Схуднення за допомогою лляної олії

Способів схуднення придумано мільйони, але кожна жінка хоче знайти ще один, той самий, який буде легким і корисним для організму. Користь льняної олії для організму незаперечна, тому що це засіб застосовується не один десяток років для різних процедур. Корисне лляне масло для схуднення – це цілюща панацея від зайвих кілограм. Не можете схуднути тривалий термін? Дізнайтеся, коли пити лляне масло, як пити, правильне дозування кошти і наскільки воно ефективно при правильному прийомі.

Користь і шкода лляної олії для організму

Мозкова діяльність залежить від достатнього споживання рослинних жирів. Начитавшись «швидких» дієт, жінки намагаються виключити абсолютно всі жири з раціону харчування, чого робити категорично не можна. Користь льняної олії для жінок і чоловіків однаково висока. Завдяки застосуванню льняного масла для схуднення, проводяться профілактичні заходи по попередженню діабету, астми, інсульту. Жінкам корисно вживати продукт, якщо у них виявлені проблеми з менструаціями, а чоловікам допоможе знизити ймовірність захворіти на рак.

Корисні властивості олії льону

Чим корисне лляне масло? Позитивний вплив льону можна простежити за наступними факторами:

  1. Зниження в крові рівня холестерину.
  2. Зміцнення судин.
  3. Надання кров'яним судинам гнучкості.
  4. Покращення в'язкості крові.
  5. Стабілізація роботи шлунково-кишкового тракту.
  6. Антибактеріальну дію.
  7. Призводить шкірні покриви, волосся і нігті у здоровий стан.
  8. Застосовується проти синців, гематом, лишаїв.
  9. Для вагітних жінок корисно тим, що розвиток мозку плоду відбувається інтенсивніше і правильніше.
  10. Профілактика раку молочних залоз.
  11. Нормалізація гормонального фону і поліпшення загального стану жінки під час ПМС.
  12. Містить у собі омега-кислоти, необхідні для правильного обміну.
  13. Ефективно в боротьбі із запорами.

Протипоказання

Біологічна цінність льону знаходиться на дуже високій позиції – вона займає перше місце, перевершуючи оливу. Продукт корисний, цінний, але й у такого благотворного речовини є ряд протипоказань:

  • Не можна приймати речовина, якщо у вас спостерігаються симптоми жовчнокам'яної хвороби.
  • Одночасно противірусні препарати і лляне масло не приймають.
  • Виключіть речовина, якщо вам призначено антидепресанти або антикоагулянти.
  • Хронічний панкреатит і холецистит, проблеми з підшлунковою залозою.
  • Хвороби печінки.
  • Вживання льону під час вагітності та грудного годування повинно бути проконтрольовано і дозволено лікарем.
  • Не поєднуйте лляне масло і звіробій, таке поєднання може викликати алергічні реакції.

Як правильно приймати лляне масло, щоб схуднути

Існує два способи знизити свою вагу за допомогою лляної олії:

  1. Додавати лляне масло в різні готові страви або їжу, яка не вимагає термічної обробки. Додати масло можна в салати, закуски, випічку. Добре поєднуються супи, каші, кисломолочна продукція, корисний і смачний сир із лляною олією. Специфічний смак олії льону гарний у поєднанні з ягодами, сиропами, медом, фруктами. Головне – ніякої обробки, тому що корисні властивості олії пропадуть.
  2. Пити масло щодня в чистому вигляді.

Інструкція по застосуванню нерафінованої олії

Починають курс прийому корисного нерафінованої олії з чайної ложки натщесерце внутрішньо, снідають через півгодини. Поступово дозу збільшують протягом тижня до столової ложки або двох вранці і чайної ложки додатково ввечері перед сном, через 20 хвилин після вечері. Запивати продукт льону потрібно склянкою теплої води, але не кавою, чаєм чи какао. Курс схуднення маслом проводять вранці і на ніч протягом 40 днів, потім роблять перерву на місяць. Таких курсів потрібно три хороших результатів у плані здоров'я та схуднення. Не пийте рідину, якщо вам стає погано після її прийому.

В капсулах

Льняна дієта для схуднення за допомогою спеціальних капсул ефективна тільки тоді, коли ваше харчування нормовано, ви їсте тільки корисні продукти. У разі, якщо основна ваша їжа – фастфуд, солодощі, жирна їжа в надлишку, то схуднути вам навряд чи вдасться. Приймати капсули легше, у льону специфічний гіркуватий смак, який не кожному до душі.

Як вибрати лляне масло для схуднення

Є кілька правил, яких потрібно дотримуватися, вибираючи продукт:

  1. Дивіться на термін придатності продукції – дуже корисно свіже речовина. Зберігати харчову олію більше року не можна.
  2. Краще всього купувати рідина в темній скляній пляшці або світлою, але упакованої додатково в коробку.
  3. Правильний колір – золотисто-коричневий, світло-коричневий з зеленуватим красивим відливом.
  4. Осад у пляшці сигналізує про натуральність продукту.
  5. Для схуднення підійде результат тільки холодного віджиму.
  6. Враховуйте запах, він трохи віддає лікувальним риб'ячим жиром. Смак не повинен бути дуже гірким – це сигнал про те, що речовина вже не свіже, термін зберігання перевищено.

Відео: можна пити лляне масло натщесерце

Насіння льону має корисними речовинами, які організм людини самостійно не виробляє. Дуже ефективним є олія для схуднення, загального оздоровлення, очищення організму. У продукту велика калорійність, але його можна використовувати для схуднення з метою притупити відчуття голоду, зменшити апетит. Дізнайтеся, чи можна вживати лляної продукт натщесерце завдяки відео нижче, щоб не нашкодити здоров'ю.

Користь і шкода лляної олії

Відгуки

Валентина, 54 роки Схиляюся до лікування за допомогою народної медицини, тому, щоб зменшити зайву вагу, що накопичився за зиму на боках, я вживала рідина льону натще протягом місяця, потім через місяць повторила процедуру. Не дуже смачно, але, крім схуднення, покращився травлення і стан волосся. Нігті стали міцнішими і перестали шаруватися.
Уляна, 25 років Схуднути не вдалося – на другий день почалися страшні болі у шлунку, діарея і нудота. Відразу не подумала, що винен льон. Пішла до лікаря, виявилося, що у мене проблеми з печінкою, тому вийшла така реакція шлунка.
Цветана, 24 роки Я їла салати, заправлені лляною продуктом і додавала його в випічку, коли пекла за рецептами хліб або булочки. За місяць мені вдалося скинути 2 кг, не суворо обмежуючи себе в їжі, і покращився обмін речовин. В туалет ходити стала вранці, запори перестали мучити.
Мирослава, 39 років Не змогла пити натщесерце – сильно нудило навіть від запаху. Приловчилася додавати в салати і фруктові закуски, їла з сиром і сиропами. За місяць скинула 3 кг, кишечник перестав боліти. Рекомендую, корисність і цілющий склад підійде для чищення. Багато вживати не можна, є ризик погладшати.
Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!