Як схуднути за тиждень на 7 кг

Деякі події, наприклад, весілля, випускний, пляжний сезон, змушують нас задуматися про свою вагу, адже важливі дні хочеться виглядати чудово, а з зайвими кілограмами це рідко вдається. Зазвичай ми згадуємо про це за тиждень до заходу, а цього часу мало для того, щоб привести фігуру в порядок. Виникає питання: доступно скинути 7 кг за тиждень – 1 кг за 1 день? Такий розрахунок виглядає реальним, але як це здійснити, якими будуть наслідки такого різкого схуднення?

Як схуднути за тиждень на 7 кг в домашніх умовах

Схуднути на 7 кг за 7 днів реально тільки в двох випадках: при правильному дотриманні виснажливої дієти і при виконанні ефективного курсу вправ. Шлях до стрункості – це відповідальний крок, до якого необхідно підходити серйозно, тоді він дасть позитивний результат. Необхідно враховувати, що:

  • Дієти їжі з низьким рівнем калорій не можна поєднувати з фізичними навантаженнями, якщо ви тиждень на дієті.
  • Истощающий раціон може порушити обмін речовин. Навіть за тиждень, привести до проблем ШКТ, якщо не дотримуватися його правильно чи організм не здоровий.
  • Обмеження в їжі можуть не принести ефекту і навіть сприяти набору зайвих кіло після диетной тижні, якщо дотримуватися їх і виходити з них неправильно.
  • Під час дієти бажано всю тиждень додатково приймати вітаміни в таблетках.
  • Фізичні вправи необхідно поєднувати зі здоровим харчуванням (тоді є всі шанси схуднути).
  • Фізичні навантаження можуть виснажити і нашкодити організму, якщо виконувати їх без розігріву, без вихідних, неправильно.

Дієта для швидкого схуднення

Існує кілька швидких дієт, дотримуючи які, реально за тиждень схуднути на 7 кг Головне дотримуватися всі приписи, меню, режим і перед початком проконсультуватися з лікарем про наявність протипоказань. Зверніть увагу, що після завершення дієти ви повинні і далі правильно харчуватися, інакше всі втрачені кілограми повернутися з надлишком.

Геркулесова дієта

Щоб схуднути протягом тижня, їжте виключно геркулесову кашу без цукру і солі. Натомість вже запарені кашу додайте 1%-ний кефір. Вживайте її в протягом дня в будь-яких кількостях. Інші продукти можете включити в раціон на 4-5 день (1 огірок або 1 яблуко). Пийте більше води.

Додаткові поради:

  • Низькокалорійна дієта послаблює організм, тому під час її дотримання не займайтеся спортом, більше перебувайте на свіжому повітрі.
  • Виходьте з дієти плавно, тиждень після неї вживайте геркулесову кашу з малою кількістю овочів, фруктів, хлібом грубого помелу. Збільшуйте кількість і калорійність їжі повільно і поступово. Це допоможе закріпити результат, не зіпсувавши здоров'я.
  • Альтернативою геркулесу може виступати гречка.

Салатна дієта

Щоб схуднути при такій дієті, ви повинні будете весь тиждень харчуватися одними «зеленими» салатами:

  • після сну – стакан води з соком часточки лимона, салат з 3-х фруктів на вибір (яблуко, мандарин, апельсин або груша), заправлений нежирним йогуртом;
  • обід – 1 порція овочевого салату з будь-яких овочів (крім картоплі), без солі, заправлений лимонним соком або оливковою олією;
  • на вечерю – чай без цукру. Протягом дня можете випити 1 л кефіру.

Додаткові поради:

  • Дозволяється тим, у кого немає проблем з ШКТ;
  • Якщо відчуєте себе погано на дієті, плавно переходите на здорове харчування;
  • Переходити на звичайний, але здоровий раціон потрібно плавно, по тому ж принципу, що і в попередній дієті.

Дізнайтеся, що таке магічна дієта, як правильно з неї виходити.

