Як схуднути на 10 кг за тиждень в домашніх умовах

Як стати стрункою? Цим питанням цікавляться багато представниць прекрасної статі. Якщо ваша проблема не надумана, то легко можна виправити становище. Якщо ж ні, то організм насилу буде розлучатися з законними кілограмами. Схуднути на 10 кг за тиждень реально, якщо надлишкова маса тіла велика. Але робити це слід розумно.

Як швидко схуднути за тиждень на 10 кг – кращі дієти

У жінок трапляються моменти, коли потрібно терміново схуднути на 10 кг за тиждень, наприклад, коли попереду чекає яке-небудь торжество, фотосесія, або відпочинок на узбережжі моря. У такому разі ефективні прості і дієві дієти: на кефірі, гречці, яблуках. Вони допомагають схуднути за тиждень, однак результат від них недовговічний. Повертатися до колишнього раціону після швидких дієт для схуднення за тиждень на 10 кг слід поступово.

Білкова дієта

Білкова дієта допомагає схуднути за тиждень на 10 кг в домашніх умовах. Вона заснована на збільшенні споживання м'яса і риби, а жири і вуглеводи обмежені. В результаті такої особливості організм починає витрачати власні жирові запаси. Швидко йде надлишок води, а контури фігури стають стрункими. У тижневе меню обов'язково повинні входити такі продукти:

  • 300 г морепродуктів;
  • 200 г сиру з низьким відсотком жирності;
  • 200 г філе курки без шкіри;
  • 100 г телятини або яловичини;
  • 5 білків.

Страви слід запікати або варити. Заборонені напівфабрикати, консерви, солодощі, випічка, жирні кисломолочні продукти, молоко, газовані напої, крохмалисті овочі, наприклад, морква, буряк, картопля, солодкі фрукти. Режим харчування для схуднення за тиждень на 10 кг такий:

  • Весь обсяг їжі, що з'їдається за 4-6 разів.
  • До 2 годин дня дозволяється дрібна порція складних вуглеводів, 1 цитрусовий і 2 несолодких яблука.
  • Після обіду білок поєднується з некрохмалистими овочами, наприклад, цибулею, капустою.
  • 30 г жирів на добу у вигляді 2 ст. л. рослинного масла до овочів.

Гречана

Варіанти гречаної дієти допомагають схуднути за тиждень на 10 кг Основною їжею стає гречка. Дозволяється додати деякі інші продукти в невеликих обсягах. Кашу необхідно готувати з вечора: залийте склянку гречки окропом, щоб він покривав крупу, залиште на ніч. Дозволяється замінити воду для замочування гречки кефіром. Не можна додавати масло, сіль, цукор, спеції. У день дозволяється пити мінеральну негазовану воду і трав'яний несолодкий чай.

Весь обсяг гречки з'їдаємо протягом дня. Остання трапеза – за 3 години до відходу до сну. Якщо після цього ви все ще голодні, дозволяється 2 зелених яблука і стакан знежиреного кефіру за годину до відходу до сну. Перед дотриманням гречаної дієти, щоб схуднути за тиждень на 10 кг, наполегливо рекомендується пройти консультацію з лікарем.

Кефірна

Кефірна дієта допомагає схуднути за тиждень до 10 кг. Основний продукт харчування – знежирений кефір. Заборонені сіль, цукор, борошняні продукти, солодощі, алкогольні напої, жирні і смажені страви. В результаті такого схуднення поліпшується робота травного тракту, підвищується імунітет, реакції нервової системи знаходять стабільність, відбувається очищення крові від токсинів, знижується показник холестерину.

У день дозволяється випивати 1,5 літра кефіру, розділеного на 4-5 порцій. У перший день до раціону додаємо п'ять картоплин в мундирі, у другій – 100 г вареного курячого філе, в третій – 100 г вареної яловичини, четвертий – варена риба 100 г, п'ятий – свіжі фрукти або овочі. В останні 2 дні дієти нічого не можна, крім кефіру і питної води.

Дієта на воді та яблуках

Наступний варіант дієтичного раціону допомагає схуднути за допомогою води за тиждень на 10 кг Яблука не тільки повертають струнку фігуру, але і збагачують організм вітамінами і мінералами. Схема живлення на дієті така:

  • перший і шостий день – 1 кг яблук, питна вода, трав'яний чай без цукру;
  • другий і п'ятий день – 1,5 кг яблук, вода, трав'яний чай без цукру;
  • третій і четвертий день – 2 кг яблук, можна запікати без цукру;
  • дозволяється додавати в раціон трохи житнього хліба.

