Сумка для косметики

Ви досі думаєте, що валізи для косметики купують тільки професіонали? Так, це їх прерогатива, але дівчата і жінки, непов'язані з цією індустрією, теж оцінили красу такий великий косметички. По-перше, вона забезпечує порядок та організованість. По-друге, наявність аксесуара підкреслить статус його господині і розповість про неї багато цікавого. Кейс для косметики – це дуже зручна і практична сумочка для зберігання всіх засобів для макіяжу. Однак його, як і будь-який інший товар, необхідно правильно вибирати.

Навіщо потрібен валізу для косметики

Декоративний скриньку являє собою виріб з великою кількістю відділень і ярусів для різних косметичних засобів. Кейси є відмінною заміною туалетних столиків, вони компактні та місткі. У вас відпаде потреба в різних скриньках або ящиках, в яких косметика лежить всім скопом. Б'юті кейс дозволяє зберігати кожне засіб в строго відведеному місці, завдяки чому ви не розгубите своє багатство і відразу ж відшукайте потрібну річ. Косметичні саквояжі бувають різних розмірів: професійні – побільше, аматорські – поменше.

Як вибрати сумку візажиста

Органайзери для косметики вибираються насамперед за обсягом, оскільки майстер по візажу, манікюру, педикюру повинен вмістити туди всі свої речі. Тому перший крок – оцініть кількість начиння. Сумка візажиста не повинна бути важкою, особливо, якщо ви плануєте з нею подорожувати або їздити до клієнтів додому. Відштовхуючись від цього, визначтеся з матеріалом: метал, пластик, кожзам, тканина. Є косметичні кейси з колесами, які полегшують транспортування. Останній, але дуже важливий пункт – зовнішній вигляд портфеля спеціаліста з макіяжу або перукаря.

Обсяг несессера

Отже, кількість своєї косметики ви вже оцінили. Вибираючи кейс, подумки уявіть, як ви розкладіть кошти, і вистачить для них місця. Якщо ви плануєте поповнювати свої багатства, купуйте валізу більшого обсягу. Відділень всередині має бути мінімум п'ять: одне велике і чотири маленьких. Є такі стандартні розміри органайзерів:

  • Великі. Мають значні габарити, в основному, виконані з алюмінію. Конструкція таких кейсів проста: звичайна відкидна кришка, внутрішній простір обтягнута м'якою тканиною. Великі органайзери рідко мають полички, тому користуються популярністю у перукарів. Щоб зафіксувати косметичні засоби, слід скористатися бічними кріпленнями. Кейс схожий на глибоку коробку, де зручно зберігати шампуні, фен, праска, гребінці і т. д.
  • Середні. Цей варіант оптимальний для зберігання косметики. Органайзери мають розсувні кришки, огороджені відділи, замочки. Кейс обладнаний висувними полками, а внутрішні перегородки можна переставляти як зручно. Останні зроблені з водонепроникних матеріалів.
  • Маленькі. Мініатюрні косметичні кейси гарні в домашніх цілях або подорожах. У них можна зберігати велику кількість дрібниць, але об'ємні приналежності туди не вміщуються. Косметологи і перукарі рідко набувають такі моделі.

Зручність при перенесенні

Сучасні кейси для наборів косметики оснащені короткими і довгими ручками, широкими ременями через плече. Дуже зручно, коли вони регулюються. Професійні органайзери нерідко мають прогумовані коліщата. Багато моделі закриваються на замок, а всередині косметичні засоби надійно фіксуються кріпильними елементами. Така система допомагає транспортувати кошти без ризику.

Зовнішній вид органайзера для косметики

Косметичні кейси роблять з різних матеріалів, які визначають міцність, вага і зовнішній вигляд. Найбільш популярні варіанти:

  • Пластиковий органайзер для косметики. Легкий, доступний в ціні, функціональний. Нерідко проводиться з прозорого пластику. При покупці зверніть увагу на відсутність ушкоджень і сколів.
  • Алюмінієвий. З цього матеріалу роблять професійні валізи. Вони мають більшу вагу, але відрізняються тривалим терміном служби. За час експлуатації вироби не втрачають презентабельності.
  • Дерев'яний. Чудова знахідка для любительок вінтажних речей. Цей косметичний кейс не такий практичний, як перші два варіанти, але вдома він стане справжньою прикрасою кімнати і надбанням господині.
  • Акриловий. Має вигляд прозорих овальних склянок або квадратних ємностей. Кейс хороший тим, що ви відразу будете бачити, де розташовані різні косметичні засоби.
  • Тканинний. Відмінний варіант для любительок подорожей. Є невеликий мінус – іноді пошук необхідної речі не може.
  • Магнітний. У цьому кейсі косметичні засоби кріпляться на дошку за допомогою магнітиків. Ще один варіант для домашнього використання.

Металевий бокс

Найпоширеніша різновид у цій групі – алюмінієвий кейс. Стильний, легкий, компактний і місткий. Більшість виробників оснащує його великою кількістю скриньок, серед яких є і розсувні. Сріблястий колір виглядає дуже стильно. Валіза має обтічну форму з закругленими кутами – така конструкція не залишає жодних шансів, що ви завдасте собі травму. Професійні алюмінієві кейси виглядають лаконічно, але вражають своїм внутрішнім різноманітністю.

Пластиковий контейнер

Ця група являє собою стаціонарні б'юті-кейси – відкриті пластикові конструкції з безліччю перегородок різних розмірів. В основному вони прозорі, що полегшує роботу майстра. Така конструкція не призначена для транспортування. Багатоярусна споруда вміщує в себе чималу кількість косметики:

  • олівці для очей, губ, брів, губ (з окремим відсіком для кожної);
  • блиски для губ;
  • пудру;
  • тональний крем;
  • консилери і т. д.

Який валізка для косметики купити

Вибір виробника – важливий пункт при купівлі кейса. У професіоналів і любителів популярність здобули такі бренди:

  1. MAC. Цього американського виробника складно відшукати в російських магазинах. Навіть у вітчизняних інтернет-магазинах б'юті кейси від MAC – рідкість. Товар має дуже гарну якість, але призначений більше для домашнього користування, тому що професіоналу здасться мало представленого обсягу. Матеріал – водовідштовхувальна тканина.
  2. Zuca. Виробник надає широкий вибір валіз для косметики. Вони дійсно виглядають як валізи – сумки великого об'єму. На них встановлені два легкокерованих колеса. Всередині розташовано декілька косметичок.
  3. Л'етуаль Train Case XL. Класичний кейс для косметологів та візажистів. Оснащений розсувний кришкою, всередині багато поличок і ящиків. Сумка зроблена з легкого алюмінію, обладнана засувками, які можуть замикатися на ключ. Розмір секцій регулюється.
  4. Make Up For Ever. Невеликий кейс з хутряною обробкою під білого тигра. Кришка розсувна, закривається замиканням на один замок. Полички зсуваються в бік і розташовані ярусно.

Виробник кейса

Категорія користувачів

Приблизна вартість

MAC

Любителі

1200 рублів

Zuca

Професіонали

10900-26950 рублів

Л'етуаль Train Case XL

Професіонали/любителі

3500 рублів

Make Up For Ever

Професіонали/любителі

2800 рублів

Відео: чим зручний кейс для зберігання косметики

Як вибрати кейс візажиста? ///поради/// Мій особистий досвід

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!