Макіяж для глибоко посаджених очей покроково з відео

Люди з глибоко посадженими очима спостережливі, вміють аналізувати, самостійні, самовпевнені. Вони рідко піддаються депресії і займаються спортом. Такий висновок може зробити людина, що розбирається в «читанні» осіб, інші ж складають перше враження по зовнішності. Зробити погляд більш виразним і відкритим допоможе правильний макіяж.

Що таке глибоко посаджені очі

При такій будові особи очі здаються запалими, «втиснутими» всередину, а верхню рухому повіку бачиться коротким і маленьким, зовсім зникає. Сильно розвинена надбрівна дуга ніби нависає над очима, з-за чого повік не видно. Явище часто зустрічається серед чоловіків і жінок, останні намагаються виправити ситуацію з допомогою макіяжу. Головне завдання – за допомогою декоративної косметики «вивести» очі на перший план і розширити їх, надати виразність, згладити перепад глибини і підняти брови. Така особливість зовнішності є у таких знаменитостей, як:

  • Кіра Найтлі;
  • Єва Грін;
  • Клаудія Шиффер;
  • Кейт Мосс;
  • Дженніфер Еністон;
  • Рене Зельвегер.

Як фарбувати глибоко посаджені очі

Поширена проблема дівчат та жінок з такою особливістю зовнішності – важкий погляд. Це відбувається з-за того, що між бровою і оком виходить мінімальна відстань. Прекрасні леді скаржаться, що тіні швидко скочуються з повік, макіяжу майже не видно. Основний акцент потрібно зробити на підводці та віях, а за допомогою особливої техніки нанесення тіней ви зможете «розкрити» очі. Макіяж для запалих очей виконується за такими правилами:

  • У гамі тіней обмежуйтеся світлою палітрою. Темні тіні візуально роблять посадку очей вже, а світлі – виводять їх вперед.
  • Верхню повіку і його складку не фарбуйте темними тінями. Ці області добре затемнені від природи.
  • Будьте обережні з тінями фіолетового або рожевого кольору – з ними погляд може здаватися втомленим, заплаканим.
  • Щоб декоративна косметика не докочувалася, на віки потрібно нанести спеціальну базу або припудрити їх.

Стрілки

Товщина стрілок повинна бути мінімальною – зафарбуйте межресничное простір і частку міліметра над ним. Наближаючись до зовнішнього куточка, трохи побачите лінію вгору (зробіть стрілку товщі). У внутрішніх куточках не робіть товстих стрілок – це зменшить очі, і вони загубляться під важкими бровами. Хвостики малюйте при відкритих століттях, ведіть лінію у напрямку до скронь. Краю стрілки не повинні бути масивними. Використовуйте олівець або підводку, але не вугільно-чорного кольору. Краще зупинитися на темно-сірих, коричневих тонах.

Якщо макіяж денний, нанесіть на стрілки тіні – це зробить погляд м'яким і природним. Нижню повіку підводите зовсім небагато, краще тінями. Внутрішні куточки прорисуйте білим олівцем – він освіжить погляд. Власницям нависло століття стрілку потрібно наводити тільки при відкритому оці. Намалюйте негострий хвостик, дивиться вгору, потім проведіть по верхньому століттю рівну лінію. Вийде тонка стрілка з гарним вигином, яка при закритому оці виглядає як ламана.

Стрілки для нависло століття(трохи незвичайні)

Тіні

Колір декоративної косметики потрібно вибирати відповідно до кольоротипом зовнішності, пам'ятаючи про загальні правила. Відповідна палітра для кожного типу:

  • Весняний (світле волосся, теплих відтінків, світла шкіра, м'які сірі або блакитні райдужки): вибирайте світло-сірі, ніжно-блакитні, персикові, горіхові або світло-зелені тіні. Візуально збільшити очі, можна з допомогою перламутру. Рожеві відтінки – табу.
  • Річний (світле волосся холодних тонів, яскраві райдужки сірого, коричневого або блакитного кольору, світла або бронзова шкіра): використовуйте світлі пастельні, голубуваті тіні.
  • Осінній (волосся рудих, червоних відтінків, бронзова або дуже світла шкіра, карі райдужки): вибирайте теплу гаму тіней без червонуватого відтінку. Ідеальна гамма – блідо-зелена, карамель, болотна, хакі, синій, салатовий.
  • Зимовий (темне волосся холодних відтінків, смаглява або світла шкіра, карі або блакитні яскраві райдужки): використовуйте тіні червоних, синіх, сірих відтінків. Дівчині-зими чудово підходить макіяж смокі айс.

