Дієта від Поліни Гагаріної

Співачку Поліну Гагаріну на інтерв'ю часто запитують про зміни в плані фігури. Ще б, всім хочеться дізнатися, як схуднути на 40 кг! Дисципліну, твердий характер доповнила дієта Поліни Гагаріної, інформація про яку відразу зацікавила багатьох шанувальників співачки і бажаючих швидко схуднути. Поліна Гагаріна до схуднення володіла далеко не досконалою фігурою, а от завдяки харчуванню, силует змінився в кращу сторону.

Співачка виступила на "Євробаченні" в чудовому вигляді, і якщо у вас накопичився багаж зайвих кілограмів, то, може, пора вам дізнатися, як скинути зайву вагу?

В чому суть дієти Поліни Гагаріної

Перепробувавши не одну дієту, дівчина точно знає, що потрібно організму. При строгому обмеженні раціону деякий час, організм переживає стрес. Якщо різко повернутися до звичної для людини їжі, то скинутые кілограми знову осядуть на боках. Правильний корисний раціон, не позбавлена вітамінів і важливих речовин – це максимально грамотне рішення з точки зору співачки.

Головними принципами дієти Поліни Гагаріної є:

  1. Сон тільки на вільний шлунок, після шести годин вечора їсти не можна.
  2. Дробове харчування.
  3. Дотримання норми поєднання білків, жирів, вуглеводів.
  4. Відмова від смаженої, жирної їжі.
  5. Обробка продуктів з максимальним збереженням корисних речовин.
  6. Солодке, кондитерські вироби під забороною.
  7. Без тренувань ніяк, тому фізичні навантаження ніхто не відміняв.

Докладний опис методики схуднення

Як Гагаріна схудла після пологів? Дієта дієтою, принципи всіх дієт дуже сильно схожі, але в Гагаріної своя методика боротьби із зайвими кілограмами. Основні постулати методики:

  1. Яскраві кольори. Які продукти максимально натуральні, яскраві? Овочі і фрукти! Меню молодої співачки дуже насичено яскравими квітами продуктів найвищої якості. Для організму потрібна корисна клітковина, що відповідає за виведення токсинів і шкідливих речовин з організму. Домашні продукти без пестицидів, шкідливих нітратів, отруйних людини.
  2. Щадна обробка. М'ясо, рибу, овочі обробляють в процесі варіння або приготування на пару. Так вийде зберегти всі важливі речовини, мікроелементи, вітаміни за рахунок температури, що не перевищує 100 градусів.
  3. Годуючим мамам – не можна! Сама співачка через місяць годування малюка перевела його на штучні суміші, бо такий раціон не є підходящим для грудного вигодовування.
  4. Відмова від смаження. При такому типі обробки продуктів харчування їжа не тільки виділяє шкідливий жир, але ще й небезпечні речовини. При обсмажуванні з-за високої температури прогріву починають виділятися отруйні речовини, канцерогени, а корисні властивості просто знищуються. Такий принцип дієти співачки Гагаріної не можна вважати безглуздим, відмова від смаженого – не вирок, а дуже дієва методу для скидання ваги і очищення організму.
  5. Суп і бульйон. За допомогою гарячих перших страв вийде наситити організм, зміцнити імунітет і притупити відчуття голоду. Тепла рідина сприяє стабілізації роботи кишечника і засвоєнню корисних речовин.
  6. Спосіб життя. Мета співачки – не схуднути за 7 днів, а дотримуватися такого раціону для зміцнення здоров'я у поєднанні зі спортом.

Зразкове меню і рецепти на тиждень

Недорогі продукти і їх правильно поєднання здійснюють диво: жінці вдається втрачати зайву вагу. Нижче представлений п'ятиденний режим дієти, після закінчення якого людині, котра худне, потрібно повернутися до першого дня і продовжувати, поки злощасні кілограми не покинуть боки, талію, стегна. Всі дні потрібно дотримуватися ще питний режим: випивати до 2 л рідини в добу і все буде вдаватися. 5 днів дієти:

  1. Відварений бурий рис без будь-яких спецій. Їсти, коли відчувається голод, поєднувати з рясним питвом.
  2. Куряча грудка без шкірки (варена або на пару).
  3. Будь-які овочі, але без високого вмісту крохмалю, в необмежених кількостях. Салат, тушковані овочі – вибирайте на свій розсуд. Дозволяється сік лимона.
  4. Овочевий суп. Основа – томат, капуста, селера, морква, корисним доповненням може стати зелень і лимонний сік. Ніяких спецій.
  5. Коктейлі з знежиреного кефіру, сиру, яблук.

Як харчується співачка в даний час

Харчування співачки на сьогоднішній день передбачає чотири прийоми їжі на добу: три основних і перекус. Легкий перекус співачка вживає після двох основних прийомів їжі. Основними моментами дієти Гагаріної є вживання свіжих яблук і кефіру, які очищають організм і допомагають розслаблення всього організму. Приблизний раціон, за прийомами їжі розрахований на добу:

  1. Свіжі овочі, без заправки маслом і спеціями (помідори, огірки, перець, капуста); вівсяна каша, зварена на воді; свіжовичавлений сік з овочів або фруктів (співачка віддає перевагу томатний сік).
  2. Риба на пару; тушковані овочі без масла, яблуко.
  3. Перекус: свіжі фрукти в будь-якій кількості (Гагаріна воліє яблука); трав'яний чай.
  4. Біле м'ясо (на пару або варене); салат або овочі в чистому вигляді; нежирний кефір.

Відео: як схудла Поліна Гагаріна

Спосіб життя популярних особистостей не завжди щадний в плані харчування і тренувань. Відома співачка Поліна Гагаріна своїм прикладом показала, наскільки ефективним може бути процес схуднення за допомогою дієти і спорту. При зрості 164 см зірка Євробачення важить всього 47 кг! Хороший результат, погодьтеся? Пора наближатися до ідеальних форм кожній мріє про чудову фігуру жінки. Дізнайтеся з відео нижче, наскільки дієвий спосіб схуднення вибрала співачка.

Спосіб життя: дієта Поліни Гагаріної

Фото Поліни Гагаріної до і після схуднення

На фото видно, наскільки Поліні Гагаріної вдалося схуднути. До схуднення фігура співачки не виглядала привабливою, надлишки ваги помітні навіть під пишним довгим платтям. Через півроку Гагаріна перетворилася на струнку дівчину завдяки ідеально вибудованому режиму харчування.

Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!