Процедура біоревіталізація обличчя

Здоровий, ніжний колір обличчя, відсутність зморшок відрізняють доглянуту жінку. Більшість масок, кремів здатні підтримувати тонус шкіри в короткочасному періоді. Відновити колагеновий каркас епідермісу допоможе біоревіталізація обличчя. Ця косметологічна процедура поповнює запас гіалуронової кислоти в глибинних шарах шкіри, допомагаючи жінкам чудово виглядати. Які особливості такого природного омолодження і в чому причина його популярності?

Що таке біоревіталізація шкіри

Погіршення екологічної обстановки, неправильне і часом шкідливе харчування, стресові ситуації негативно позначаються на стані шкіри. Успішно справляючись з пропонованими викликами в юному віці, з плином часу наш організм поступово «втомлюється», знижуючи продукування ряду речовин, що підтримують тонус і здоровий вигляд шкіри. Одним із способів відновлення еластичності, водного балансу стала біоревіталізація або мезотерапія за допомогою ін'єкцій гіалуронової кислоти.

Матінкою-природою в нас закладена унікальна особливість самостійно продукувати еластин і колаген, які відповідають за міцність «каркаса». Їх вироблення неможлива без гидроколлоида, що міститься в міжклітинному просторі і стимулюючого активні процеси росту і поділу клітин. Різноманітні фактори, впливаючи на організм, знижують природні «запаси» гіалуронової кислоти.

Переступивши тридцятирічний рубіж, багато жінок помічають перші ознаки старіння шкіри. Введення синтезованої високомолекулярних гіалуронової кислоти на глибину до півтора сантиметрів стає ідеальним способом відновлення обмінних функцій. Ціна біоревіталізації особи в середньому коливається від 10 до 35 тис. рублів. Вартість процедури залежить від розмірів області введення, кількості необхідного об'єму препарату, способу проведення.

Рекомендації та протипоказання

Процедури біоревіталізації мають мінімальні обмеження, а ризик відторгнення вводиться речовини мізерно малий. Омолодження слід проводити під наглядом досвідченого лікаря, який має вищу медичну освіту та спеціалізацію «дерматологія». Більшість професійних косметологів сходяться на думці, що процедура омолодження особи показана жінкам, які переступили тридцятирічний рубіж.

Біоревіталізація шкіри рекомендується при:

  • значне погіршення обмінних функцій організму;
  • зниження еластичності шкіри, появі «розпливчастості» форми особи;
  • утворення дрібних зморшок, темних кіл навколо очей;
  • наявність проблем з порами – розширенням і закупоркою;
  • утворення пігментних плям.

Біоревіталізація – ідеальний варіант відновити водний баланс після серйозних косметологічних процедур – серединного пілінгу, шліфування шкіри лазером. Гіалурон володіє антиоксидантним захистом, тому його введення ефективно бореться з наслідками UV випромінювання. Процедура хороша для усунення наявних проблем, а також профілактики вікових змін шкірних покривів.

Як будь-яке втручання ззовні, біоревіталізація має ряд протипоказань:

  1. Наявність вогнищ запалення, інфекційних процесів.
  2. Родимки, темні бородавки на обличчі – місця, в яких біоревіталізація проводити заборонено.
  3. Індивідуальні особливості неприйняття речовини організмом.
  4. Простудні, вірусні інфекції.
  5. Протипоказана людям з онкологічними захворюваннями.
  6. Вагітним жінкам, годуючим матусям процедури омолодження варто відкласти на майбутнє.
  7. Наявність хронічних аутоімунних захворювань – цукрового діабету, порушення згортання крові.

Наслідки

Більшість жінок, які користуються послугами клінік і салонів краси по омолодженню, приходять в захват від перших результатів дії препарату. Однак біоревіталізація вимагає дотримання вимог лікаря, його високої кваліфікації та наявності значного досвіду. Не варто скидати з рахунків індивідуальні характеристики організму, реакцію останнього на введення синтезованої гиалуронки під шкіру. До негативних наслідків «уколів молодості» відносяться:

  1. Ймовірність утворення синців (сходять через кілька днів) в місцях уколів. Ін'єкційний спосіб «грішить» можливим потраплянням голки в судину, в результаті чого і відбувається крововилив.
  2. Локальні почервоніння, утворення папул.
  3. Невеликі припухлості шкіри – природний процес, що проходить в більшості випадків без масажу та інших процедур самостійно через пару днів.

