Чоловічі зачіски з чубчиком короткою або довгою - кому підійдуть за типом особи, стильні варіанти укладання з фото

Стрижки та укладки дуже впливають на загальний образ і сприйняття особи – вони можуть відволікти увагу від недоліків або акцентувати його на перевагах. Особливо добре з цим завданням справляється чубчик, і якщо питання вибору жіночої зачіски часто порушується, то чоловічу половину населення нерідко забувають, адже для них виглядати стильно і привабливо теж важливо.

Вибір чоловічої зачіски з чубчиком за типом особи

Головна особливість, якою володіють чоловічі стрижки з чубчиком – це те, що вони підходять для всіх форм особи. Уникати таких зачісок рекомендується тільки однієї категорії хлопців: власникам хвилястого або кучерявого волосся. Універсальність – це добре, але щоб зробити правильний вибір, потрібно знати, для якої форми обличчя підійдуть які чубчика:

  • Кругла (у цю ж категорію входять широкі вилиці). Слід вибирати зорово витягають особа варіанти. Це чоловічі зачіски з довгою чубчиком, асиметричною і рваною, короткими скронями і об'ємом у верхній частині. Протипоказано робити зачіску «шапочку» (інша назва – «горщик»). Добре буде виглядати борода.
  • Квадратна. Цьому брутальному особі підійде будь-яка стрижка, включаючи ті, де є випущені передні пасма. Слід уникати м'яких і плавних ліній – в поєднанні з точеними рисами вони будуть виглядати безглуздо. Підійдуть прямі і рівні краї або розпатлане волосся.
  • Подовжена. Зачіски з чубчиком для хлопців були створені для цього типажу: за допомогою передніх пасом можна заховати високий лоб, акцентувати увагу на очах, удосконалити пропорції. Вдало на худому обличчі буде виглядати «шапочка», драбинка або каре.
  • Трикутна. Ідеально підійде чоловіча зачіска з чубком на бік – вона згладить вуглуваті риси. Крім того, волосся повинні бути об'ємнішим на маківці. Якщо хочеться відкрити обличчя (особливо актуально для власників дрібний біс) – можна укласти передні пасма назад, створивши ефект «начісування».

Коротка чілка

Найпопулярніший варіант – чоловічі зачіски з чубчиком короткої довжини. Їх не потрібно укладати, а це дуже зручно для хлопців. Така практична стрижка підійде:

  • Круглолицим чоловікам. Зачіска відкриє обличчя і зробить риси більш різкими і мужніми.
  • Хлопцям з широкими вилицями. Пропорції почнуть виглядати гармонійно.
  • Тим, у кого великі риси обличчя. Передні пасма збалансують розміри.
  • Власникам масивної щелепи.

Не рекомендується коротка чубчик тим, у кого трикутна або витягнута форма обличчя, худі щоки, загострений підборіддя (хіба що, якщо є борода). Крім того, враховуйте, що такі образи завжди виходять кілька брутальними, якщо не хочете виглядати зухвало – відмовтеся від ідеї стрижки.

Покладена на бік за допомогою проділу

Чоловіча стрижка з довгою чубчиком – стильний варіант, але потребує особливого догляду. Крім того, випущені пасма – неодмінний атрибут зачіски на середні волосся. Перевага в тому, що їх можна по-різному укладати, кожен день вибудовуючи собі новий образ: мужній і зухвалий або романтичний і м'який. Особливість бокового проділу– він йде всім. Як зробити таку укладку самостійно:

  1. Підготуйте інструменти і матеріали: фен, жорстку щітку, гель для волосся.
  2. Нанесіть невелику кількість укладочного кошти на голову.
  3. Розподіліть гель по пасмам щіткою.
  4. Починайте сушити голову феном, надаючи чубку потрібний напрямок гребінцем.
  5. В кінці можна зафіксувати результат лаком.

Скуйовджена

Цей варіант виглядає зухвало, відмінно виглядає на молодих чоловіків. На відміну від гладких укладок, такий варіант не підійде для офісу, але буде до місця на будь-якій вечірці. Ось кому точно слід спробувати зробити скуйовджену чубок:

  • власникам круглого особи;
  • чоловікам з запалими щоками;
  • всім творчим особистостям, які люблять виділятися.

