Триммер для стрижки волосся в носі і вухах

Ніс і вуха можна легко позбавити від зайвої рослинності за допомогою спеціальної машинки. Вона схожа на звичайне пристрій для стрижки волосся, але в мініатюрі. Сучасні машинки багатофункціональні, вони можуть виконувати ще кілька додаткових завдань. Триммер для носа і вух: який краще серед усього розмаїття? Практичні поради допоможуть вам зробити обмірковану покупку і залишитися задоволеними вибором.

Що таке тример для носа і вух

Цей апарат оснащений спеціальною насадкою конусоподібної форми з швидко рухомими лезами. Тример для чоловіків і жінок працює від змінної батареї або вбудованого акумулятора, який треба періодично заряджати. Деякі моделі обладнані різними насадками – для зрізання волосся у вухах, носі (кругові), вирівнювання скронь, збривання на задній стороні шиї (лінійні). Бриючі голівки допомагають зробити акуратну стрижку, а двосторонні насадки забезпечують якісний догляд за вусами і бородою.

Щоб прибрати небажану рослинність, необхідно включити пристрій, неглибоко ввести його в ніс або вухо, зістригти рослинність, злегка провертаючи машинку. Головна деталь – леза. В ідеалі вони повинні бути виготовлені із сталі або титану. Такі деталі служать довго, з роками не втрачає своєї гостроти. У більш дорогих моделях леза мають титанове або срібне покриття – це покращує їх антисептичні властивості.

Види приладів

Тріммери для носа і вух: які краще за всіма характеристиками? Загальний огляд пристроїв зорієнтує вас. Професійний тример потужний, функціональний, надійний. Побутову модель варто купувати, якщо вам потрібна машинка для стрижки, яку будуть використовувати 1-2 людини. Не варто переплачувати в такому разі за посилені показники. Найпростіші пристрої мають кругову насадку для чищення носа і вух, працюють від пальчикової батарейки. Більш просунуті укомплектовані насадками для брів, бороди, бакенбардів і т. д.

Тример чоловічий

Основна вимога до пристроїв для сильної статі – наявність спеціальної круглої деталі для видалення волосся з носа і вух. У багатофункціональних машинках вона йде як знімна насадка. У моделях з однією функцією деталь стаціонарна. Леза повинні бути дуже гострими, щоб людина не відчував дискомфорт. Врахуйте, що коли в тример сідає батарейка, він гірше справляється зі своїми функціями: швидше вищипує волоски, ніж їх зістригає. Якщо чоловік любить носити бороду, йому потрібна машинка з регульованими насадками для зрізу волосся. Вона надає вусах і борідці будь-яку форму.

Жіночий трімер

Це делікатне пристрій може йти доповненням до эпилятору або виступати окремим механізмом. Жіноча шкіра більш ніжна і чутлива, тому апарат повинен обробляти поверхню дуже акуратно. Хороший апарат не залишає порізів, подразнень і інших ушкоджень шкіри. Особливо популярні серед жінок бікіні-тримери – пристрої, що дозволяють швидко і комфортно видаляти волосся з інтимної зони. Можна зустріти й інші насадки: для состригания волосків над губою, грумер (корекція брів). Триммер для носа і вух жіночого типу не відрізняється від чоловічого.

Професійний

Його використовують у косметичних кабінетах і салонах краси. Машинка має безліч насадок, підвищену потужність, працює від вбудованого акумулятора або від мережі. Пристрій розрахований на тривалу і безперебійну роботу. Ціна таких моделей порівняно висока. В іншому професійні тримери мало чим відрізняються від якісних моделей для домашнього використання.

З насадками

Для носа і вух потрібна тільки одна якісна насадка – кругова. Вона обертається і зістригає довге волосся. Якщо вам необхідно пристрій з додатковими функціями, зверніть увагу на тримери з насадками. На Aliexpress, Юлмарте або в Ельдорадо таких дуже багато. Деколи машинки поєднують в собі до 10 різних функцій – роблять стрижку на голові, видаляють зайву рослинність з важкодоступних місць, коригують брови, вуса, бороду. Дуже зручні насадки з регулюванням довжини зрізаного волосся. Для чоловічих моделей це 1-12 мм, для жіночих 2-6,5 мм.

