Як лікуватися содою

Звичайна харчова сода – воістину універсальна речовина. Вона часто використовується в побуті і складається на озброєнні практично у кожної господині в світі. Поряд з приватним застосуванням, карбонат натрію використовують у таких галузях, як фармацевтика, кулінарія, металургія, хімічна промисловість. Особливе значення має медичне застосування. Комплексне лікування содою дає прекрасні результати в боротьбі з різними недугами. Речовина застосовують для профілактики деяких захворювань. В організмі людини харчова сода входить до складу кислотно-лужної системи.

Лікувальні властивості харчової соди

Унікальні лікувальні властивості соди підходять як для виведення важких металів, так і для профілактики онкології. Секрет цієї речовини полягає в усуненні кислот і нормалізації кислотно-лужного балансу організму людини. Застосовують карбонат натрію як ліки зовнішньо і внутрішньо. Універсальний порошок регулює водний баланс, має антисептичні властивості.

Що лікує сода і як її пити

Універсальний засіб застосовується різними галузями медицини для лікування всіляких хвороб. Соду змішують з лікарськими препаратами або застосовують у чистому вигляді. Існує безліч народних рецептів для лікування ангіни, печії, відбілювання емалі зубів та ін. Однак подібні експерименти без контролю лікаря краще не проводити.

Рак

При боротьбі з цим смертельним захворюванням сода застосовується в якості стабілізатора РН-середовища, яка на початку життя людини становить 7,41 РН. Лімфома і меланома виникають при зниженні водневого показника до 5,41 РН. Як лікувати рак содою:

  1. Підготуйте склянку теплої кип'яченої води (200 грам).
  2. Розчиніть одну чайну ложку карбонату натрію.
  3. Приймайте по 5-6 раз/добу.

Псоріаз

Лікування харчовою содою псоріазу має хороші показники. Один з найпростіших і дієвих способів – прийом ванни з розчином гідрокарбонату натрію. Алгоритм лікування:

  1. Наберіть повну ванну теплої води.
  2. Додайте 900 грам карбонату натрію.
  3. Приймайте водні процедури не більше 30 хвилин.

Молочницю

Карбонат натрію допомагає позбавитися від такого захворювання, як кандидоз (молочниця). Багато гінекологи радять використовувати порошок з кухонної полиці при перших проявах симптомів хвороби. Вона виникає у жінок з-за розвитку дрожжеподобного грибка – кандиди. Щоб вилікувати молочницю, зробіть наступне:

  1. Підготуйте один літр кип'яченої води.
  2. Додайте 1 ст. л. ложку соди, чайну – йоду.
  3. Перелийте розчин у невеликий таз і занурте статеві органи на 20 хвилин.

Лікування кератоми

З допомогою содових розчинів можна позбутися від бородавок. Ця недуга виникає при схильності до себореї, лупи, герпесу, нестачі вітамінів. Для виведення кератоми необхідно:

  1. Підготувати карбонат натрію – 1 ч. л. масло рицини – 1 ст. л., перекис водню – 1 ст. л.
  2. Розмішати до консистенції пасти.
  3. Нанести на уражену шкіру ватним тампоном.

Стоматит

Основне джерело захворювання – інфекція, якою можна заразитися через немиті руки. На першій стадії в ротовій порожнині з'являються наліт і виразки, запущена хвороба проявляється сверблячкою і болем. Алгоритм лікування стоматиту:

  1. Розведіть чайну ложку соди на половину склянки теплої кип'яченої води.
  2. Протирайте ротову порожнину ватним диском з розчином три рази в день.

Аденому простати

Дане захворювання турбує безліч чоловіків всього світу. Простатит вилікувати складно, однак, гарною підмогою для цієї справи є харчова сода. Необхідно провести просту процедуру:

  1. Розмішати 1 ст. л. карбонату натрію на літр гарячої води.
  2. Помістити у ванну область простати на 15 хвилин.

Печію

Відчуття печіння подложечной області викликана проникненням продуктів шлункової секреції в стравохід. Ці неприємні відчуття виникали мало не у кожної людини хоч раз у житті. Алгоритм лікування:

  1. Візьміть половину ч. л. карбонату натрію.
  2. Розмішайте в склянці води 45 градусів.
  3. Випийте невеликими ковтками.

Грибок нігтів

За допомогою соди можна вивести грибок, який виникає на нігтьових пластинах і стопах з-за носіння дуже вузького взуття, при травмах або в разі тривалого знаходження в умовах підвищеної вологості. Алгоритм лікування:

  1. Підготуйте теплу воду (приблизно 50 градусів).
  2. Розведіть одну ст. л. порошку натрію на 2 літри води.
  3. Занурте руки/ноги в ємність.