Особлива техніка нанесення декоративної косметики допомагає візуально висунути очі вперед. Дотримуйтесь такого алгоритму дій:

  1. Виберіть базовий тон тіней, який буде відповідати кольоротипу і поєднуватися з одягом. Він повинен бути самим світлим з усієї використовуваної палітри. Тіні накладайте на верхню повіку (рухому і нерухому частину), в складку.
  2. Більш насичений відтінок нанесіть, починаючи від середини рухомого століття і до зовнішнього краю. Ретельно розтушуйте тіні, щоб перехід вийшов плавним.
  3. Самий темний відтінок у вибраній колірній гамі використовуйте трохи вище складки. Розтушуйте декоративну косметику по напрямку до лінії брів. Цими ж тінями можна підкреслити зовнішній куточок ока, провівши максимально тонку лінію уздовж вій.
  4. На нижню повіку можете тонкою лінією нанести темні тіні і розтушувати їх м'яким пензликом по напрямку вниз.

Брови

Щоб макіяж для глибоко посаджених карих очей, сірих або блакитних райдужок виглядав ефектно, потрібно створити для нього правильне «обрамлення». Лінію брів слід підняти вище, але при цьому домогтися форми, яка підходить особі. Вони повинні бути густими і не занадто широкими. Кущисті брови тільки обтяжують погляд. Вибираючи олівець, орієнтуйтеся на натуральний колір волосся. Використовуйте гаму на 1 тон темніше природного – коричневу, сіру, чорну. Олівцем намалюйте брови по контуру, потім розчешіть їх спеціальною щіточкою.

Вії

Від того, як ви накрасите вії, залежить остаточна картинка. Особливу увагу приділіть верхнього ряду, перед фарбуванням завийте волосся. Щоб надати віях додатковий обсяг, покрийте їх напівпрозорою пудрою. Використовуйте густу туш, наносите її в 2-3 шари. Завдяки такій техніці вії піднімуться і будуть пишними. Нижній ряд профарбовують мінімально або взагалі не чіпайте. Купуйте туш чорну, коричневу.

Техніка макіяжу глибоко посаджених очей

Дівчатам і жінкам з такою особливістю будови обличчя підійде будь мейк-ап, в якому не використовуються чорні і вугільні кольору. Найпопулярніший макіяж – денний. Він нейтральний, при погляді на жінку складається враження, ніби вона зовсім без косметики. Для урочистих заходів потрібен образ яскравіше, тут на допомогу прийдуть техніки створення вечірнього мейк-апу. Красиво виділяє очі макіяж smoky eyes – погляд стає сексуальним, захопливим.

У рідкісних випадках можна спробувати мейк-ап «тумблер» (з використанням ультраярких відтінків), але це не дуже хороший варіант для глибоко посаджених очей. Один з видів вікового макіяжу – ліфтинг. Для нього потрібні прості матові тіні, пудра, хайлайтер. Ліфтинг ефектно виділяє глибоко посаджені очі при навис столітті. Відмінний варіант для галасливої вечірки – макіяж в стилі «Чикаго». Тонкі чіткі стрілки, пишні вії, яскраві губи – образ виходить чудовим.

Будь-який макіяж для глибоко посаджених очей починається з підготовки шкіри обличчя:

  1. Очистіть шкіру, нанесіть на неї тональний крем, що підходить вам.
  2. Проблемні місця (круги під очима, прищики, нерівності) обробіть консилером.
  3. На повіки нанесіть базу.
  4. Перейдіть до використання декоративної косметики. Техніка залежить від конкретного виду макіяжу.

Смокі айс

Класичний варіант мейк-апу створюється на основі чорної панелі. Вам потрібно використовувати всі відтінки коричневого, сірого. Не підводьте нижню повіку. Дотримуйтесь покрокової інструкції по створенню макіяжу смокі айс для глибоко посаджених очей:

  1. Верхню лінію вій підведіть з допомогою тіней або косметичного олівця. У зовнішньому куточку контур підводьте до скронь, утолщая його.
  2. Нижню лінію вій дуже тонко підведіть від середини століття і плавно з'єднайте контур з верхньою лінією. Нанесену косметику ретельно розтушуйте, щоб домогтися ефекту дымчатости.
  3. Підберіть тіні, близькі до кольору олівця. Самий світлий тон накладіть у внутрішній куточок рухомого століття.
  4. Проміжний відтінок нанесіть на середину верхнього століття, розтушуйте.
  5. Самим темним відтінком прокрасьте зовнішній куточок ока і ділянку над складкою. Ретельно розтушуйте косметику, щоб переходи були плавними.
  6. Нафарбуйте вії чорною тушшю.
  7. На губи нанесіть нейтральний блиск або помаду, на щоки – легкі персикові рум'яна.

