Способи схуднення для ледачих

Немає часу на тренажерні зали та басейн? Важко дотримуватися суворої дієти, але хочеться скинути вагу? Не впадайте у відчай! Схуднення для ледачих теж можливо. Потрібно лише дотримуватися певних правил, дотримуватися необтяжливою системи живлення, приділяти трохи часу «ледачою» гімнастики. Тоді вам точно вдасться схуднути без дієти, стати стрункою без виснажливих тренувань.

Способи швидкого схуднення для ледачих

Ліниве схуднення вимагає від вас мінімальних витрат енергії та часу. Вам необхідно лише створити звід правил, неухильне дотримання яких приведе до заповітної мети. Безвольна людина ніколи не отримає бажаного, тому прикладіть вольове зусилля і слідуйте принципам:

  1. Контролюйте вагу. Щоденне зважування допоможе відстежувати процес схуднення по грамах, а перші позитивні результати надихнуть вас на нові «подвиги».
  2. Більше спите. Експериментальним шляхом вчені давно довели, що недосип призводить до набору зайвих кілограмів. Повноцінний нічний відпочинок допоможе вам боротися із зайвими кілограмами не менш ефективно, ніж фітнес.
  3. Їжте повільно. Чим ретельніше і довше ви станете пережовувати їжу, тим швидше відчуєте насичення. Увійдіть у смак, отримуйте задоволення не від заповнення шлунку, а від самого процесу їжі.
  4. Займайтеся спортом. Нехай це буде лише лінива ранкова гімнастика. Її вистачить для запуску «механізму» позбавлення від надмірної ваги.
  5. Правильно харчуйтеся. Відмовтеся від усіх смажених страв, жирної і солодкої їжі. Поступова відмова від шкідливої їжі гармонійно приведе вас до здорового раціону, допомагає схуднути.
  6. Пийте більше рідини. Вода – безкоштовне засіб оздоровлення і прискорення метаболізму. Це основний спосіб скинути вагу без зайвих зусиль, на якому і базується проста дієта для схуднення.

Яка дієта сама проста, але ефективна

Це дієта для ледачих, в якій немає обмежень в їжі, але є потреба в посиленому питному режимі. В чому її суть? Перед їжею (кожний прийом їжі!) потрібно випивати пару стаканів чистої води – бутильованої або мінеральної. Через двадцять хвилин після цього можна приступати до трапези. Настільки ледачий принцип схуднення має свої незаперечні переваги:

  • випита вода притупить почуття голоду;
  • наповнений шлунок не вмістить великий обсяг їжі;
  • вода прискорить обмінні процеси.

Вага почне йти в мінус за рахунок скорочення кількості з'їденого, прискорення метаболізму, підвищення вашого енергетичного потенціалу. Пити воду потрібно навіть перед звичайним перекусом. Захотіли з'їсти яблуко – спочатку дві склянки води. Тягне перекусити бутербродом – випиваємо передбачену дієтою порцію рідини. Дотримання правила пиття перед їжею швидко дасть позитивний результат. Пити під час їжі і не раніше, ніж через дві години після неї, теж не можна. Таке правило ледачою дієти, яке теж потрібно дотримуватися.

Зразкове меню і рецепти при ледачою дієті

З раціону необхідно виключити смажені страви, жирну їжу, солодощі. Заборона на ласощі не стосується солодких фруктів і сухофруктів, меду. Бажання з'їсти шоколадку або тістечко легко вгамувати чайною ложечкою меду – медовий смак задовольнить вашу потребу в солодкому ласощах. Як буде виглядати приблизний раціон і схема харчування на день, якщо ви почнете дотримуватися ледачою дієти? Наприклад, так:

  1. Вранці. Порція води. Молочна каша з сухофруктами або сир.
  2. Обід. Вода, через 20 хвилин – тарілка супу, тушковані овочі, салат.
  3. Полуденок. Порція води, яблуко (апельсин, банан, грейпфрут).
  4. Вечерю. Вода, через 20 хвилин – відварна курка, овочевий салат.