Особливості укладання скуйовдженою чубчика залежать від структури волосся. Густі і слухняні потрібно просто промити, висушити, нанести віск, а потім пальцями або металевим гребінцем розтріпати. Інструкція з укладання тонкого волосся:

  1. Помийте голову.
  2. Перед сушінням феном нанесіть на волосся легкий гель або мус.
  3. Надавайте обсяг і текстуру чубку пальцями. Увімкніть фен на повільну швидкість і по черзі витягайте пасма в різні сторони (але вгору, а не вниз).
  4. Побризкайте сухі волосся лаком.

Піднята вгору

Така елегантна і гладка укладання виглядає стильно і «дорого». Вона буде до місця на побаченні і в офісі. Чоловічі зачіски з чубчиком, піднятою вгору, підходять таким типажами:

  • хлопцям з широкими вилицями – обсяг у верхній частині візуально витягне пропорції;
  • власникам невиразних очей – піднята чубчик відкриє лоб і акцентує увагу на погляді;
  • тим, у кого великі риси обличчя – з укладкою «вгору» вони будуть виглядати гармонійніше;
  • хлопцям з невеликим чолом – новий спосіб акцентує на ньому увагу, зробить весь вигляд більш рішучим.

Зробити цю зачіску дуже просто, особливо на коротких волоссі: потрібно підняти локони гребінцем, зафіксувавши гелем та лаком. З довгою чубчиком теж не повинно бути проблем, головне надати їй красиву форму.

Disconnected Undercut - Haircut and Style (Actual Haircut Footage)

Обрамляє обличчя

Всі варіанти чоловічих зачісок з обрамляє обличчя чубчиком виглядають ніжно, романтично, акцентують увагу на очах. Кому підійдуть:

  • хлопцям з невиразним поглядом;
  • власникам худих, запалих щік;
  • чоловікам з прямокутною формою обличчя.

Круглолицим хлопцям від обрамляє чубчика краще відмовитися. Тим же, кому вона йде, стоїть, окрім всього іншого, ознайомитися з особливостями укладання:

  • не використовувати багато укладальних засобів (а для слухняних волосся вони взагалі не знадобляться);
  • сушити голову на повільній швидкості;
  • можна вирівняти пасма плойкою (праскою), щоб вони краще лежали.

Прибрана тому

Така укладка цікаво виглядає на коротких і довгих волоссі. У першому випадку створюється образ стильного «денді», у другому – трохи гранжевый і зухвалий стиль. Різноманітні варіанти чоловічих зачісок з прибраній назад чубом можуть приміряти на себе:

  • хлопці з невеликим лобом;
  • володарі великих чорт особи;
  • ті, у кого широкі вилиці.

Укласти передні пасма назад можна за допомогою фена, гелю і гребінця. Не рекомендується фіксувати зачіску лаком – вона повинна виглядати м'яко, природно.

Коса

Ця чубчик частково або повністю закриває лоб, буває рваною, градуйованою чи м'якою, з плавними краями. Тим не менш, будь-який її варіант створює чуттєвий і романтичний образ – якщо ви виробляєте подібне враження від нової стрижки краще відмовитися. Ідеально підійде ця зачіска володарем витягнутого обличчя з дрібними рисами. Якщо правильно постригти косу чоловічу чубок, її навіть не потрібно буде укладати.

Messy Fringe Like Louis Tomlinson | men's Hairstyling 2014

Заплетена в пучок або косичку

Такий варіант на піку популярності в цьому сезоні, особливо в поєднанні з бородою і вусами. Заплетене у пучок або косичку передні пасма виглядають брутально, мужньо, але з цим легко переборщити, якщо, наприклад, зав'язати брудні волосся або не розчесатися. Крім того, враховуйте, що цей зухвалий стиль не підійде до офісного дрес-коду, та й взагалі йде далеко не всім.

Відео

Чоловіча стрижка з довгою чубчиком

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!