Скраб для кишечника для схуднення. Рецепт вівсяного скрабу і відгуки схудлих

Перенасичення організму шлаками погіршує самопочуття, сприяє набору зайвої ваги, знижує опірність до захворювань і стресів. Тому важливо своєчасно позбавлятися від непотрібних організму відходів життєдіяльності – шлаків і токсинів. Шкідливі речовини накопичуються в різних органах, але найбільше їх в кишечнику, тому очищення організму від шлаків починають з нього. Як зробити процедуру очищення, використовуючи скраб для кишечника? І яку користь це принесе?

Скраб для кишечника з вівсянки

Для очищення кишечника дієтологи рекомендують вживати продукти, що містять клітковину у великих кількостях. Волокна клітковини, потрапляючи на поверхню слизової внутрішніх травних органів, захоплюють і захоплюють разом з собою відкладення і шлаки, що скупчилися на їх стінках. Скраб для кишечника на основі вівсяних пластівців сприяє очищенню слизової кишечника від відкладень. Далі він виводить їх з організму.

Скраб для кишечника – відмінна альтернатива іншим методам очищення. На думку гастроентерологів, інші способи очищення, такі як прийом проносних, гідроколонотерапія, клизменные процедури, шкідливі для здоров'я. Під час цих процедур відбувається вимивання з корисної мікрофлори кишечника, що робить сумнівним позитивний ефект від чищення. Скраб для кишечника діє м'яко, не пошкоджуючи ніжні поверхні слизової оболонки.

Користь вівсяних пластівців

Вівсяна крупа – корисний дієтичний продукт, що входить до складу деяких дієт. Крім цього, вівсяна каша, яку зазвичай вживають з ранку, на сніданок – смачне і поживне блюдо, насыщающее організм необхідними для нього речовинами і мікроелементами. Вживання вівсянки рекомендовано людям, які бажають повернути стрункість фігури: у вівсяній крупі і пластівцях вміст жирів мінімально, калорійність продукту низька. Дієтологи рекомендують регулярно вживати вівсянку з наступних причин:

  1. У цьому продукті високий вміст магнію, заліза, фосфору, хрому, йоду та інших корисних речовин, необхідних для організму. Вживання вівсянки сприяє збереженню краси і молодості, покращує стан і зовнішній вигляд шкіри.
  2. Скраб для кишечника на основі вівсяних пластівців очищає поверхню слизової оболонки внутрішніх органів, звільняючи її від шкідливих речовин.
  3. Містяться в пластівцях речовини здатні знизити вміст холестерину в крові.
  4. Вживання цільних зерен вівса прискорює метаболізм, сприяє швидкому засвоєнню жирів.
  5. Доведено, що вівсяна каша перешкоджає розвитку виразкових хвороб внутрішніх органів.
  6. Вживання вівсяних зерен і пластівців нормалізує роботу шлунка, кишечника.

Для чого кишечнику скраб

Тіло людини – досконалий механізм, добре пристосований до роботи у важких умовах. Але погана екологія, неправильне харчування, вживання алкоголю та інші негативні фактори порушують роботу організму. Надмірне вживання м'ясних продуктів, ковбас, копченостей – ще одна причина засмічення кишечника. Шлаки та інші шкідливі речовини прямо з кишечника потрапляють у кров і розповсюджуються по всьому тілу. Зашлакованість організму виражається такими симптомами:

  • Поганим самопочуттям протягом довгого часу.
  • Безсонням, хронічною втомою, головними болями.
  • Дратівливістю, депресією.
  • Проблемами з видільною системою: запорами, здуттям, метеоризмом, поганим запахом з рота.
  • Нездоровим зовнішнім виглядом шкірних покривів, волосся.

Геркулесовий супер скраб для схуднення – рецепт

Вівсянка – відмінний варіант дієтичного сніданку. Їжте її з ранку, попередньо випивши склянку чистої води. Зерна і пластівці вівса треба добре пережовувати, це підвищить ефективність скрабу. Запивати вівсянку не потрібно, наступний прийом їжі повинен бути не раніше, ніж через три години. Курс очищення скрабами триває один місяць, для підтримки ефекту потрібно очищатися двічі в тиждень. Свою ефективність довів такий рецепт:

Склад:

  • вівсяні пластівці – 10 столових ложок;
  • мед – 1 столова ложка;
  • волоський горіх – 4-5 штук;
  • очищена вода кип'ячена – 100 грам;
  • вершки – 10 грам або молоко – 20 грам;

Приготування:

  1. Залити пластівці водою (бажано кімнатної температури, настоювати протягом 8 годин. Якщо часу мало, для набухання необхідно всього двадцять хвилин.
  2. До набряклим пластівцям додайте інші інгредієнти.
  3. Останній крок – подати страву на стіл.

Відгуки

Ольга, 26 років«Боролася із зайвою вагою кілька років, і все безуспішно. Одного разу зрозуміла причину – організм був перенасичений токсинами. Вирішила застосувати скраб для кишечника. Через 3 тижні харчування вівсянкою пішли перші результати. Буду продовжувати далі очищатися і худнути за цією методикою».
Світлана, 19 років«Блідість обличчя, поганий стан шкіри і волосся підказали мені, що мій організм надмірно зашлакований. Очищення кишечника вівсянкою мені здалося простою і ефективною методикою, яку я із задоволенням скористалася. Як виявилося, не дарма: про багатьох проблемах я забула, як про страшний сон. Всім рекомендую вівсяну чистку!»
Юлія, 39 років«Минулої весни помітила, що серйозно поправилася, вирішила до літа скинути зайві кілограми так, щоб вони не змогли повернутися. Нарешті знайшла вірний спосіб зробити це. З дитинства не любила вівсянку, але, прочитавши про її корисні властивості, вирішила застосувати вівсяну суміш для очищення і схуднення. Після місяця її використання я схудла на 6 кг».
Алла, 44 роки«Читала багато схвальних відгуків про скраб на основі вівсянки, тому зупинила свій вибір на цьому методі очищення. Після першого місяця спостерігався деякий ефект, але потім справа застопорилася. Думаю, доведеться шукати новий метод очищення – це вже себе вичерпав».
Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!