Стайлер для волосся - де купити, відгуки. Який стайлер для волосся краще для завивки і укладання

Одвічне парадокс: дівчатам, яких природа наділила кучерявим волоссям, завжди хочеться їх випрямити, а власниці прямого волосся вишукують способи, як завити свої пасма. Відповідаючи на ці запити, індустрія краси на сьогоднішній день пропонує використовувати стайлери – щипці для волосся нового покоління, яким під силу створити укладання на будь-який смак!

Що таке стайлер

Ще зовсім недавно щипці для волосся могли робити тільки локони, або хвилі, якщо були оснащені подвійним циліндром. З часом, в процесі постійного вдосконалення такого пристрою, було створено якісно новий прилад – стайлер. Найпростіше його можна охарактеризувати, як плойка з насадками. Нововведенням стайлера є те, що при купівлі одного приладу в комплектації, як правило, йдуть кілька насадных частин. Вони дозволять вам отримати потрійну вигоду: не тільки завивати волосся, але і випрямляти або робити їх фактуру, наприклад, гофровані пасма.

Дізнайтеся, як правильно вибрати щипці для завивки волосся.

Види плойок для волосся

Стайлер для волосся – це не тільки зручний завиватель, але і часто інноваційний прилад, який виконує навіть функцію догляду за волоссям. Це досягається завдяки безпечних матеріалів, з яких роблять такі пристрої. Часто стайлери бувають оснащені додатковими корисними функціями, наприклад, технологією іонізації, а подача пари або холодного повітря може замінити фен. Виробники: «Браун», «Бэбилис», «Ремінгтон», «Ровента», «Філіпс» та ін. пропонують на вибір різні моделі, так що ви обов'язково знайдете потрібну вам новинку.

Мультистайлер

Якщо задуматися, який прилад можна назвати кращим шопстайлером, виходячи з лідерства в продажах, спочатку на розум приходить мультифункціональний сегмент цих пристосувань. Якщо ви вирішите придбати для себе такого помічника у створенні зачісок, завдяки широкій гамі насадок у вас буде утюжок-плойка для волосся. З такими стайлерами, як Valera, Braun Satin Hair або іншими багатофункціональними моделями, просто помінявши за потреби ту чи іншу насадную частину, ви зможете легко предназначать собі образ за настроєм: випрямляти пасма, завивати кучері або робити гофр.

При виборі пристрою все ж варто подумати наперед, для яких видів укладання ви плануєте використовувати такі мультифункціональні щипці, адже за набір з широким вибором насадок від виробника доведеться заплатити кругленьку суму. Якщо ви тяжієте до експериментів, можливо, вам краще підібрати спеціалізований стайлер. Так ви заплатите тільки за ту функціональність, якою постійно будете користуватися.

Спеціалізований

У цьому сегменті стайлеров, в залежності від операцій, які вони виконують, прилади можна розділити на такі групи:

  • електрощипці для завивки волосся, наприклад, Babyliss Pro Curl Perfect, які роблять локони автоматичним накручуванням;

  • для випрямлення – Salon Straight від Philips з технологією Sonic, яка генерує спеціальні вібрації, щоб волосся розпрямлялися рівномірно, не утворюючи заломів;

  • волюмайзеры – так, завдяки спеціальному обертового ролика добре створює прикореневій обсяг стайлер Rowenta Volum;
  • для гофрування волосся – Bosh Pro Salon та ін.

Як вибрати стайлер для завивки волосся

Подивившись на таке різноманіття приладів, спочатку можна розгубитися і піддатися сумнівам. Як правильно визначитися з покупкою, щоб максимально отримувати від неї і користь, і задоволення? Ви точно отримаєте оптимальний стайлер для ваших волосся, якщо ознайомитеся з інструкціями і порівняйте апарати за такими критеріями:

Потужність

Для домашнього застосування підійдуть стайлери з невеликою потужністю до 0,1 кВт. З допомогою таких приладів ви зможете створити легку завивку або випрямити пасма без ризику пошкодити їх, тим більше, якщо ваші волосся ослаблені або часто забарвлюються. Стайлери потужністю від 0,1 до 1,5 кВт допоможуть створити більш складні зачіски.