Вечірній макіяж

Такий тип мейк-апу повинен бути контрастним і насиченим, але чорних кольорів слід уникати. Тіні обирайте, виходячи з наряду. Поєднання теплих і холодних тонів забезпечує приголомшливий зовнішній вигляд. Вечірній макіяж для глибоко посаджених очей робиться так:

  1. На верхню повіку нанесіть золотисті тіні, охопіть область над складкою.
  2. Універсальний варіант для вечірнього макіяжу – смарагдові тіні. Нанесіть їх на рухому повіку, починаючи від середини і до зовнішнього куточка. Розтушуйте косметику пензликом. Ці ж нанесіть тіні на нижню повіку тонким шаром, розтушуйте. Внутрішній куточок не зачіпайте.
  3. Проведіть стрілку по лінії росту вій коричневим, темно-зеленим, блакитним чи сірим олівцем. Внутрішній куточок виділіть білим олівцем або тінями.
  4. Нафарбуйте вії чорною тушшю у кілька шарів. У цьому випадку доречні і накладні вії.
  5. Нанесіть на вилиці рудувато-коричневі рум'яна.
  6. Нафарбуйте губи помадою яскравого відтінку (наприклад, цикламена).
  7. Обличчя можна прикрасити зірочками, блискітками, недбало розподіливши їх за щоки, губи, підборіддя спеціальним пензликом.
ВЕЧІРНІЙ МАКІЯЖ!!!

Денний макіяж

Мейк-ап для світлого часу доби вимагає мінімальної кількості тіней, бажано світлих. Макіяж для маленьких глибоко посаджених очей виконується так:

  1. Пройдіть підготовчі етапи: очистіть шкіру, нанесіть тональний засіб або пудру. Якщо на обличчі є недоліки, їх бажано скорегувати консилером.
  2. На повіки нанесіть базу під косметику, після чого накладіть тіні. Відповідні відтінки: білий, беж, шампань, світло-коричневий, слонової кістки.
  3. Чорним, коричневим, сірим олівцем намалюйте тонку стрілку. Лінію можна розтушувати.
  4. Нанесіть туш на верхні вії. Особливу увагу приділіть області у внутрішнього куточка.
  5. Окресліть брови косметичним олівцем, тон якого збігається з природним кольором волосся.
  6. Нанесіть на губи світлий блиск.
Денний макіяж (підійде для нависло століття)

Макіяж в стилі nude

Це різновид денного мейк-апу, в якій робиться акцент на природної краси, жіночності та ніжності. Ваше завдання – створити ідеально рівний тон шкіри. У цьому допоможуть тональна основа, консилер, коректор і пудра. Покрокова інструкція створення макіяжу в стилі нюд така:

  1. Вирівняти тон шкіри.
  2. Нанесіть рум'яна персикового, коралового або ніжно-рожевого відтінку. Смаглявим дівчатам і жінкам краще вибрати бронзовий тон.
  3. Оформіть лінію брів. Використовуйте олівець на тон світліше, ніж волоски. Не створюйте чіткий контур, зробіть кілька штрихів по лінії росту волосся.
  4. На рухому повіку нанесіть блідий базовий відтінок, максимально наближений до кольору шкіри.
  5. Перламутровими або бежевими тінями окресліть контур століття, не зачіпаючи внутрішній куточок. Розтушуйте косметику.
  6. Місце над складкою і зовнішній куточок виділіть тінями кольору молочний шоколад, горіхового або персикового тону.
  7. Вії підкрути і нафарбуйте коричневою чи сірою тушшю. Нижній ряд залиште недоторканим.
  8. Губи покрийте матовою помадою бежевий, ніжно-рожевого відтінку.

Відео

Як виконати макіяж для глибоко посаджених очейМакіяж для глибоко посаджених очей
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!