Стаканчик вранці мінус 2 кг за день як схуднути ледачим

Боротьба із зайвою вагою все більше перетворюється в заняття, що вимагає неабияких сил, залізної волі і... відсутність апетиту. Як бути тим, хто з ряду причин не може дозволити різке обмеження раціону харчування або постійні фізичні навантаження?

Прибрати «рятівне коло» на талії, скинути до свята п'ять-вісім кілограмів допоможуть експрес-дієти, розраховані на 3-5 днів. Будучи лідерами серед безлічі знаменитостей, вони швидко знайшли популярність в масах». Вітамінні коктейлі або цілющі відвари – основа ефективних варіантів зниження ваги.

5 способів знайти струнку фігуру, випиваючи напій для схуднення вранці:

  1. Кефірно-огірковий коктейль.

    Передбачає значне зниження кількості калорій, що надходять з їжею. В результаті організм починає використовувати внутрішній енергетичний потенціал, що виробляється при розщепленні жирового прошарку. Оптимальним способом позбавитися від зайвої ваги стане суворе меню тривалістю до 5 днів. З продуктів вам знадобляться: кефір – 1,5 л; огірки – 1,5-2 кг; зелень.

    Починайте ранок з огірково-кефірного напою: 2 свіжих огірка, гілочку кропу або фенхеля збийте шейкером з 200 мл кисломолочного продукту. Впливаючи на перистальтику кишечника, такий коктейль очистить ваш організм від шлаків, відновити корисну мікрофлору, нормалізує травлення.

  2. Відвар/настій шипшини.

    Чудовий аромат чаю з плодами рослини, концентрований сироп шипшини є чудовими засобами боротьби з надмірною вагою. Дієта, заснована на прийомі щодня відвару/настою цілющих ягід, триває 5 днів.

    Настій з шипшиною правильно готувати без процедури кип'ятіння: так напій зберігає більше корисних властивостей з-за відсутності термообробки. Для приготування візьміть: термос об'єм 2 л; ягоди – 3 жмені; окріп. Промиті плоди рослини засипте в термос, залийте гарячою водою і настоюйте 7-8 годин. Починайте кожне ранок з чашки ароматного напою з чайною ложкою меду, тонізуючи організм і запускаючи обмінні функції. Підтримати тонус допоможуть невеликі порції настою (до 150 мл), що випиваються протягом дня до 5-6 разів.

  3. Тибетська смузі.

    Цей напій для схуднення не містить шкідливих домішок, які не належать до категорії лікарських засобів та біологічно активних добавок. Дивовижні компоненти – саподілла, мангостану, лангсат, баіль і тамаринд – комплексно впливають на метаболічні процеси, володіючи жиросжигающим ефектом. Стійкі результати зниження ваги з напоєм не викликають коливання стрілки ваг то в «плюс», то в «мінус». Вміст вітамінів захищає імунні сили організму, а приготування не займе багато часу.

    Чудово поєднується з соком, водою або кисломолочною продукцією. Приготувати коктейль не складе проблеми: додайте суміш з упаковки в рідину і акуратно перемішайте. Щоб отримати кращий ефект, замініть один або два повноцінних прийому їжі напоєм. Запустити очищають організм механізми допоможе ранковий келих тибетського смузі з соком, а поліпшити метаболізм – коктейль з кефіром, випитий ввечері.

  4. Напої з травами і спеціями.

    Смачний, ароматний імбирний чай зранку зарядить бадьорістю, подарує відмінний настрій. Щоб приготувати 300 мл напою з імбиром, очистіть свіжий корінець рослини від шкірки і покладіть 4-5 кружечків в чашку. Часточка цілого лимона додасть пікантності чаю для схуднення. Залийте окропом, дайте настоятися близько години. Пом'якшити різкий, терпкувато-гіркий смак допоможе чайна ложка меду.

    Ранковий настій материнки, меліси з лимоном і медом, випитий натщесерце, запустить обмінні процеси схуднення, м'яко позбавляючи організм від токсинів і зайвих кілограмів. Половину чайної ложечки свеженатертого цедри цитруса, по ложці кожного виду трави залийте склянкою киплячої води. Прикрийте кришкою і охолодіть до 40-50⁰. Процідіть, поклавши в тонізуючий напій для схуднення мед, часточку лимона.

  5. Грейпфрутовий сік.

    Всього 35 ккал в 100 мл – дивно низька калорійність грейпфрутового соку зробила цей фрукт ідеальним варіантом для схуднення. Для прискорення обмінних механізмів дієтологи радять випивати келих фрешу за півгодини до прийому їжі. Ранкова порція свіжовіджатого соку натще запустить ферментні процеси в печінці, підвищить тонус, додасть бадьорості на цілий день.

Уникнути печії, розлади кишечника допоможе приготовленого розведення фрешу з грейпфрута водою у співвідношенні 1:1. Регулярний прийом соку під час весняного авітамінозу зміцнить імунітет і не тільки. Хочете виглядати на 10 років молодше? Грейпфрутовий «еліксир молодості» подарує шкірі пружність, ніжне сяйво і свіжість:

  • відіжміть на соковитискач для цитрусових 1 великий плід з червоною м'якоттю;
  • додайте щіпку кориці і ложку меду;
  • влийте в коктейль 100 мл талої води.

Випиваючи щодня по стаканчику коктейлів для схуднення, втрачаючи ненависні кілограми, не забувайте, що кожен із способів має протипоказання: хронічні та аутоімунні захворювання, алергії, індивідуальна непереносимість компонентів. Експрес-дієти не можна використовувати тривалий час – їх недостатня збалансованість може призвести до проблем зі здоров'ям. Пам'ятайте, що ідеальний спосіб схуднення заснований на раціональному харчуванні, фізичних навантаженнях і... виснажливій боротьбі з власною лінню.

Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!