Схуднення за допомогою ананаса

Проблема зайвої ваги турбує багатьох жінок. Щоб привести тіло у форму, придумано безліч способів. Одним з найбільш простих і ефективних вважається ананас для схуднення. Смачний, корисний фрукт зможе наситити організм корисними речовинами, запустити процеси схуднення. Завдяки статті кожен зможе зрозуміти, який «ананасовий» рецепт боротьби із зайвою вагою підійде йому.

Склад і корисні властивості ананаса

Фрукт відрізняється великим вмістом вітамінів і мікроелементів. Вживаючи ананас кожен день, людина знижує ймовірність виникнення онкологічних захворювань, розвиток метастазів. Цей тропічний продукт:

  • сприяє боротьбі з інфекційними захворюваннями;
  • містить бромелайн, аскорбінову кислоту та калій – вони усуває набряки, запалення;
  • здатний розріджувати кров, що корисно для тих, хто страждає захворюваннями серця, нирок або печінки;
  • виявляє особливі властивості, знімає болі в м'язових тканинах, суглобах.

У народі фрукт зарекомендував себе завдяки здатності нормалізувати вагу людини, а не завдяки своєму вітамінному складу. Варто запам'ятати, що без обмеження харчування домогтися приголомшливих результатів буде складно, але ананасова дієта для схуднення допоможе контролювати апетит. Плід має сечогінну дію і завдяки серотоніну, який знаходиться в м'якоті, тимчасово блокує голод.

Як вживати ананас для схуднення

Щоб фрукт зробило позитивний вплив на організм, його необхідно приймати натщесерце або перед їжею. В іншому випадку бромелайн, що входить до складу плода, втратить свої корисні властивості. Речовина відомо тим, що здатне розчиняти жири і білки, не даючи їм засвоюватися і відкладатися у вигляді апельсинової кірки. Якщо зробити продукт частиною щоденного раціону, то можна нормалізувати вагу, і забути про проблеми з тромбозом, поліпшити ферментацію. Для вживання підійде як свіжий фрукт, так і препарати на його основі.

Свіжий

Розвантажувальний день на ананасі або дієта на основі цього фрукта – вірний спосіб швидко скинути кілька кілограмів. У першому варіанті на добу дозволяється з'їдати до 2-х кг фрукта і випивати 2 л натурального соку. Такі розвантаження здатні запустити механізм схуднення, прочистити організм, проте не завжди корисні для здоров'я. Що стосується дієти, то вона передбачає перехід на білкову їжу і овочі з ананасами. Просте, безпечне схуднення в короткі терміни нормалізує вагу.

Сушений

Такі сухофрукти легко замінює солодощі, хоча містять більше калорій, ніж свіжий ананас. Продукт можна вживати без додаткової термічної обробки або варити з нього компот. У будь-якому випадку він має сечогінну дію на організм, прискорює метаболізм. Засушений ананас рекомендується є:

  • натщесерце;
  • за 30 хв. перед прийомом їжі;
  • або через півгодини після неї.

Консервований

Використання такого ананаса для схуднення підходить, якщо він виготовлений без цукру. Знайти такі консерви буде складно, тому краще всього приготувати продукт самостійно вдома – замаринувати у власному соку. Калорійність консервованого ананаса становить 60 ккал/100 р. Щоб худнути, вживати його потрібно до їжі, але ніяк не на вечерю. Плід відмінно підійде для доповнення овочів на пару, м'яса або риби. Якщо ви використовуєте його в салаті, то в якості заправки підійде знежирена сметана або лимонний сік.

Екстракт ананаса у вигляді таблеток, порошку і капсул

Медичні препарати з природним ферментом фрукта впливають на організм не слабкіше, ніж свіжий продукт. Порошок і ананасові капсули для схуднення здатні прискорювати процеси метаболізму в організмі, запускати спалювання жирів. Корекція зайвої ваги з допомогою таких препаратів абсолютно безпечна для здоров'я. Крім того, екстракт ананаса сприяє виведенню токсинів, відновлення шкіри. Приймати таблетки необхідно по одній капсулі до сніданку. Порошок розводиться теплою водою і теж вживається натщесерце.

Рецепт настоянки з ананаса з горілкою для схуднення

Ефективний спосіб боротьби із зайвими кілограмами стає все популярнішим. Концентрований засіб допомагає запустити в організмі процеси розщеплення жирів, прискорює переробку їжі, що сприяє поступовому зниженню маси тіла. Приймати настоянку необхідно натщесерце по столовій ложці один раз на день. Не варто забувати, що без обмежень у харчуванні такий метод малоефективний. Щоб приготувати настоянку, необхідні:

  • невеликий ананас – 1 шт.;
  • горілка – 500 мл

Процес приготування:

  1. Вимити плід під проточною водою.
  2. Нарізати разом зі шкіркою на дрібні шматочки, покласти в блендер.
  3. Подрібнити, залити горілкою і залишити в темному прохолодному місці на тиждень.
  4. Проціджувати лікарський препарат не варто.

Як заварювати і пити фіточай "Ананас"

Напій відноситься до числа самих недорогих засобів для схуднення. Вживати чай можна кілька разів на день, бажано за 30 хвилин до їди або через півгодини після. Засіб чинить сечогінну дію, очищає кишечник від токсинів, шлаків. Використання ананасів для схуднення у вигляді чаю дозволить понизити апетит, налаштуватися організму на втрату ваги.

Відео: користь і шкода ананасовій дієти

Смачний, соковитий фрукт не тільки заряджає організм вітамінами, але і допомагає боротися із зайвими кілограмами. Ролик розповість, в чому полягає користь ананаса для схуднення, як діє така дієта на наш організм. Дізнайтеся, які наслідки таких експериментів. Використовуючи практичні поради з відео, ви зможете легко регулювати свою вагу і залишатися у формі.

Ананас - користь і шкода. Чи можна схуднути за допомогою ананаса?

Відгуки схудлих і рекомендації лікарів

Олена, 32 рокиМені складно сидіти на дієтах, тому я пила фіточай «Ананас форте». Засіб допомогло позбутися від 4 кг, але далі результат не просунувся. На смак дуже приємний, пахне добре, пила з задоволенням. Варто бути обережними, тому що володіє сечогінним ефектом. Апетит трохи знижує, але я думаю, що це все відбувається на рівні самонавіювання.
Карина, 24 рокиЯ на собі зрозуміла, що дієта і розвантажувальні дні на ананасі – справжнє вбивство для шлунка. Кислота расщиплет не тільки жири, але і всі корисні речовини. Тим, у кого немає проблем зі здоров'ям, можливо, такий метод схуднення не заподіє ніякої шкоди. Іншим варто бути обережними і приступати до таких експериментів тільки після консультації дієтолога і гастроентеролога.
Аня, 37 роківВживаю ананас в капсулах і намагаюся дотримуватися безуглеводного харчування. Іноді зриваюсь, але результат все одно порадував: за 2 тижні скинула 4 кг Вживання інших таблеток для схуднення завжди викликало роздратованість, а зараз відчуваю себе чудово, немає ніякого голоду або занепаду сил. Вважаю, що дієта з анансовими таблетками – це цілком безпечний і ефективний спосіб нормалізації ваги.
Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!