Як схуднути за тиждень без дієт

Схуднути без дієт за тиждень, що можливо тільки при правильному харчуванні і заняттях спортом. Якщо з харчуванням все ясно, про тренування повинні бути інтенсивні, але без фанатизму. Використовуйте наведений нижче комплекс вправ протягом тижня, він допоможе схуднути за такий термін приблизно на 7 кг (замість гантелей можете використовувати пляшки, наповнені водою або піском):

Понеділок

  • Аеробне навантаження з поступовим збільшенням інтенсивності і тривалості. Вона повинна тривати не менше 1-1.5 год, т. к. жир починає згоряти після 20 – 30 хвилин занять, до цього йде глюкоза. Це біг підтюпцем, на біговій доріжці або швидка ходьба.

Вівторок

  • Силові вправи на м'язи спини і грудей. Добре опрацьовані м'язи дозволяють спалювати жир навіть у стані спокою. Зробіть 3 вправи для кожної групи м'язів спини і грудей (віджимання, бічні нахили з гантеллю, жими гантелей до грудей з горизонтальної позиції, тяга зверху обома руками на блочному тренажері або жими гантелей зверху до лопаток, до грудей у вертикальній позиції), кожне по 3 – 4 підходи по 12 – 15 повторень.

Середа

  • Інтервальне тренування. Чергування інтенсивної і легкої (відновлювальної) навантаження протягом 25 хвилин. Це може бути інтенсивний біг малої тривалістю до 20 секунд, а потім повільна ходьба до 1 хвилини 40 секунд. Жир буде спалюватися інтенсивно як під час навантаження, так і під час відновлення.

Четвер

  • Навантаження з обтяженням на руки і ноги. Підійдуть правильні присідання, випади, жими гантелей з розведенням, сидячи на лаві, згинання, розгинання ніг, робота на тренажерах для ніг і плечового пояса. Необхідно виконати 4 підходи по 12 – 15 повторень.
  • Для обтяження можуть застосовуватися 0.5 л пляшки, наповнені водою, прив'язані до рук і ніг. Застосовувати їх дозволено, якщо немає проблем зі зв'язками, а суглоби добре «розігріті» - вправи виконуються без зайвого дискомфорту.

П'ятниця

  • Аеробне навантаження. Повинна бути інтенсивніше, ніж в понеділок, але менш інтенсивна, ніж у середу. Бігайте 30-45 хвилин, чергуючи швидкий (30 секунд) і повільний (4 хвилини) темп бігу.

Субота

  • Зміцнення м'язів преса і рук (трицепси і біцепси). Виконуються згинання рук з гантелями (для підкачки біцепсів), віджимання від лавки (для трицепсів), різні види підкачки преса на всі м'язи (згинання тулуба в положенні лежачи, скручування, бічний підйом зігнутої ноги).

Неділя

  • Вихідний, вправи не проводяться.

Також дізнайтеся, як перестати жерти і почати худнути.

Відгуки та фото до і після схуднення

Олена, 27 роківЗадаючись питанням, як мені схуднути за тиждень на 7 кг, я перерозподілила свій раціон так, щоб калорійну їжу вживати зранку, малокалорійну і салати на обід, кефір на вечерю. Мені вдалося схуднути досить відчутно.
Яна, 22 рокиУ мене вийшло схуднути на 5 кг за короткий термін, за тиждень. Я весь тиждень їла овочі, займалася спортом (крутила обруч, качала прес, багато бігала). Тому, якщо хочете схуднути, просто починайте займатися собою.
Олена, 38 роківВід дієт є реальний ефект, особливо від кефірної! Я дотримувалася всіх приписів рівно тиждень, потім ще одну переходила на звичайне харчування. Це допомогло мені схуднути на 5 кг за те, що я важила всього 61! Я пишаюся своїм вчинком!

Відео: Жиросжигающие вправи для швидкого схуднення

Щоб помітно схуднути за тиждень, краще робити це під наглядом лікарів і дієтологів. Якщо такої можливості немає, скористайтеся порадами, які дають фахівці. Вони допоможуть вам швидко і без шкоди для здоров'я досягти хорошого результату. Дивіться відео з комплексом жиросжигающих вправ від Аніти Луценко, які допоможуть вам значно схуднути всього за тиждень:

Найкращі жиросжигающие вправи усіх часів від Аніти Луценко

Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!