Масажер для голови: апарати та відгуки

Поліпшити зростання волосся і вплинути на стан клітин шкіри допоможе масажер для голови. Обладнання буває різних типів: ручне або механічне, автоматичне, що працює від батарейок. Техніка допомагає позбутися від головних болів, зміцнити здоров'я, сприяє релаксу. Деякі види масажерів можуть замінити масажні кабінети і мануальних терапевтів. З їх допомогою знімаються мігрені, нормалізується тиск, знімаються стреси і дратівливість. Потрібно приділяти цій процедурі 15 хвилин в день, і через деякий час загальний стан значно покращиться.

Масажер голови

Добре зарекомендував себе масажер мурашка, М-527, японський Galaxy Axiom Yamaguchi. Користується популярністю голчастий масажер Дикобраз. Відомо, що через голову проходить багато судин, і масаж за допомогою будь-якого з цих масажерів буде впливати не тільки на фізіологічні, але і на психічний стан. Проблема втоми зникає, так як масажуються різні точки голови, приховані у волосяному покриві. Наприклад, масажуючи скроневу м'яз, ви:

  1. стимулюєте відтік венозної крові;
  2. знімаєте спазм;
  3. покращуєте загальний стан організму.

Шолом

Масажний шолом для голови вирішує проблему з повільним ростом волосся або їх випаданням. Він покращує кровообігу в зоні кореневого волоска, в результаті цибулина отримує відсутні поживні речовини. Щоб побачити результат, потрібно використовувати такий шолом регулярно. З його допомогою можна зняти втому від насиченого трудового дня. Мозок розслаблюється, напруга йде.

Добре зарекомендував себе шолом Galaxy Axiom Yamaguchi. Він не тільки масажує зону голови, але і допомагає прибрати зморшки навколо очей. Шолом має спеціальне доповнення, що нагадує окуляри. З їх допомогою можна зняти очний біль. Важливо перед використанням шолома включати самий мінімальний рівень інтенсивності масажного приладу. Основні переваги:

  • можна відрегулювати потрібні розміри шолома;
  • масажер працює з допомогою Li-Ion батареї;
  • є пульт управління;
  • у Galaxy Axiom Yamaguchi вбудований МР3 плеєр;
  • є зручна переносна сумка;
  • вага такого масажного обладнання – 1,74 кг.

Мурашка

Вплив тренажера «Мурашка для голови» різноспрямований. Масажер покращує кровоносну, капілярний кровообіг, стимулює роботу систем внутрішніх органів. Тіло дорослої людини при регулярному використанні «Мурашки» стає більш підтягнутим, поліпшується колір шкіри, нормалізується робота сальних залоз. З погляду східної медицини такий масажер стимулює активні точки, які впливають на життєві сили і енергію.

За рахунок простої конструкції «Мурашка» зручна у використанні. Масажер складається з металевої подовженою ручки з держателем та дванадцяти масажних пальчиків. Можна використовувати і чесалку для голови, яка нагадує дитячі грабельки. Такий незвичайний масажер простий у використанні, застосовують пристрій не тільки для голови, але і для всього тіла. Чесалка для голови «Мурашка» – це справжній антистрес для організму. Після масажу потрібно на кілька хвилин закрити очі і повністю розслабитися, подумавши про приємне.

Вібромасажер

Щоб повністю розслабитися і отримати задоволення, можна використовувати вібромасажер для голови «Мурашка» або «Пальчики шиацу». В ручку приладу вмонтована кнопка, завдяки якій обладнання приводиться в дію. Електрична установка для масажу працює не від звичайного мережевого живлення, а за рахунок двох батарейок. Техніка дозволить масажувати не тільки голову, але і шию, спину, інші частини тіла.

Сертифіковане масажне обладнання легко придбати в будь-якій аптеці за доступною ціною. «Мурашка-антистрес» при катанні по поверхні шкіри подовжених ніжок викликає приємні відчуття, сприяють повного релаксу. Прилад впливає на всі точки голови, приносячи користь організму. Масажер «Пальчики Шиатсу» можна побачити і на картинках в інтернет-магазинах, він має маленький розмір, тому легко поміститься навіть в жіночій сумці.

Апарат для масажу

Компанія Бриз Азмет розробила апарат для масажу голови Dream-1180. Масажер сприяє повному розслабленню м'язів голови, завдяки чому частково або повністю знімається напруга і поліпшується самопочуття, знімає напругу в шиї. Прилад має 4 програми масажу і інфрачервоний прогрів, завдяки чому поліпшується кровообіг і знімається головний біль. Масажер має форму шолома, причому розмір можна регулювати.

Таке обладнання може працювати і від батарейок і від мережі. Пульт управління допомагає підібрати ту програму, яка найбільше підходить користувачеві, в ньому є кнопка скидання повітряного тиску. За допомогою вбудованого таймера можна задати час масажу, наприклад: 5,10,15 хвилин. Є і хороше доповнення у вигляді масажера Брео Айдрим (iDream-1180) – це релаксуюча музика, яка допомагає розслабитися і переключитися на масаж.

Ціна масажерів для голови

Багато масажери можна придбати як в інтернет-магазинах, так і в аптеках. Ціна залежить не тільки від функцій вибраного обладнання, але і від бренду. Перед покупкою варто врахувати, що обладнання не можна застосовувати, якщо є на шкірі пошкодження або відкриті рани. Приблизні ціни дивіться в таблиці:

Назва масажера голови

Ціна в рублях

«Пальчики Шиатсу»

180

«Дикобраз»

510

Galaxy Axiom Yamaguchi

25000

Breo iDream 1260

9900

Фото масажерів для голови

Відео: мурашка-антистрес

Масажер для голови «Мурашка Антистрес»

Відгуки

Вікторія 37 роківБагато працюю за комп'ютером, постійно сиджу в одному і тому ж положенні. Помітила, що болить область шиї, спина, голова. Вирішила спробувати масажер голови «Мурашка»: ціна прийнятна, відгуки хороші. Після постійного застосування стала почувати себе набагато краще. Використовую «Мурашку» кожен день по 15 хвилин, результат є, раджу.
Марина 28 роківЯ домогосподарка, постійно зайнята домашнім побутом, дітьми, ввечері відчуваю себе розбитою. Щоб відновитися, вирішила користуватися масажним обладнанням для голови «Дикобраз». Після декількох місяців звернула увагу, що моє самопочуття покращилося, а волосся стали менше випадати. Задоволена чарівної штучкою.
Ірина 33 рокиПодруга дала покористуватися масажним шоломом для голови Galaxy Axiom Yamaguchi. Вже після першого сеансу я була в захваті. Ціна, якість такого масажера відповідають. Я розслабляюся, стрес, поганий настрій випаровуються. Зручність, комфорт відчувається в усьому, плюс він допомагає зняти напругу з очей. Всім раджу.
Олена 42 рокиСтала помічати, що погано засинаю, часто болить голова. Вирішила боротися з такими проблемами і купила масажер голови «Пальчики Шиатсу». Через деякий час відчула, що він допомагає відновити кровообіг голови, у мене зникли головні болі, стала спати краще, пропало відчуття тривожності. Рекомендую масажер голови «Пальчики Шиатсу».
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!