Колір волосся, підходить до зелених очей

Зелений відтінок очей у прекрасної половини людства у всі часи вважався загадковим. У стародавні століття зеленооких жінок спалювали на вогнищі, вважаючи їх чаклунками. У наші дні цей колір очей завжди в тренді і дуже популярний. Головне завдання леді – правильно піднести природну красу. Ідеально підібрані кольори волосся для зелених очей роблять образ закінченим, приховують недоліки і підкреслюють достоїнства зовнішності.

Як підібрати колір волосся для зелених очей

Підбирати кольори волосся для зелених очей бажано обережно, враховуючи багато нюансів. Невідповідний тон може зіпсувати весь образ. Традиційне рішення для всіх зеленооких модниць – каштановий, медовий, махагон і рудий. Не поспішайте вдаватися до конкретного вирішення, поекспериментуйте. Кілька способів як вибрати колір волосся:

  • дізнайтеся кольоротип особи;
  • спектр зеленого великий – придивіться, який у вас;
  • визначте природний колір шкіри блідий, мармуровий, рожевий, світлий, оливковий або смаглявий;
  • райдужка має колір, відмінний від кольору зіниці: на цьому можна вдало зіграти;
  • природний колір матиме вплив на кінцевий результат при фарбуванні;
  • форму обличчя доведеться враховувати при виборі стрижки і зачіски, продумайте цей момент заздалегідь.

Що потрібно зробити насамперед:

  1. Перегляньте фотографії моделей і знаменитостей.
  2. Якщо ви віддаєте перевагу яскравий макіяж, дозвольте собі більш яскраву палітру. Природний Макіяж потребує приглушеного тону волосся.
  3. Не переходьте з блондинки в шатенку, потім в пекучу брюнетку і назад – спалите локони і замучить з відростаючими корінням. Дотримуватися краще натурального тону.
  4. Перед активними діями проконсультуйтеся з фахівцем.
  5. Комп'ютерна програма по зміні стилю і зовнішності допоможе скоординувати кожен крок.

Для зелених очей і світлої шкіри

Вибирати, який колір волосся для них підходить, жінкам зі світлим типом зовнішності і яскравими зеленими очима просто. Комбінацій незліченна безліч. Загальноприйнятий варіант – всі відтінки рудого, блонди. Порцеляновий зовнішність добре поєднується з червоним, наприклад каштан і махагон. Оригінально і нестандартно виглядає темно-русявий. Колір воронова крила переважно для молодих – в поєднанні зі світлою шкірою додасться кілька років. При використанні темної фарби треба щодня робити яскравий макіяж, інакше особа загубиться на тлі зачіски.

Для сіро-зелених очей

Вибір фарби у власниць сіро-зелених райдужок повинен впасти на багаті, насичені тони. Золотистий, бурштиновий, попелястий вам категорично не підійдуть. Відтінки медового, каштанового, карамельного, червоне дерево припадуть впору. Якщо природа нагородила вас світлим кольором локонів, йти наперекір не слід. Зробивши волосся занадто темними, можна отримати проблеми з відростаючими корінням. Хорошим рішенням стане колорування або мелірування натурального тону. Вибирати фарбу краще в межах двох-трьох відтінків від свого.

Для каре-зелених очей

Осінній колір чудово підійде представницям ніжного підлоги з каре-зеленими очима і світлою шкірою. Наприклад, каштановий або рудий, темно-коричневий або мідний. Особливо красивий колір волосся – червоного дерева. Милим дамам з оливковою шкірою підійдуть будь-які темні тони плюс коньячний, яскравий чорний. Світліші відтінки власницям каре-зелених очей не рекомендовані, особливо блонди. Шикарно виглядатимуть кучеряве меліроване природні пасма.

Для смаглявої шкіри

Глибокі темні тони виглядають приголомшливо з зеленими очима і смаглявою шкірою. Чорний дасть дивовижний чарівний ефект. Для любительок сміливих експериментів можна спробувати бордовий. Гарним варіантом стане яскравий каштановий, бронзовий, шоколадний. Натуральні тони в макіяжі додадуть особі природність. Колорування буде недоречним. Прямі волосся виглядають ефектніше.

Який колір волосся підходить до зелених очей

Палітра кольорів зеленого різноманітна – від прозоро-трав'янистої до темно-болотного. Тип особи, його особливості мають велике значення при виборі фарби для локонів. Дівчина з веснянками не може дозволити собі темні відтінки. Смаглява шкіра не потерпить світлих фарб. Яскраві насичені тони в поєднанні з проблемною шкірою будуть привертати зайву увагу до недоліків зовнішності. Правильно підібрати колір волосся до особі – непросте завдання. Особливу увагу слід звернути на відповідність відтінку очей і типу шкіри.

Таблиця з палітрами:

Колір / Відтінок очей

Світло-зелений

Зелений

Темно-зелений

Блідий

бурштиновий

пшеничний

золотий

Фарфоровий (молочний)

полуничний блонд

русявий, персиковий

будь-які відтінки червоного

Рожевий

медовий

золотистий

горіховий

Світлий

світло-русявий, попелястий, рудий

темно-русявий, попелястий

карамель

Оливковий

русявий, платиновий блонд, бежевий

темно-коричневий, коричневий, шоколадний

чорний, насичений червоний

Смуглявий

мідний, бронзовий

коричневий, кава з молоком

горіх

Холодні відтінки

Холодні відтінки колірної палітри чудово виглядають у жінок цветотипов Літо і Зима. Для літнього образу характерна світла-рожева зовнішність з зеленими очима. Попелястий блонд, золотисті тони, платина їм чудово підійдуть. Леді-зима має оливкову або смагляву шкіру з темно-зеленими очима. Коричневий, коричневий, червоний створять модний і стильний образ. Незвичайним рішенням стануть фіолетові пасма на чорному волоссі. Палітра кольорів холодних тонів добре виглядає на довгих прямих волоссі з яскравим макіяжем, витриманому в тих же тонах.

Теплий колір

Фарба теплих відтінків підходить жінкам весняного і осіннього кольоротипу. Дівчина-весна від природи має світлу або бліду зовнішність. Очі у такої красуні яскраво-зеленого відтінку. На сонечку жінки цього типу швидше червоніють, ніж загоряють. Медові, мідні, коричневі відтінки в поєднанні з природним макіяжем і завитими локонами створять свіжий образ молодої панянки. Осіннього типу характерна жовтизна, а очі бувають всіляких відтінків зеленого. У цьому випадку мода диктує залишити природний колір і лише відтінити його каштановим, горіховим або коричневим.

Відео: у який колір пофарбувати волосся

Як правильно підібрати колір волосся?

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!