BCAA, для схуднення жінкам - як приймати в порошку або капсулах, користь і шкоду амінокислот

Щоб швидко і продуктивно позбутися від зайвих кілограмів, придбати спортивну фігуру, необхідний прийом ВСАА для схуднення – натуральні амінокислоти у формі порошку. Таке унікальне засіб добре зарекомендувало себе в бодібілдингу, але також ефективно в сучасній дієтології для моделювання атлетичної силуету, позбавлення від підшкірного жиру. Беручи амінокислоти для схуднення, можна прискорити дієтичний ефект, швидше просуватися до поставленої мети – схуднення.

Що таке BCAA

При сушінні тіла багато спортсменів додатково вживають спортивне харчування, як невичерпне джерело білків і вітамінів, потужний жіросжігателя, антиоксидант, засіб для схуднення. Амінокислоти BCAA теж незамінні, оскільки блокують надходження в організм зайвих калорій, попереджають виснаження м'язової маси, нормалізують фазу сну, підвищують витривалість, здатні трохи поправити посиленими фізичними навантаженнями здоров'я.

Дія ВСАА в організмі негайне, головне – правильно вибрати дозування, прочитати інструкцію, проконсультуватися з дієтологом. Ця англійська абревіатура повної назви Branch chain amino acids не є офіційною назвою конкретного дієтичного засобу, а передбачає поєднання таких цінних елементів, як ізолейцин, лейцин, валін і в денний харчовій добавці. Купити БЦАА в аптеці не вийде, краще замовити в інтернеті недорого і з хорошими знижками для швидкого схуднення.

Для чого потрібні BCAA

При схудненні жінка відмовляється від вуглеводів, вважаючи їх причиною появи проблемної фігури. У дійсності при вживанні ВСАА такі суворі обмеження не потрібні, оскільки препарат підвищує витрата калорій, активізує білковий обмін організму, сприяє спалюванню підшкірної клітковини. Це відмінне рішення для спортивних дівчат і хлопців, які звикли підтримувати свою фігуру в формі. Цікавлячись, для чого потрібні BCAA, додатково важливо відзначити такі позитивні моменти:

  • пригнічення катаболічних процес;
  • збереження м'язової маси;
  • збільшення силових показників;
  • створення сприятливого анаболічного фону;
  • заряд імунітету вітамінами;
  • підтримка м'язів в тонусі;
  • стрімке витрата підшкірного жиру.

Вплив на організм BCAA

Таке інноваційний засіб має декілька форм випуску, серед них – таблетки, капсули, порошок, рідина для прийому всередину. Унікальне вплив РЕЧОВИН на організм худне ідентичне, а засноване на блокуванні сприйняття організмом зайвих калорій, налагодження метаболізму і відновлення органічного ресурсу після інтенсивних фізичних навантажень.

Основна мета прийняття цієї амінокислоти – активізувати вироблення лептину. Щоб вирішити поставлене завдання, механізм дії такий: БСАА містить лейцин і ізолейцин, які сприяють формуванню лептину ємною концентрації. Як результат, посилюється обмін речовин, нормалізується робота травної системи, відбувається якісна чистка кишечника. Вага поступово знижується, формується атлетичний корсет з мінімальною кількістю підшкірного жиру.

Відгуки лікарів про BCAA

Оскільки препарат має натуральне походження та нешкідливий склад, відгуки лікарів про BCAA позитивні. Фахівці не заперечують, що це гідний помічник при схудненні, який стає незамінною добавкою у процесі трапези. Лікарі дають поради не поєднувати амінокислоту з алкоголем, уникати алергії, ретельно дотримуватися добові дози. Тільки тоді BCAA, для схуднення буде працювати, замінить і різноманітить строгу дієту. Голодним худне людина не залишиться, до того ж, його організм отримує унікальний комплекс вітамінів.

Як приймати BCAA

Основне завдання – вживати менше калорій, але більше витрачати при інтенсивному тренуванні для схуднення. Сприяє досягненню поставленої мети зазначена амінокислота, вірніше її правильне застосування і поєднання з низькокалорійною дієтою, фізичними навантаженнями. Перед тим як приймати амінокислоти BCAA, для схуднення, належить проконсультуватися з фахівцем в даному питанні.

Будь-інтернет-магазин пропонує опис повного курсу, враховуючи фізичну підготовку і стан здоров'я худющего людини. Корисну інформацію по темі можна завжди знайти на Sportwiki. Дієтичні властивості і продуктивне спалювання підшкірного жиру залежать від вибору продукції, наприклад, можна купити ВСАА для схуднення у вигляді таблеток для схуднення BCAA Drive Black (200 штук), або Nutrex, які роблять фігуру бездоганною.

Як приймати BCAA в порошку

Це дієтичне засіб належить вживати на порожній шлунок, ризик виникнення побічних явищ при правильному дотриманні дозувань в обох випадках мінімальний. Приймати амінокислоти BCAA в порошку по 6-8 грам за 30 хвилин до початку тренування і відразу ж після неї. В період відновлення добова порція ВССА для схуднення – 4-6 грама, приймати яку покладено в ранкові години. Застосовувати порошкову форму випуску найпростіше, дієтичний ефект нітрохи не слабкіше таблеток БЦА для схуднення (так сказано і в Спортвик).

