Вакуумно-роликовий масаж

Практично кожна доросла жінка хоча б раз у житті мріяла позбутися від проявів целюліту. Повністю перемогти цю проблему не можна ніяк, однак поліпшити зовнішній вигляд живота, стегон і ніг відмінно допомагає професійний вакуумно-роликовий масаж (його також називають лімфодренажний, антицелюлітний або апаратним LPG).

Що таке вакуумний масаж від целюліту

Суть лікувального масажу полягає в одночасному впливі на жировий прошарок, м'язову тканину і застій рідини в організмі. Процедура проводиться спеціальним апаратом. Капсула створює на шкірі вакуумний простір, а всередині неї знаходиться невеликий ребристий ролик, який розбиває жирові відкладення. Переваги цього методу в тому, що він не тільки допомагає позбутися від жиру, але і підтягує шкіру, запобігаючи появі складок або розтяжок.

Від чого допомагає психолог-масаж

Бажання схуднути, позбутися від набряків, привести в порядок в'ялу шкіру і звести до мінімуму прояви целюліту природно для будь-якої жінки. Однак потрібно розуміти, що найкращий антицелюлітний масаж, у тому числі вакуумно-роликовий, не може бути єдиним засобом у цій боротьбі. Кращих результатів можна добитися, якщо вдаватися до вакуумно-роликового масажу в певних випадках:

  • для усунення розтяжок і в'ялості шкіри після вагітності та пологів;
  • для зменшення набряків в літній період;
  • для скорочення виражених проявів целюліту у молодих дівчат;
  • для закріплення ефекту схуднення при додаткових програмах (дієта, спортзал, фітнес);
  • для підтримки м'язового каркаса при малорухливому способі життя.

Як працює вакуумний апарат

Проводити процедуру бажано в професійних салонах або косметичних клініках, оскільки використання LPG-апарату вимагає певних навичок. Лімфодренажний вакуумний масаж роблять так: за допомогою великої насадки майстер захоплює ділянку шкіри на животі, стегнах або сідницях, створюючи вакуумний простір, і чекає, поки спрацює ролик. Пересувати насадку потрібно дуже швидко. Щоб вона легко ковзала по шкірних покривів, використовують спеціальний крем.

Деякі жінки воліють ручний механічний ліпомассаж для корекції фігури, вважаючи, що руки майстри зможуть точніше визначити проблемні зони. Така позиція розумна, проте вплив, який дає апаратний вакуумно-роликовий масаж, в кілька разів сильніше. Крім того, він допомагає уникнути появи синців. Ефективний ручний масаж хороший для лікувальних цілей, а ось вакуумно-роликовий апарат незамінний для косметичного масажу.

Має протипоказання апаратний вакуумний масаж

Фахівці рекомендують вплив при явних свідченнях. Однак перед проходженням будь-яких програм для зниження ваги і поліпшення фігури жінкам обов'язково консультуватися з лікарем-гінекологом. Справа в тому, що дамські «проблемні зони» знаходяться дуже близько від органів жіночої статевої сфери, і діючий апарат для вакуумного масажу може спровокувати загострення захворювань (наприклад, запалень, міом, посилити полікістоз яєчників).

Точно слід відмовитися від процедури в наступних випадках:

  • під час вагітності;
  • при менструації і за два-три дні до неї;
  • при серйозних гормональних порушень;
  • при варикозному розширенні вен і інших хворобах судин;
  • при захворюваннях нирок і сечовидільної системи;
  • при серйозних ураженнях шкіри.

Ціни на роликово-вакуумний масаж

Апаратні процедури для корекції фігури ніколи не будуть дешеві. Вартість одного відвідування процедури в Москві та інших великих містах становить 1500-3000 рублів. Курс з десяти масажів майже завжди можна придбати зі знижкою: наприклад, всього за 15 000 рублів, якщо один сеанс вакуумно-роликового впливу коштував би 2000 рублів. Перш ніж записуватися до косметолога, докладно дізнайтеся, що таке lpg масаж і на якому апараті він буде проведений. Популярні зараз білоруські B-flexy.

Зараз дуже поширені різноманітні акції на знижкові купони і спеціальні пропозиції, пропонують пройти процедури з корекції фігури за сущі копійки. Якщо ви спокуситеся такою пропозицією, уважно вивчіть відгуки про салоні, куди збираєтеся піти. Не виключено, що за мізерну ціну вам дістанеться невмілий косметолог, якому вдалося випадково зі знижкою купити в інтернет-магазині Starvac апарат. Хоча вакуумний масажер від целюліту можна замовити по каталогу, справжній салон потрібно обладнати додатковими засобами.

Відео: вакуумно-роликовий масажер Старвак

Вакуумно-роликовий масаж на апараті Психолог.

Відгуки

Поліна, 27 роківУ мене були серйозні жирові відкладення на спині, фітнес не допомагав. Подруга порекомендувала масажну програму ЛПЖ замість ручного (він мені протипоказаний). Після курсу з 15 процедур масажу контури тіла підтягнулися, а товщина складки на ребрах стала менше. Через півроку планую повторити програму: при оплаті курсу цілком виходить недорого.
Ольга, 40 роківДумала, в моєму віці вже не можна виправити фігуру. Після операції є протипоказання для процедур, і лікар порадила антицелюлітний вакуумний масаж ЛПГ. Зробила 10 вакуумно-роликових процедур, рада результатами. Зайва вага не пішов, але силует став набагато витонченіше, відчуваю себе на десять років молодше! Рекомендую подругам такий масаж.
Христина, 23 рокиЗізнаюся, масаж спробувала від нудьги: постать і гармонійні пропорції, але легко набираю зайву вагу. Шукаю нові процедури для корекції фігури. Спочатку робила ручної лімфодренажний масаж, потім порекомендували вакуумно-роликовий ефективний масаж LPG. Результат точно є: після процедур пішло по 2-3 сантиметри в обсягах, краще себе почуваю.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!