Як вибрати тример для видалення волосся

Хочете вкласти кошти в дійсно добротну річ? Тоді прислухайтеся до рекомендацій, як вибрати тример для носа і вух:

  1. Надійне пристрій коштує своїх грошей. Низька ціна свідчить про те, що скоро модель вийде з ладу – у неї затупився леза або зламається обертальний механізм. Ваш орієнтир середній ціновий діапазон.
  2. Якісні машинки виготовлені з сталі. В домашніх умовах непоганою функціональністю відрізняються пристрої з керамічними лезами. Вони прості в експлуатації, не потребують додаткового догляду. Перед покупкою поцікавтеся, чи передбачена у цій моделі заміна лез.
  3. Під час роботи тример не повинен виділяти запах пластмаси. Такий апарат довго не прослужить і може травмувати шкіру.
  4. Наявність декількох режимів роботи (м'який та інтенсивний) зробить взаємодія з пристроєм більш комфортним.
  5. Моделі з вбудованим акумулятором зручніше, ніж з мережевим шнуром. Такі апарати працюють автономно приблизно 40 хвилин, чого вистачає для повноцінної обробки волосистих ділянок тіла.
  6. Перед покупкою потримайте апарат для стрижки в руках. Вам повинно бути зручно ним орудувати. Якщо збираєтеся замовляти пристрій в інтернет-магазині, знайдіть таке ж у звичайному маркеті і проаналізуйте його параметри.

Який триммер для волосся краще

Серед споживачів особливу любов заслужили такі пристрої:

  • Philips NT5175. Модель оснащена 5 насадками, які полегшують догляд за бородою, вусами, волосистої частини вух і носа. Сучасна система захисту уберігає від порізів, травм. Правильний кут нахилу сприяє швидкому і комфортному видалення волосків. Працює від батарейки АА. Єдиний недолік – не найнижча ціна (близько 26 євро).
  • Zelmer ZHC06070. Герметичний корпус зроблений з нержавіючої сталі. Пристрій обладнаний підсвічуванням, що полегшує пошук зайвого волосся. У комплекті насадка для бакенбардів. Модель живиться від батарейки АА. Ціна відповідає якості.
  • Maxwell MW2802. Це бюджетна модель, яка, маючи низьку вартість, добре справляється зі своїм основним завданням – безболісно і швидко підстригає волосся на важкодоступних ділянках. За допомогою машинки легко моделювати бороду, вуса, бакенбарди, робити окантовку волосся при створенні зачіски. Пристрій працює в автономному режимі.
  • Panasonic ER-GN30. Має малу вагу, може митися під проточною водою. У комплекті йде щіточка для чистки, захисний ковпачок. Двостороннє гіпоалергенне лезо відмінно справляється з підстригання волосся. Передбачена система самозатачивания лез. Модель працює від батарейки.

Відео: Як вибрати безпечний тример для брів, носа і вух

ВОЛОССЯ В НОСІ,вухах машинки і тримери

Відгуки

Володимир, 35 роківМені сестра подарувала триммер Philips – дуже простий у використанні, але своє завдання виконує відмінно. В комплекті було саме пристрій, дві насадки, пензлик для чищення. За кілька хвилин машинка прибирає всю непотрібну рослинність. Є в апарата ще функція підстригання брів, але я не ризикую нею скористатися.
Христина, 28 роківМашинка для стрижки волосся в носі за 5 хвилин робить з мого чоловіка-красеня. Я йому допомагаю доглядати за носом, вухами, подравниваю віскі, состригаю зайві волосся з шиї, коригую брови. За весь час експлуатації тример з насадками Філіпс ні разу не підвів. Можу порадити його – беріть, не пошкодуєте. Для чоловіків такий апарат незамінний.
Олександр, 40 роківЗамовив тример Good Look, загалом, їм задоволений. Машинка відноситься до категорії inexpensive (недорога), я заплатив за неї близько 500 рублів. Працює від батарейки, її доводиться міняти часто. Щоб добре вистригти волосся, треба орудувати машинкою 10 хвилин, добре її прокручуючи, інакше залишаться волоски. Леза очищаються щіточкою.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!