Як терміново схуднути за тиждень на 10 кг без дієт

Досягти ідеальних форм, схуднути за тиждень на 10 кг дівчата намагаються шляхом застосування різноманітних дієт, сподіваючись, що швидше втратять зайва вага при меншому споживанні їжі. Але іноді трапляється так, що людина, навпаки, продовжує набирати вагу при скороченні свого раціону. А хитрість полягає в тому, що необхідно правильно є, тоді ви станете стрункою. Збалансоване харчування і фізичні навантаження допоможуть схуднути за тиждень на 10 кг без дієт.

Збалансоване харчування

Здорове харчування для схуднення на 10 кг за тиждень має такі правила:

  • Грамотне розподіл калорій між трапезами: 25% калорій – за сніданком, 50% - на обід, 25 % - під час вечірнього прийняття їжі.
  • Грамотне співвідношення вуглеводів, жирів і білків. Щоденний раціон повинен складатися з 50% вуглеводів, 15 % білків, 25 % жирів, щоб схуднути на 10 кг. Варто також враховувати наступне: білки по більшій частині повинні бути тваринами, жири – на 30% складатися з рослинних масел, вуглеводи – 5% пектину і клітковини, 20% фруктози, лактози і сахарози, 75% крохмалю.
  • Правильний підрахунок калорій – необхідно хоча б у загальних рисах мати уявлення про те, скільки міститься в кожному продукті калорій. Вивчайте надану інформацію на етикетках. Це зорієнтує вас в тому, скільки енергії ви споживаєте щодня з їжею. Охочим схуднути за тиждень на 10 кг вистачить 1000-1300 ккал.
  • Останній принцип заснований на достатньому споживанні рідини – щоб дізнатися свою норму, помножте свою вагу в кг на 30 мл.

Фізичні навантаження

Кожна людина має свою формулу ідеальної фізичної навантаження. Для схуднення на 10 кг за тиждень підійдуть ті заняття, які:

  • допомагають прискорити обмін речовин – повноцінна силове тренування або з включенням елементів силового тренування;
  • сприймаються людиною як приємне і повноцінне розвага, а не покарання;
  • допомагають спалювати жир від 300 ккал за одне заняття;
  • нарощують інтенсивність залежно від обретаемой форми, наприклад, піднімати вагу важче, бігти швидше і т. д.

Дізнайтеся, яка дієта для швидкого схуднення підходить саме Вам.

Як можна схуднути підлітку на 10 кг без шкоди для здоров'я

Підліткам схуднути на 10 кг не вдасться за тиждень, оскільки до 17 років строго протипоказані розвантажувальні дні і жорсткі дієтичні раціони. Грамотне схуднення полягає в збалансованому раціоні, дотримання режиму, вибір правильних продуктів. Крім цього, рекомендується зайнятися спортом, що прискорить спалювання жиру.

Сніданок для підлітків пропускати не можна, оскільки засвоєна їжа в ранкові години не перетворюється в жири, а витрачається для виробництва енергії. В обід для схуднення на 10 кг найкраще їсти рідкі страви, наприклад, суп. Це насичує організм, не дозволяє споживати багато калорій. Весь раціон повинен бути побудований на споживанні великої кількості білка, оскільки це будівельний матеріал для організму, що росте.

Для схуднення на 10 кг за тиждень їжу намагайтеся запікати, варити або тушкувати. Від смаження краще відмовитися зовсім. Виключити з щоденного раціону гострі спеції, прянощі, копченості, консервація. Сіллю користуємося в обмеженій кількості. Якщо ж захотілося солодкого, можна балувати себе корисними сухофруктами або горішками. Від магазинних соків також відмовляємося, краще пити свіжовичавлені будинку.

Відгуки

Олексій, 25 роківМи з дружиною дотримувалися кефірну дієту, щоб схуднути перед весіллям мого брата. Переносити її важко, але результат того вартий.
Варвара, 33 рокиЗ недавнього часу дотримуюся збалансоване харчування. Схуднути мені вдалося незначно, але з часом результат буде краще.
Катя, 30 роківЯ худла тиждень, у чому мені допомагала гречана дієта. За цей час скинула 4 кг. Оскільки для мене це було складним випробуванням, після я відразу почала харчуватися як раніше. Кілограми повернулися знову.
Дарина, 39 роківПеред поїздкою до Таїланду дотримувалася тижневу дієту. Вийшло схуднути за тиждень, але не можу сказати, що у мене були значні проблеми з фігурою.
Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!