Техніка біоревіталізації

Заповнення запасів гіалуронової кислоти запускає процеси регенерації шкірних покривів обличчя. Сприяючи синтезу еластину, вона відновлює структуру колагенового каркаса шкіри. Гіалуронова біоревіталізація проводиться двома методами:

  1. Ін'єкційним. Передбачає введення гидроколлоида через найтонші проколи з допомогою мікроголки. Препарат вводиться у найменших дозах – для одного сеансу використовується не більше 1-2 мл речовини. Щоб ефект був помітний, уколи лікар розподіляє рівномірно по всій поверхні обличчя, потребує коригування.
  2. Безін'екціонним. Цей вид відрізняє відсутність порушення цілісності шкірних покривів. Завдяки новітнім розробкам медичних техніків та створення апаратів, які сприяють введенню препарату в підшкірні шари без уколів, омолодження обличчя завоювало величезну кількість прихильниць. До апаратних способів належать:
    • Лазерна біоревіталізація.
    • Ультразвукова процедура.

Ін'єкційна

«Уколи молодості» підтримують чудовий тонус шкіри, заповнюють запаси води, стимулюють вироблення власного гіалурона. В залежності від препарату, особливостей організму, відсутності/наявності факторів стресу ефект зберігається від півроку до 10-12 місяців. Технологія проведення процедури з використанням ін'єкцій передбачає:

  1. Первинний огляд дерматолога. Допомагає виявити явні/приховані проблеми шкіри обличчя, розробити правильну методику омолодження.
  2. Чистка обличчя. Більшість лікарів рекомендують застосовувати цю процедуру за пару днів до проведення біоревіталізації.
  3. Анестезія. Уникнути хворобливих відчуттів допомагає нанесення знеболюючого крему на передбачувані області особи для корекції.
  4. Ін'єкції. За півгодини до проведення ін'єкцій лікар повинен дістати зберігається в холоді препарат, який слід нагріти до кімнатної температури. Гіалуронова гель знаходиться в стерильній упаковці. При пацієнта вона розкривається, а стікер з відомостями про дату, серії, номер випуску наповнювача вклеюється в медичну карту. Ін'єкційна біоревіталізація обличчя передбачає введення гіалурона дуже тоненькими голочками на глибину до півтора сантиметрів.
  5. Нанесення кремів. На обличчя лікар наносить «охолоджуючий» склад, що містить протизапальні, антибактеріальні компоненти. Не забувайте мазати кремом ділянки, які зазнали корекції, перші кілька днів після процедури.

Безін'єкційна

Для панянок, яких лякають уколи, ідеальним способом омолодження шкірних покривів стануть апаратні процедури. Безін'єкційна біоревіталізація передбачає використання низькомолекулярного складу гіалуронової кислоти у вигляді крем-гелю для поверхневого нанесення:

  1. Лазерна біоревіталізація гіалуронової кислотою полягає у впливі «холодного» імпульсного випромінювання на молекули гидроколлоида. Перед проведенням процедури фахівець виконує апаратну чистку особи, готуючи епідерміс до «доставці» гиалуронки на глибину. Після нанесення на шкіру гелю з низькомолекулярним складом речовини використовується лазерна терапія, що сприяє глибокому проникненню препарату. Під впливом постійного випромінювання ефірні сполуки гиалуронового наповнювача зв'язуються між собою, утворюючи стійкий «каркас».
  2. Ультразвуковий спосіб омолодження. Цей варіант апаратної біоревіталізації передбачає процедури, ідентичні лазерним методом. Вплив на шкіру обличчя в даному разі здійснюється з допомогою ультразвуку. Закріпити ефект допоможе регулярне нанесення (протягом перших трьох днів) кремів.

