Кисіль з вівсянки для схуднення

Коли заходить мова про схуднення, то жінки готові піти на все, лише б хоч якось бути схожим на струнких красунь, усміхнених на фото глянцевих розворотів. Існує чимало дієт або спеціальних продуктів, які допомагають позбутися від зайвих кілограмів за короткий період. Одним з таких є вівсяний кисіль для схуднення, який кожен зможе приготувати в домашніх умовах. Витрат потрібно мало, продуктів теж зовсім небагато, а результат очевидний! Детальніше про те, чим корисний і як допоможе схуднути цей простий напій, читайте далі.

Властивості киселя з вівсянки

Цей кисіль чудово замінює повноцінний сніданок і вечеря. Якщо ви вибрали таку дієту, то вас обов'язково чекає успіх. З допомогою нього ви втратите до 10 кг в місяць, але тільки в разі правильного вживання та відмову від шкідливої їжі. Крім того, пропаде постійне почуття голоду, а ваше загальний стан значно покращиться. Про це вам буде кожен день говорити в дзеркалі ваша посмішка. Легкість, гарний настрій багато в чому залежать від того, чим ми харчуємося.

Користь та протипоказання

Кисіль з вівсяних пластівців корисний не тільки тим, хто хоче позбутися зайвої ваги, але і всім іншим, хто стежить за своїм здоров'ям, виміряли калорійність харчування, намагається займати активну життєву позицію. Вітаміни, мікроелементи, які містить у собі вівсяний диво кисіль, може зрівнятися хіба що з дорогим комплексом добавок:

  • бета-глюкан;
  • цинк;
  • залізо;
  • мідь;
  • калій;
  • марганець;
  • фосфор;
  • йод;
  • кобальт;
  • вітаміни групи В;
  • вітамін К і Є.

Кисіль з вівсяних пластівців сприяє поліпшенню травлення, роботу підшлункової залози і печінки, імунітет зростає в рази. Вживаючи кисіль з вівсянки для схуднення, ви поліпшите стан волосся, нігтів, шкіри. Це чи не найголовніше в процесі позбавлення від надмірної ваги. Протипоказань пластівці для схуднення не мають, що ще раз доводить їх користь для кожної людини незалежно від статі і віку.

Рецепти вівсяного киселю для схуднення

Рецепти для схуднення на основі вівсяного киселю готуються просто і швидко. Вам потрібно лише спробувати зробити його самостійно один раз, щоб зрозуміти, наскільки легкий шлях до стрункої фігури. Для приготування вам знадобиться:

  • овес цільний – 300 гр;
  • нежирний кефір – 100 мл;
  • сметана – ст. л;
  • скоринка житнього хліба (на крайній випадок борошно) – 50 гр;
  • чиста вода – 1500 мл

Рецепт приготування:

  1. В банку об'ємом 3 літри всипте овес, залийте кефіром, сметаною і водою, додайте скоринку хліба.
  2. Приберіть суміш на 3 дні в темне тепле місце.
  3. Потім кисіль потрібно процідити через друшляк. Основа для киселю готова.
  4. Відварюйте його на повільному вогні, часто помішуючи. Варити до кипіння.
  5. За 15-20 хвилин до їжі випивайте по 100 гр киселя і приємного вам апетиту!

З геркулесу

Інший рецепт з геркулесу. Він дозволяє очистити організм, вивести всі шлаки, поліпшити роботу печінки. Рецепт:

  1. Для приготування візьміть жменю геркулеса, натріть на крупній тертці буряк, поріжте чорнослив.
  2. Все це відправте в каструлю і залийте 2 літрами чистої води.
  3. На слабкому вогні проварити суміш 15-20 хвилин, відвар відфільтруйте і випийте на ніч.
  4. Вранці на сніданок з'їжте м'якоть. Такий рецепт підійде на розвантажувальний день раз на тиждень.

Кисіль Ізотова

Ще один рецепт, який допоміг відомому лікарю Ізотова вилікуватися від важких наслідків енцефаліту: ішемічній хворобі серця, аритмії, гіпертонії, ослаблення слуху, сечокам'яної хвороби. Щоденне вживання киселя призвело до того, що Ізотов остаточно встав на ноги і вже почав експериментувати з цим напоєм в інших цілях, у тому числі і для схуднення. Щоб його приготувати, вам потрібно:

  • вівсяна крупа – 300 г;
  • кефір – 100 мл;
  • вода – 2 л;
  • овес, грубо подрібнений – 8-10 ст. л.

Як готувати:

  1. Всі інгредієнти змішуємо в трилітровій банці і заливаємо водою.
  2. Необхідно дуже щільно закрити банку кришкою, або скористатися гумовою рукавичкою.
  3. Обов'язково накрийте ганчіркою, щоб світло не проходив до настою.
  4. Все це ставимо в тепле місце і даємо час настою скиснути.
  5. Через дві доби, проціджуємо настій з допомогою друшляка.
  6. Фільтрат виливаємо в чисту банку і прибираємо ще на 20 годин.
  7. У підсумку ви отримаєте кисіль (густу масу, яка опуститься на дно) і рідку частину фільтрату, яку необхідно злити.

Отриманий кисіль Ізотова додають для приготування напоїв для схуднення або п'ють як самостійний лікувальний засіб по 200 мл Зберігати його потрібно при температурі 5-8 градусів не більше 10 днів. Завдяки цьому киселю ви зможете приготувати безліч корисних коктейлів, які будуть з кожним ковтком наповнювати ваш організм корисними речовинами і вітамінами.

Дізнайтеся більше рецептів, як приготувати кисіль з вівсянки.

Видеорецепты приготування киселю

Наступні видеорецепты нижче допоможуть вам навчитися готувати вівсяний диво кисіль самостійно. В них детально описано і показано чого і скільки потрібно класти, як наполягати, згодом зберігати. Поділіться рецептом вівсяного киселю для схуднення зі своїми близькими. Нехай всі дізнаються, що шлях до стрункому тілу і міцному здоров'ю простий, як ніколи.

В домашніх умовах

Вівсяний кисіль відео

Живий кисіль Момотова

Вівсяний кисіль Момотова. Відеорецепт

Відгуки про результати схуднення

Наталя, 34 рокиЗ 20 років я сиділа на різних дієтах, щоб бути стрункішою, не набирати зайві кілограми після свят. Нічого не допомагало, поки я не дізналася диво рецепт для схуднення на основі вівса. Я домоглася тих результатів, про які мріяла кілька років, буквально за кілька місяців. Хто б міг подумати, що стане основою звичайна вівсянка для схуднення.
Оксана, 46 роківРаніше я очищала організм киселем з рисового крохмалю, поки не почула від подруги про вівсяному рецепті. Через тиждень після щоденного вживання я забула про те, що таке важкість у животі. Через пару місяців, я зменшилася на два розміру! Вівсяний кисіль Ізотова – це найкраще, що могли придумати для схуднення.
Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!