Стрижки для квадратного особи для жінок і чоловіків

Будь-яка стрижка може приховати чи навпаки виділити недоліки особи, тому досвідчені майстри знають, як правильно підібрати зачіску кожної з вас. Квадратна форма обличчя є найбільш універсальною з-за того, що більшість стрижок їй підходять, однак існують і деякі нюанси. Про це читайте далі.

Зачіски для квадратного типу особи

Як визначити, що ви є володаркою такого геометричного типу обличчя? У вас широкі вилиці, не сильно видатний підборіддя, лоб низький: якщо все це про вас, то варто звернути увагу на ті варіанти, які зможуть правильно підкреслити красу і зробити ще більш привабливою незалежно від типу та довжини волосся.

Що потрібно пам'ятати, щоб вибрати ідеальний образ:

  • Підходить будь-яка асиметрія, яка здатна пом'якшувати навіть самі грубі риси.
  • Рівна чубчик до брів не буде виглядати вигідно, вона ще більше виділить широкі вилиці.
  • Відмінно виглядає будь градуювання.
  • Від дуже коротких зачісок (наприклад, «боб») краще відмовитися.
  • Довжина до підборіддя вважається не дуже вдалим, тому що візуально збільшує ширину скул.

Стрижки для квадратної форми обличчя

Якщо боїтеся помилитися при самостійному виборі нового образу, то зверніться до стиліста. Погортайте глянцеві журнали і подивіться на голлівудських красунь: багато хто з них як раз є володарками такого типу особи, при цьому на фотографіях вони завжди виглядають карколомно. Все тому, що вміють правильно створювати образ самі або звертаються за допомогою до професійних стилістів.

Якщо у вас волосся середньої довжини, то вам дуже пощастило. Така довжина просто ідеально підходить, адже з нею можна робити все що завгодно: робити м'які хвилі, прибирати в хвіст, стригти «драбинкою» або зробити багатошарову стрижку і так далі. Як би те ні було, а пасма такої довжини або ще довшим є класикою для жінок і завжди цінуються серед чоловічої половини населення. Багата шевелюра завжди вважалася більш привабливою і це неспроста: у всі часи жіночність асоціювалася з довгими косами, і всі красуні завжди намагалися відростити їх як можна довше.

Якщо ви зважилися на каскад, то зверніть увагу на те, щоб самі короткі пасма не були вище підборіддя. Прямі, довгі волосся добре виглядають з косим проділом. Що стосується укладок, то тут все залежить лише від фантазії, однак варто відзначити, що будь-які високі хвости, пучки будуть виглядати карколомно. Не забувайте також створювати обсяг, який допоможе виглядати більш вигідно у випадку, якщо у вас тонке волосся. Щоб зачіска завжди виглядала на 100%, не економте на засобах для догляду, адже тільки красиві, доглянуті локони будуть добре виглядати в будь-якому вигляді.

Каре для квадратного особи

Сьогодні дуже популярне жіноче каре. Воно є універсальним і підходить практично кожної представниці прекрасної статі. Тут важливу роль грають пасма у особи, які не повинні бути вище підборіддя, щоб широкі вилиці не сильно виділялися. Ззаду можна підстригти зовсім коротко або залишити невелику довжину. Один недолік: зачіску з каре ви вже навряд чи зможете зробити, тільки якусь нескладну укладання з кучерями.

Чубчик для квадратного особи

Якщо ви дуже хочете чубчик або у вас вона вже є, то запам'ятайте: рівний, чіткий зістриг абсолютно не підходить до цього типу, тому що ще більше виділяє вилиці. В даному випадку більше підійдуть будь-які асиметричні варіанти чубчика, рваний стиль, каскад. Добре буде виглядати зовсім коротенька стирчить чубок: вона відкриє всі обличчя, тим самим зробить ваш образ більш свіжим і яскравим. Можна трохи поекспериментувати і зробити чубок на темному волоссі, або затемнити на світлих. Відмінним варіантом стане мелірування.

Невідповідні зачіски для квадратного особи

Риси даного типу жіночого обличчя дуже виразні, підкреслювати їх ще додатково абсолютно не потрібно, навпаки, важливо приховати вилиці, зробити образ більш ніжним можна завдяки правильно підібраній стрижці. Щоб вам було легше підбирати собі новий образ, ще раз прочитайте те, від чого варто відмовитися:

  • Рівна чолка – ніколи.
  • Короткі, пишні волосся вище підборіддя.
  • Ніяких рівних ліній, тільки асиметрія або плавне градуювання.
  • Каре однаковою з підборіддям довжини не прикрасить вас, а тільки зробить грубіше.

Фото: стрижки для квадратного типу особи

Збираючись до перукаря, можете підібрати і прихопити з собою кілька фотографій з тими жіночими зачісками, які, як ви вважаєте, ідеально підійдуть. Хороший майстер обов'язково дізнається всі ваші вподобання і запропонує свій варіант стрижки для квадратного особи, виходячи з типу, кольору і об'єму волосся. Те, як може виглядати дівчина з такою формою обличчя, ви можете побачити нижче, на фотографіях щасливих власниць ідеальних стрижок.

Відео: зачіски для квадратної форми обличчя

Зачіски для квадратного особи. Кращі зачіски для квадратного особи. [Легкі зачіски Бєляєва Ольга]

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!