Кількість насадок

В залежності від виду насадки, виходить різний ефект завивки:

  • конічний гриф робить локони різного розміру;
  • насадка шириною більше 2 см зробить велику завивку, а дрібні кучері виходять при використанні щипчики менше 2 см;
  • спіральний гриф дасть чітку структуру локона;
  • насадка-гофре допоможе створити пухнастий обсяг;
  • гриф з вбудованою гребінцем (ще краще, коли зубчики прибираються) допоможе при закручуванні кінчиків волосся;
  • насадка для завивки ідеально вирівняє пасма.

Додаткові функції

Конструкція деяких моделей стайлеров допомагає при укладанні ще й оздоровлювати пасма. Наприклад, функція іонізації знімає з волосся статичний заряд і робить зачіску шовковистою, а інфрачервоне випромінювання підсилює ефект розгладження і робить зачіску більш привабливою.

Покриття пластин

Сучасними матеріалами для покриття пластин стайлера вважаються:

  • керамічне – рівномірно розподіляє тепло, не травмирую локони при нагріванні;
  • турмалінове – перешкоджає утворенню статичної електрики на волоссі;
  • кератинове – закриває волосяні лусочки і більш гладко ковзає по пасмам, повертає їм природний блиск.

Металеве покриття хоч і має перевагу швидкого нагріву, але при регулярному використанні сильно пошкоджує волосся.

Управління

Діапазон нагрівання стайлеров – від 180 до 230 градусів. Електронний температурний датчик дозволить вам виставити температуру з точністю до одного градуса і індивідуально підібрати її за типом волосся. Механічне управління, як правило, має тільки два режими і вважається застарілим.

Харчування

Стайлери розраховані на електричне живлення. При виборі моделі зверніть увагу на довжину шнура, а ще, щоб він мав шарнірне кріплення і легко обертався – це забезпечить вам зручне створення зачіски. Лише деякі бездротові моделі працюють від батарейок або від спеціального газового балончика. Це зручно при використанні стайлера в поїздках, але зажадає додаткових витрат на його обслуговування та в кінцевому рахунку буде збільшувати вартість приладу.

Де купити і скільки коштує

Ціна на стайлер для волосся може варіюватися від 1000 до 9000 рублів. Багато в чому вона залежить від функціональності приладу і від фірми-виробника, але також остерігайтеся придбати недовговічну підробку лише за привабливою вартістю. Щоб уникнути розчарувань, купувати такий прилад краще в спеціалізованих магазинах: там вам видадуть чек про покупку і оформлять гарантійний талон. Якщо ж ви вирішите замовити стайлер через інтернет-магазин, по можливості робіть це через сайт виробника або уточніть, будь післяпродажне обслуговування пропонує продавець.

Відео: плойка Бебилис з турмаліновим покриттям

Плойка конусна Babyliss PRO Tourmaline Pulse BAB2280TTE.flv

Відгуки

Аліса, 24 рокиМоя автоматична плойка для завивки Бебилис – це просто диво! Вбудована в неї пружина без будь-яких моїх зусиль закручує фантастично ідеальні локони – точно, як на фото. Хоча коштує вона недешево, але в роботі повністю себе виправдовує!
Регіна, 32 рокиМені найбільше допомагає створювати обсяг біля коріння на моїх волоссі насадка-гофре, нею я користуюся дуже часто. Про те, що купила багатофункціональний стайлер, не шкодую, адже іноді хочеться і локони собі зробити або ідеально пригладити пасма праскою.
Тетяна, 27 роківПрофесійний стайлер – це купівля, яка себе виправдовує. Мені такий «помічник» стільки грошей і часу на відвідування салону заощадив! Раджу всім вибирати прилад з конусним наконечником, тоді виходить дуже красива укладка.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!