Дієта Усама Хамдий - меню для схуднення

Зарубіжний дієтолог Усама Хамдий розрахував спеціальну систему харчування для постраждалих від цукрового діабету. Це ефективний метод боротьби з підвищенням в крові норми глюкози і однією з стадій ожиріння. Дієта на хімічних реакціях – це інноваційне рішення, яке дозволяє за 28 днів звільнитися до 28 зайвих кілограмів.

Варіанти дієт Усама Хамдий

З методикою харчування американського доктора можна докладно ознайомитися на його офіційному сайті, де запропоновано кілька модифікацій дієтичного меню. Ефективна дієта Усама Хамдий приваблює різноманітністю добового раціону, своєю корисністю та отриманням організмом достатньої кількості поживних речовин. Дієтолог впевнений: якщо знизити жирність продуктів харчування, можна швидко і надовго схуднути. Якщо слідувати правилам і принципам, які пропонує дієта професора Усама Хамдий, результат хімічних реакцій випереджає всі надії пацієнтів.

Сирна дієта Усама Хамдий

Якщо у пацієнта немає проблем з травленням, можна скористатися молочним варіантом запропонованої системи живлення. Сирна дієта Усама Хамдий розрахована на тиждень, причому послідовність надходження продуктів в органи ШКТ краще не порушувати. Пити чай або кавовий напій, але обов'язково без додавання цукру, молока. Отже, тижнева дієта професора передбачає таке щоденне меню:

  1. Понеділок: сніданок – 200 г сиру і будь-який екзотичний плід, обід – фрукт, наприклад, мандарин, а вечеря – порцію знежиреного м'яса в смаженому вигляді.
  2. Вівторок: сніданок ідентичний першому дню, на обід покладена відварна курятина без шкірки, а на вечерю – порція риби, овочевий салат, тост і грейпфрут.
  3. Середа: сніданок повторюється, обід – шматочок сиру і помідорів, вечеря – нежирне м'ясо у відвареному вигляді.
  4. Четвер: сніданок і обід попереднього дня повторюються, а ось до вечері можна порадувати себе смаженим м'ясом і порцією овочевого салату.
  5. П'ятниця: сніданок повторюється, обід – сирна маса, відварні овочі, вечеря – морепродукта або риба, овочевий салат, апельсин.
  6. Субота: сніданок знову повторюється, обід – один фрукт, вечеря – порція смаженої м'яса, овочевий салат.
  7. Неділя: сніданок стандартний, обід – варена курка, вечеря – відварені або тушковані овочі за смаком, можна взяти сирну страву.

Яєчна дієта Усама Хамдий

Для продуктивного схуднення можна вибрати варіант харчування на яйцях. Лікар визначає тривалість такої системи, як варіант – одна, дві і чотири тижні. Особливістю дієтичного меню є заборона вживання жирів, необхідність приготування овочів тільки на воді з обмеженим додаванням солі. Яєчна дієта Усама Хамдий для придушення нестерпного почуття голоду дозволяє вживання в меню свіжих огірків, газованої води. Порції дозволених харчових інгредієнтів не обмежуються, вживати їжу дозволено до повного насичення.

Меню дієта Усама Хамдий на 4 тижні

Двох тижнів для схуднення не завжди вистачає, щоб результат порадував змінами в фігурі. На яєчній дієті рекомендується сидіти до 4 тижнів, щоб отримати ефект мінус 28 кг, причому без шкоди для свого організму. Дієтичне меню дієти Усама Хамдий на 4 тижні в оригіналі представлена нижче, передбачає якесь різноманіття раціону за участю знежирених харчових інгредієнтів:

  1. Сніданок перших 7 діб передбачає 2 зварених круто яйця, половину грейпфрута, обід – один день вживання фруктів чергувати з яловичиною, куркою або курчам, вечеря – нежирні сорти м'яса, і салат з овочів з лимонним соком.
  2. Основний раціон друге 7 діб передбачає ідентичний сніданок, ось тільки для різноманітності грейпфрут можна замінити апельсином, мандарином. На обід вибирати білки у вареному м'ясі, білки яєць, окремих сортах риби. Вечеря повторює сніданок.
  3. Ось що пропонує дієта Усама Хамдий – меню наступного тижня: на перший день передбачає вживання фруктів, другий – овочів, третій – овочів і фруктів, четвертий – риби, п'ятий – курки або яловичини, шостий і сьомий – фруктів.
  4. Четвертий тиждень передбачає різноманітне меню, наприклад, можна вживати капусту в якості натурального жиросжигателя, грушу, диню і персик для отримання вітамінів, замість риби креветки, тунець і омари. М'ясо може бути відварне або смажене, овочі тушковані, крім томатів. До того ж, меню хімічної дієти на 4 тижні передбачає обов'язкову присутність відварених яєць, а хліб заборонений.

Меню дієта Усама Хамдий на 2 тижні

Хімічна дієта дає грандіозні результати, про що повідомляють відгуки лікарів і пацієнтів. Всесвітньо відомий професор розробив більш щадне мню, розраховане всього на 2 тижні. Відгуки теж позитивні, а дієтичний ефект стійкий і тривалий. Якщо необхідно скласти меню, дієта Усама Хамдий на 2 тижні передбачає наступний набір продуктів:

  1. На сніданок можна з'їдати два яйця і грейпфрут, які можна замінити апельсином або мандарином. Якщо це дієта Усама Хамдий – докладний меню зобов'язує пацієнта обмежити перший прийом їжі.
  2. Обід чергувати: якщо в перший день вживати сир, томати і шматочок хліба, то в другій краще обмежитися порцією відвареної курки. Після знову повернутися до овочів, і так два тижні поспіль.
  3. Вечеря включає порцію рибної або м'ясної продукції, овочевого салату. Можна зробити котлети і приготувати овочі на пару в якості альтернативи. Якщо обрана дієта Усама Хамдий – меню сбирает тільки позитивні відгуки.

Відео: що потрібно їсти, щоб схуднути

Яєчна дієта Усама Хамдий

Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!