буде така напасти, як гельмінти. Спочатку пожовкло очні білки, тому вирішила перевірити печінку. Лікар направила на аналізи виявилися глисти. Не стала лікуватися протипаразитарними препаратами – купила сушених лисичок, перемолола, приймала по 1 ч. ложці 2 рази в день цілий місяць. За повторним аналізом глистів не виявлено.
Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!