Препарати для процедури

Для проведення косметологічної корекції, відновлення тонусу шкірних покривів, омолодження обличчя, шиї, зони декольте або рук використовується широка номенклатура препаратів на основі гіалуронової кислоти. Вони виробляються у вигляді гелеподібної рідини з домішками або без:

  1. Hyalrepair. Інноваційний препарат, розроблений російськими вченими, допомагає швидко відновити тургор шкіри, стимулюючи наповнення епідермісу «живлющою вологою». Проводиться в декількох варіаціях:
    • з L-карнитином, сприяє розсмоктуванню жирових відкладень на обличчі;
    • з вітаміном с, лізином, гліцином – ефективний при старіючої або втратила пружність шкіри.
  2. Princess Rich. Оптимальне поєднання гіалурона і гліцерину в препараті даної марки ідеально відновлює гладкий рельєф шкірних покривів, зберігаючи ефект омолодження на тривалий період – від 6 місяців до року.
  3. IAL-system. Італійська компанія-виробник Fidia S. P. A. випускає кілька варіацій даної серії. Хімічна формула гиалуронового наповнювача відповідає природній, що виробляється організмом самостійно. Стабілізований склад сприяє збереженню тривалого ефекту. Процедура біоревіталізації даним препаратом виключає ймовірність помилки з боку косметолога завдяки:
    • формі випуску – у шприцах;
    • відсутності необхідності розведення.

Чи можна робити в домашніх умовах

З появою апаратних способів проведення процедури жінки отримали можливість робити їх будинку. Економія коштів, часу на відвідування салону (клініки) – у числі переваг домашнього омолодження. Приймаючи рішення біоревіталізація самостійно, оцініть існуючі ризики:

  1. Ультразвукові, лазерні установки доступні для бажаючих придбати власну «молодильную» техніку. Однак, відсутність досвіду, кваліфікації і навичок може призвести до незворотних наслідків: опіків, передозуванні гіалуронової кислоти. Невиправдано часті процедури біоревіталізації негативно позначаються на тонусі шкіри обличчя.
  2. В останні роки на ринку косметологічних препаратів з'явилися модні міні ін'єкційні засоби – патчі з найтоншими голками для використання вдома. Кристалізований гіалуронова гель вводиться в лобову область особи протягом 6 годин. У даному випадку процедура біоревіталізації відносно безпечна за умови дотримання рекомендацій в інструкції до препарату.

Дізнайтеся більше інформації, яку роль відіграєгіалуронова кислота для особи.

Відео про омолодження

Чудовий зовнішній вигляд свідчить про благополуччя і постійної уваги до «інтересам» власного організму. Природний хід часу відкладає відбиток на шкірі жінки, видаючи її вік. Гіалуронова кислота для обличчя, зони декольте, шиї – ідеальний помічник для бажаючих повернути молодість. Ін'єкції високомолекулярної речовини стимулюють синтез колагенів, еластину організмом, відновлюючи водний баланс, обмінні функції на міжклітинному рівні. Дізнайтеся, що таке біоревіталізація обличчя, подивившись відео.

Ін'єкційна процедура

Біоревіталізація обличчя гіалуронової кислотою, уколи краси, до і після

Ін'єкції для обличчя та зони декольте

Біоревіталізація обличчя та зони декольте в Клубі Красивих Людей

Фото до і після

Гладка, ніжна і шовковиста шкіра з віком втрачає властивості синтезувати колаген в необхідній кількості. Наслідком неправильного харчування, уповільнення метаболічних функцій організму, стресів стає погіршення кольору обличчя, поява зморшок, пігментація. Зважившись на біоревіталізація, ви відзначите чудовий ефект омолодження з урахуванням дотримання рекомендацій лікаря. Долають сумніви? Оцініть результати процедури, подивившись фото до і після.

Відгуки на препарати біоревіталізації

Юлія, 38 роківБіоревіталізація роблю раз в 10 місяців. Пару років тому помітила, що ніякі креми не допомагають вирівняти колір обличчя. Шкіра стала тьмяною, з'явилися зморшки. А тут ще вискочили пігментні плями після літнього відпочинку! Відвідування косметолога, обгортання і маски трохи прибрали дефекти, але кардинально проблему не вирішили. Тоді я зважилася на біоревіталізація шкіри за допомогою ультразвуку. Після курсу процедур моє обличчя знову засяяло, зникла пігментація, згладилися зморшки.
Ксенія, 43 рокиЯ завжди дуже уважно стежу за обличчям. Професійні креми з ліфтинг-ефектом, домашні маски, салонні процедури і... відсутність стресів допомагають підтримувати шкіру у хорошому стані. Більшість знайомих не підозрюють про моєму віці: мезотерапія, біоревіталізація відновлюють водний і мінеральний баланси, допомагаючи скинути десяток років. Ніколи не стикалася з негативними наслідками. Думаю, що все діло в кваліфікації лікаря і хорошому гиалуроновом наповнювачі.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!