Подагру

Відкладення солей в суглобах має неприємні наслідки для організму. Підвищений рівень сечової кислоти – основна причина виникнення подагри. Позбутися від недуги допомагає домашня харчова сода. Алгоритм лікування:

  1. Підготуйте три літри теплої води.
  2. Додайте 10 крапель йоду і 3 ч. л. карбонату натрію.
  3. Застосовуйте 10 днів.

Горло

Хвороби, пов'язані з болем в горлі, виникають часто. Сода застосовується як відхаркувальний засіб у вигляді розчину для полоскання. Для того, щоб горло перестало боліти, зробіть наступне:

  1. Розчиняйте у склянці теплої води третина чайної ложки карбонату натрію.
  2. Полоскайте горло, повторюючи процедуру кожні 2-3 години.

Протипоказання

Зловживання застосуванням соди в лікувальних цілях, як і інших медикаментів, не вітається. Оскільки карбонат натрію замінює кислоту лугом, лікарі радять не використовувати засіб часто і тривало – загрожує виникненням виразки шлунка, раку стравоходу та дванадцятипалої кишки. Порошок з кухонної полиці не рекомендований людям з нирковою недостатністю.

Особливості застосування харчової соди в лікувальних цілях

При вживанні соди, як лікувального засобу, слід дотримуватися деяких методик, які широко висвітлені професорами сфери медицини. Особливості застосування залежать від ступеня складності захворювання і його занедбаності. Деякі фахівці стверджують, що, наприклад, рак лікується содою, проте наукового обґрунтування цього процесу поки що немає.

Як приймати соду

Здавна вважалося, що карбонат натрію – панацея від багатьох бід. Цей факт широко розкритий працями деяких фахівців медичної сфери. Так, професор Неумивакин стверджує, що багато хвороб виникають в організмі через порушення кислотно-лужної рівноваги. Лікарі нетрадиційної медицини Олександр Огулов і італійський фахівець Туліо Сімончіні наполягають на тому, що содою можна вилікувати алкоголізм, токсикоманію і навіть рак.

За Неумывакину

Серед популярних методів боротьби з численними недугами з допомогою гідрокарбонату натрію люди вибирають лікування содою по Неумывакину в домашніх умовах. Згідно з рецептом цього професора необхідно приготувати розчин, що допомагає ощелачивать організм. Ліки готується таким способом:

  1. Половину чайної ложки карбонату натрію розчинити у склянці окропу (холодні рідини і молоко не можна).
  2. Розбавити невеликою кількістю води і випивати щодня, поступово збільшуючи дозу.

За Огулову

Професор Огулов у своїх працях радить застосовувати розчини з содою щодня з ранку за двадцять хвилин до прийому їжі. Сам вчений застосовує лікування народними засобами. Завдяки регулюванню кислотного середовища можна позбутися:

  • алкоголізму;
  • наркоманії;
  • болю в суглобах і інших недуг.

Читайте і про інших ефективних методах, як вилікувати алкоголізм.

За Туліо Сімончіні

Італієць Туліо Сімончіні запевняє, що ракові клітини викликає грибок candida, який можливо вилікувати за допомогою простої соди. Ідеї онколога підтримує безліч людей, проте це альтернативне лікування і науково не доведена. «Італійський метод» намагаються спростувати професійні лікарі, оскільки читають, що тривале зовнішнє і внутрішньом'язове застосування соди загрожує серйозними ускладненнями.

Відео про рецепт лікування раку содою

Таке універсальне речовина, як карбонат натрію, знаходиться практично на кожній кухонній полиці і часто використовується кулінарною сферою. Про те, що можна застосовувати лікування питною содою, яка допоможе позбавитися від різних хвороб, у тому числі і від онкологічних, знають не всі. З відеоролика нижче ви дізнаєтеся, яке існує лікування раку легенів содою і який рецепт краще використовувати.

лікування раку содою на всіх стадіях + метастази. Відео рецепт лікування раку

Відгуки про результати лікування

Марина, 27 роківЯ часто застосовую розчин з содою для лікування себореї. Це неприємне захворювання проявляється у мене з самого дитинства з-за жирної шкіри голови. Розчин дуже допомагає, раджу!
Микита, 35 роківЯ не знав, чи можна пити соду при хворобах шлунка. Після поради лікаря я позбувся від печії за тиждень. Не знав, що це просте засіб так добре допомагає.
Євген, 43 рокиЯ застосовував соду при лікуванні простатиту комплексно з іншими ліками, призначеними лікарем. Після місяця прийому жодних змін не помітив. Розчин карбонату натрію вважаю марною тратою часу.
Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!