Як приймати BCAA в капсулах

Таблетки належить пити вранці натщесерце, між трапезами і на ніч, користь буде колосальною. BCAA, для схуднення в капсулах приймати зручно, оскільки разову дозу можна взяти в будь-якій екстремальній обстановці. Протипоказання мінімальні, важливо визначити дозування. Приймати амінокислоти BCAA в капсулах належить, виходячи з ваговій категорії худне людини. Наприклад, в однієї пігулки може міститися до 500 мг ВСАА, чого цілком вистачає для організму на добу. Проте така форма випуску коштує не дешево, найдорожчий варіант, доступний не всім бажаючим.

Коли краще приймати BCAA

Фізичні навантаження повинні змінюватися повноцінним відпочинком, який у спорті називається періодом відновлення. При схудненні теж потрібно чергувати вживання ВСАА, уникати передозування і побічних явищ. Перш ніж купити BCAA, важливо підібрати підходящий варіант, а купівлю здійснювати тільки від виробника (важливо уникати підробок). Навіщо приймати амінокислоти, вже зрозуміло, залишилося з'ясувати, коли краще приймати BCAA. Обов'язково перед тренуванням і після, а в дні відновлення вранці натщесерце. Харчування при цьому повинно бути білковим.

Інші правила представлені нижче:

  1. Важливо спостерігати сумісність BCAA при схудненні, інакше організм страждає від побічних явищ у вигляді алергічної висипки.
  2. Дієта повинна передбачати мінімальну кількість калорій, інакше запропоноване харчування нічого не буде коштувати для продуктивного схуднення.
  3. Обов'язково проводити високоінтенсивні силові навантаження через день, даючи організму при схудненні час на відпочинок.
  4. У разовому прийомі їжі повинно міститися 30-35 г білка, додатково поцікавитися у дієтолога, як пити BCAA для схуднення.
  5. Купити BCAA в аптеці складно, проте не варто брати сумнівну продукцію з рук. В якості гідної альтернативи можна купити амінокислоти BCAA в інтернет-магазині від виробника, наприклад, в Москві або Санкт-Петербурзі.

Шкода BCAA

Згубний вплив натуральних амінокислот на організм людини в процесі схуднення повністю відсутня, про що свідчать спеціально проведені клінічні дослідження. Шкода BCAA при дотриманні добових дозувань і незначному їх завищенні повністю виключений. Побічні явища виникають дуже рідко, а обмежуються алергічними, місцевими реакціями на шкірних покривах тимчасового характеру. Такі випадки на практиці є поодинокими вимагають додаткової консультації з дієтологом.

Ціна на BCAA

Замовити продукцію дешевше через інтернет, однак обирати інтернет-магазини з хорошою репутацією, а краще – сайт від виробника. Це вигідно тим, що часто проводять розпродажі і акції, передбачена безкоштовна доставка кур'єром та мінімальні витрати при пересиланні ВСАА поштою. Вартість покупки залежить від постачальника і регіону. Наприклад, по Москві продажу амінокислоти трохи дорожче, в провінціях можна заощадити на покупці. Саме час ознайомитися зі столичними цінами на BCAA:

  • Pro BCAA (390 грам) – 1 700 рублів;
  • BCAA Drive Black (200 пігулок) за ціною до 2 000 рублів;
  • BCAA-Pro Reloaded (90 таблеток) – 1 700 рублів;
  • BCAA Workout ActivLab (400 грам) – 1 300 рублів.

Відео: що таке BCAA для чого вони потрібні

Амінокислоти BCAA, Навіщо потрібні, Як приймати | СПОРТИВНЕ Харчування

Відгуки

Марина, 35 роківДовго мріяла про схуднення і навіть записалася в тренажерний зал. Сіла на дієту і почала тренуватися. Відразу скинула 3 кг, але на цьому вага встав. Щоб підсилити результат, тренер порадив мені купити ВСАА для швидкого і ефективного схуднення. Спочатку подумала, що це з серії заборонених препаратів, але мені все пояснили. Купила – процес схуднення пішов.
Олена, 25 роківЗаймаюся спортом і приймаю для схуднення ВССА. Це нешкідлива для організму амінокислота творить чудеса, а робить фігуру бездоганною без строгих дієт. Саме головне – поєднувати дні навантаження і відновлення, щоб природний процес схуднення не погіршити серйозними проблемами зі здоров'ям. Покупка не з дешевих, але для схуднення необхідна.
Алла, 34 рокиТеж сиділа довгий час на ВСАА. Річ унікальна, оскільки після схуднення ця амінокислота не дає назад поправитися навіть при регулярному порушенні режиму. Я так експериментувала, але повторювати не рекомендую. Взагалі, для схуднення варіант ідеальний, оскільки допомагає уникнути голодування, сидячи на строгій дієті.
Світлана, 40 роківзайнялася Спортом пізно, оскільки про здоров'я і схудненні замислилася лише після 35 років. ВСАА пройшла один курс, але особливої різниці не відчула. Це для професійних спортсменів потрібно, а при звичайному бажання не завжди доречно. Хоча в моєму оточенні є жінки, які жодного дня не проводять без такої амінокислоти, вважають її панацеєю схуднення.
Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!