Легкі вправи для зниження ваги

Гімнастика для ледачих хороша тим, що вправи не вимагають великої кількості підходів, а часу на їх виконання йде мало. Разом з тим, цей комплекс настільки ефективний, що допомагає не просто скине вагу, але і скорегувати фігуру. Єдина умова дієвості ледачою зарядки – займатися не рідше трьох разів у тиждень. Комплекс вправ:

  1. Лінива гімнастика для живота. Лежачи в ліжку (можна відразу після пробудження!), глибоко вдихаємо носом, повільно видихаємо ротом. Після довгого видиху – ще три коротких, які повністю звільнять легені. Потім максимально глибоко втягуємо живіт, затримуємо дихання на 15 секунд. Повторюємо два-три рази.
  2. Лінива гімнастика для розігріву м'язів, поліпшення роботи кишечника, «розгону» солей – ходьба лежачи. Залишаємося лежати на спині, витягуємо руки вздовж торсу, відхиляємо шкарпетки на себе. Імітуємо рухи пішого кроку. Виконуємо вправу скільки можемо, до легкої втоми.
  3. Лінива гімнастика для ніг і рук. По черзі, в довільному порядку здійснюємо обертання в районі суглобів колін, щиколоток, ліктів, кистей. Виконуємо близько п'ятнадцяти обертів.
  4. Лінива гімнастика для поліпшення кровотоку. Лежачи на спині, кладемо валик під шию. Піднявши вгору руки і ноги, починаємо трясти ними, немов відбиваємо опускаються на нас повітряні кульки.
  5. Формуємо прес. З того ж положення піднімаємо вгору зімкнуті ноги (кут між ними та ліжком – 45 градусів). Починаємо повільно повертати ноги. Спочатку на 30 секунд вліво, потім вправо. Робимо по 10 поворотів у кожну сторону.

Апаратний масаж

Відвідування масажу добре тим, що від вас не потрібно ніяких зусиль. Вам залишиться тільки розслаблено лежати на кушетці масажиста. Якщо ви хочете отримати максимальний результат, то звичайного ручного масажу краще віддати перевагу апаратний. У салонах однією з найбільш ефективних методик зараз є R-Sleek.

Для швидкого схуднення також необхідно дотримуватися питний режим, в такому випадку досягається лімфодренажний ефект. З його допомогою з організму піде вся зайва рідина, ви будете почувати себе легко, позбудетеся від целюліту і станете стрункішими.

Правильний водний режим при масажі Ер-слік:

  1. За дві години до масажу не їсти і не пити. До початку процедури завершаться всі відбувалися до цього процеси надходження води в клітини організму.
  2. Дві години після масажу також бажано утриматися від пиття і перекусів. Ви сповільніть процес ліполізу, тобто витрачання жирових запасів, який зараз активно відбувається в організмі.

Дізнайтеся, що таке легка дієта для схуднення.

Відео про схуднення для ледачих в домашніх умовах

Як швидко схуднути в домашніх умовах? 8 головних правил!

Відгуки про результати після схуднення

Оксана, 46 роківВсе життя борюся з зайвою вагою. Пробувала різні методи швидкого схуднення, але завжди знову поправлялася. Строго дотримувалася правила пити воду приблизно рік, потім увійшло в звичку. За перший місяць ледачою дієти пішло 7 кг, потім вага падав повільніше. За рік схудла на 30 кг, а потім вага встав і вже три роки тримається.
Настя, 28 роківЛінива – найбільш легка дієта для схуднення. Найскладніше відмовитися від солодкого, але до цього швидко звикаєш. Пити багато води мені теж було спочатку важко. Пила по склянці. Через тиждень – півтора, а потім вже стала пити по дві склянки. За три місяці ледачою дієти схудла на 10 кілограм. Рекомендую цей метод всім, кому важко сидіти на строгих дієтах.
Анатолій, 34 рокиЧомусь вважається, що на дієтах сидять тільки жінки. Чоловіки теж шукають легкі способи схуднути, і зарядка для ледачих їм не завадить! Дуже задоволений результатом ледачою дієти! Скинувши перші 10 кілограм, я вже не соромився піти в тренажерний зал. Раджу починати худнути цим простим способом. Він працює!
Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!