Як схудла Марина Афрікантова, фото до і після

У кожну жінку природою закладено почуття прекрасного. Тому, будь-яка дівчина докладає всі зусилля, щоб виглядати на сто відсотків. А що для цього потрібно? Часто хочеться для досягнення цієї мети схуднути. З цим завданням успішно впоралася одна з учасниць проекту Будинку 2. Як схудла пампушка Марина Афрікантова? Як досягла таких шедевральных результатів за такий короткий термін? Дізнайтеся про це зі статті.

У чому секрет дієти Марини Африкантовой з Дому 2

Зовсім недавно ця дівчина відрізнялася значною фігурою, і раптом змінилася. На просторах інтернету спалахували неабиякі суперечки, що ж це: результат пластичної операції? Якщо ні, тоді на якій дієті сиділа Марина Афрікантова? Незабаром учасниця дала інтерв'ю, в якому поділилася своїм секретом. Вся таємниця дієти Марини полягає в жорсткому обмеженні калорій в раціоні харчування здоровими продуктами і спортивних тренуваннях.

Докладний опис методики схуднення

Дієта Марини Африкантовой є комплексом заходів, в основі яких лежить декілька принципів. Вони прості, але вимагають неабиякої витримки і відсутності хронічних захворювань. Перед переходом на спеціальний раціон краще проконсультуватися з дієтологом. Дотримуючись наведені нижче принципи, ви легко зрозумієте, як схудла Марина Афрікантова з Дому 2, тому що використаєте метод на собі.

  1. Відмовтеся від смаженого, мучного, солоного, солодкого. Так ви обмежуєте споживання калорій, бережете шлунок, знижуєте рівень холестерину.
  2. Споживайте здорові продукти – рекомендує Марина. Це допоможе вам позбавитися від зайвих кілограмів, очистити організм від шлаків.
  3. Щоденне спожите кількість калорій дієти Марини Африкантовой має становити 600-1000 ккал. Так ви живите організм, не допускаючи голоду.
  4. Прийомів їжі на день має бути не менше 5. Є краще невеликими порціями.
  5. Пийте не менше 2 л води. Це нормалізує обмінні процеси, виводить токсини.
  6. За порадою Марини бігайте по 20 хвилин в день. Цим ви прибираєте зайві калорії, запускаєте в організмі механізми саморегуляції.

Зразкове меню на тиждень

Раціон Марини був одноманітним. На сніданок чай з двома ложками меду. Ланч через 2 години сиром або сиром. В обід готувався капустяний салат з лимонним соком. На вечерю допускалася нежирна яловичина плюс овочі, з пониженим вмістом крохмалю. Якщо долає сильний голод, то перекусіть яблуком – так радить Марина Афрікантова. Можливий інший варіант меню на тиждень:

  1. Понеділок. Снідаєте чаєм з чайною ложкою меду, через дві години з'їдаєте шматочок сиру (не більше 40 г). Ваш обід складе круте яйце, салат з свіжої капусти. На вечерю відварюється яловичина, доповнюється безкрахмальными овочами. На перекуси нарізається яблуко пластиками.
  2. У вівторок сніданок починаєте з чаю і меду. Ланч прикрасить знежирений сир або филейное м'ясо. На обід їжте печену картоплю в кількості 1 штуки і капустяний салат. Вечеряєте філе курки з салатом. На перекуси – груша.
  3. Середовище починається з чаю і меду. Через пару годин з'їжте 70 г сиру і 1 хлібець. На обід – тріску на пару і яблучно-капустяний салат. Увечері приготуйте вінегрет без картоплі. Як перекус – грейпфрут.
  4. Четвер. На всі прийоми їжі визначається 1 кг сиру і необмежену кількість мінералки.
  5. П'ятниця. 2 кг яблук на весь день. Дозвольте собі випити чай з медом.
  6. Субота. Харчуєтеся з раціону вівторка.
  7. Неділя. Повторюється меню середовища.

Рецепти страв для щоденного меню

Капустяний салат за рецептом Марини. Спосіб приготування простий. Капуста шинкуется і мнеться до виділення соку, додається терте яблуко і сбрызгивается лимонної витягами. Салат Марини Африкантовой готовий! Яблуко з успіхом замінюється редискою, огірками або морквиною. Кількість калорій в порції (на 100 г)

  • з яблуком – 70 ккал;
  • з редисом – 56 ккал;
  • з огірком – 52 ккал;
  • з морквою – 39 ккал.

Дієтичний вінегрет – ще один приголомшливий рецепт:

  1. Для приготування відварюється буряк і моркву.
  2. Остудивши овочі, дрібно шаткуємо їх в глибоку миску.
  3. Додаємо по 2 ложки зеленого горошку і квашеної капусти, промив водою.
  4. В якості заправки використовуємо ложку оливкової олії, для смаку збризкуємо салат лимонним соком.
  5. Додаємо трохи морської солі.
  6. Марина пропонує подавати цей салат без масла.

Молочний салат. На виході отримуємо дуже смачний, низькокалорійний і корисний продукт:

  1. У миску ріжеться кріп і петрушка, зелень заливається нежирним йогуртом.
  2. Поки суміш настоюється протягом 15 хвилин, ріжемо редис, огірок, капусту.
  3. Додаємо овочі до зелені з йогуртом, перемішуємо і присаливаем.
  4. Для любителів помідорів дозволяється порізати трохи черрі.

Дізнайтеся, що таке білково-вуглеводне чергування.

Фото Марини Африкантовой до і після схуднення

Для низькокалорійної дієти потрібна сила волі, але результати абсолютно розкішні. Тільки погляньте, скільки важила Марина Афрікантова до схуднення! Буквально за кілька місяців їй вдалося скинути з 78 до 53 кг при зрості 177 см – мінус 25 кг, або 32% від власної ваги! В добавок, дієта дає значний оздоровчий ефект. Найкращим доказом є квітучий вигляд Марини.

Відгуки про результати після дотримання дієти

Оксана, 30 роківМарина Афрікантова – моя улюблена учасниця Дому2. Вона завжди була такою милою! Коли я побачила її такою схудлою, покращала, то кинулася шукати інформацію про її дієті. Знайшла відео-інтерв'ю з Мариною, спробувала її дієту в дії. За 2 тижні пішло 5 кг! Для мене – це просто божественні результати! І я не збираюся зупинятися, поки не досягну своєї заповітної планки в 55 кг.
Вероніка, 28 роківНіколи не цікавилася проектом, а ось скинути вагу дуже хотілося. На просторах інтернету наткнулася на дієту Марини Африкантовой. Спробувала. Перші дні далися важко, але бажання схуднути було сильніше. Протягом місяця я скинула 10 кг. Не чекала такого швидкого ефекту. Вважаю, що це краща дієта, на якій я сиділа. Раджу всім спробувати – не пошкодуєте!
Марія, 35 роківЯ перепробувала багато дієт, але нічого не допомагало. Читала журнал Будинку 2 і здивувалася: як схудла учасниця Марина Афрікантова! Кинулася швидше в інтернет шукати рецепт такого успіху. Знайшла. Вивчила. Спробувала. Працює! Місяць – і 8,5 кг як не було! Я дотримувалася дієти, а коли зійшла з неї – результати залишилися. Вага тримається на досягнутої позначці, а я відчуваю себе просто відмінно.
Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!