Поліфепан для схуднення

Поширене ліки, які вживають під час отруєння – це Поліфепан. Пористі волокна вбирають продукти розпаду і виводять їх з організму, але іноді застосовують поліфепан для схуднення. Ефект від тижневого курсу не надто великий – 2-3 кг, але зате з'являється легкість, поліпшується стан шкіри. Врахуйте, що при цьому не розщеплюється жир, а лише очищається травний тракт.

Інструкція по застосуванню поліфепан

Поліфепан для швидкого схуднення продається в аптеках, він має другу назву – Поліфан. Випускається у двох формах: у капсулах і в порошку. Препарат безпечний для людини, але призначений не для частого використання. Продається без рецепта. В його основі – пористі частинки деревини, які вбирають в себе токсичні речовини, виводячи їх з організму людини без перетравлення.

Таблетки запиваются рідиною, а порошок для схуднення розбавляється водою. Точне дозування вираховується для кожного індивідуально, вона залежить від маси тіла людини.

Показання до застосування

Препарати для очищення організму створені для одноразового прийому. Їх вживають при отруєнні, під час похмілля. Діють вони як активоване вугілля або Ентеросгель – виводять негативні компоненти швидко і безпечно. Але Поліфепан застосовують для зниження ваги ті, хто шукає проносне для схуднення в домашніх умовах. Волокна дозволяють очистити кишечник, що допомагає відновити обмін речовин. Глибоке вплив прибирає шлаки, виводить токсини. Надає засіб і почуття насичення.

Як очистити кишечник в домашніх умовах

Після використання препарату виникає відчуття наповненості у шлунку. Це зменшує апетит, сприяє зменшенню калорійності раціону. Якщо ще обмежити харчування, зменшити порції, то ефект буде більш помітним. Застосовують Поліфепан для ефективного скидання ваги за годину до їжі. Схема така:

  1. Для схуднення дорослій людині в день необхідно з'їсти 12-15 таблеток. Їх ділять на 3 частини, і вживають вранці, до обіду і перед сном.
  2. Порошкоподібний варіант змішують з водою в пропорції 0,5-0,7 г на 1 кг ваги.
  3. Рідина теж поділяють на 3-4 прийоми, перед уживанням добре розмішують.

Протипоказання

Народні проносні засоби для схуднення мають безліч протипоказань. Разом з каловими масами вони виводять і корисні речовини: вимивається калій, кальцій, вітаміни групи В, До, Тобто Деякі мікроелементи перестають засвоюватися, вони теж вбираються волокнами препарату і не потрапляють в кров. Тому максимальний термін застосування Поліфепан для ефективного схуднення – не більше 6 днів. І після закінчення курсу необхідно пропити додатковий комплект мікроелементів для відновлення.

Небезпечно застосування препарату дітям до 18 років, при використанні більше тижня. Такий же ефект очищення кишечника виходить за 1-2 розвантажувальних днях, якщо правильно харчуватися. Заборонений полісорб при:

  • вагітності та годуванні груддю;
  • цукровому діабеті будь-якої форми;
  • регулярних запорах;
  • алергії на компоненти ліки;
  • анацидному гастриті.

Відгуки про схуднення

Ольга, 24 рокиКупила Поліфепан за рекомендацією подруги, їй він допоміг схуднути за 5 днів майже на 4 кг. У мене ефект зменшення ваги був набагато менше за 6 днів пішло всього 2 кг ваги, а я пила таблетки по інструкції. Це пов'язано з харчуванням: я їм овочі кожен день, тому кишечник у мене не перевантажений, і очищати було нічого. Жир не йде, живіт і боки залишилися.
Ірина, 42 рокиЯ шукала таблетки для схуднення дешеві, щоб прибрати зайве перед ювілеєм моєї мами. Мені Поліфепан допоміг скинути 3 кг Пішов живіт, він «провалився» всередину. Було дуже красиво, але зате через 3 тижні все повернулося. Стабільного ефекту таблетки не дали, але короткочасний мене дуже влаштував. Головний плюс – я нічого не змінювала в раціоні і не займалася спортом.
Валентина, 36 роківЯ використовую порошок для очищення кишечника регулярно, не менше 3-х разів за рік. Він мені допомагає прибрати живіт до відпустки, нового року чи свята. У мене мало зайвої ваги, просто хочеться бути більш витонченою. Сподобалися легкість у животі, менший апетит. Лікар заборонив його (Поліфепан при вагітності не можна приймати), повернулося відчуття тяжкості.
Ганна, 31 рікЯ купила Поліфепан, начитавшись відгуків в інтернеті про схуднення. Препарат не допоміг: важко ковтати по 4-5 пігулок за раз. У шлунку ніби цеглу утворюються, дуже неприємно. Та й ходити в туалет по 6 разів на день на роботі абсолютно незручно, тому цей варіант не для мене. Я за 3 дні не скинула навіть кілограма, а це не схуднення.
Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!