Колір волосся молочний шоколад

Популярна думка про те, що джентльмени віддають перевагу блондинкам, вже втратило свою актуальність. Сучасне уявлення про красивій жінці нерозривно пов'язане з інтелектом. Серед чоловіків популярністю користуються цікаві та упевнені в собі жінки. Колір волосся молочний шоколад, доповнений широкою посмішкою і блиском в очах – ось яскравий приклад образу дійсно красивої дівчини. Багате різноманіття відтінків, що належать до шоколадним кольором, дозволяє кожному кольоротипу підібрати підходящий варіант.

Якими фарбами можна добитися цього кольору?

Щоб досягти гарного кольору молочного шоколаду, потрібно слідувати декільком простим правилам. У палітрах практично всіх фарб є відтінок «молочний шоколад». Цей колір користується особливою популярністю серед молодих дівчат. Щоб гарантовано отримати потрібний тон, краще відправитися в салон до професіонала, що знає свою справу.

Щоб уникнути брудних відтінків і спалених кінчиків, а також, щоб не стоншити і зіпсувати волосся, не купуйте дешеві фарби. При використанні коштів економ-класу ви ризикуєте замість насиченого тону отримати, наприклад, брудний коричневий або навіть бордовий. Не той результат – це лише півбіди. Гірше, якщо неякісне косметичний засіб стане причиною серйозних проблем з волоссям.

Якщо будете наносити фарбу на вже фарбоване волосся, чистий колір молочного шоколаду у вас навряд чи вийде. При вивченні колірних переходів, які зазвичай вказуються на упаковці, слід враховувати, що фарба дасть відтінок, заявлений в каталозі, тільки за умови її нанесення на знебарвлені пасма. Це ж стосується попереднього мелірування та колорування. Суміші для знебарвлення випускаються тими ж виробниками, що і фарби. Щоб не отримати плачевний результат, віддавайте перевагу встигли себе зарекомендувати маркам.

Естель (Estel)

ESTEL LOVE Intense, відтінок 7/7 «лісовий горіх» - професійна фарба на кремовій основі, призначена для самостійного використання. Фарба під цим номером допоможе наситити колір, зробити його більш глибоким. В результаті фарбування ви отримаєте природний молочно-шоколадний тон, а локони будуть блищати як у кінодіви. Виробник стверджує, що фарби Естель з нової серії LOVE Intense забезпечують глибоке проникнення колірного пігменту, стійке фарбування сивини. До складу засобу входить масло іланг-іланг і фруктовий комплекс.

Лореаль (L'oreal Paris)

CASTING Creme Gloss, відтінок 713 «морозний бежевий» - фарба без аміаку подарує волоссю натуральний насичений тон молочного шоколаду. Виробляти пропонує багату палітру всіляких відтінків, але 713 номер при фарбуванні дає м'який тон молочного шоколаду. До складу фарби входить бджолине маточне молочко, яке забезпечує додаткове харчування шевелюри після фарбування. Даний варіант не підійде для фарбування сивини. У комплекті з фарбою пропонується бальзам для зміцнення і додання блиску. Палітра фарб Лореаль допоможе у виборі ідеального для вас відтінку.

Schwarzkopf

Color Mask, відтінок 665 «золотистий шоколад» - фарба у формі маски. Номер 665 Color Mask подарує зачісці сяючий золотистий відтінок молочного шоколаду. Сміливо використовуйте цей засіб, якщо у вас є сиві пасма. Перед використанням обов'язково уточніть принцип підбору відтінку для свого початкового кольору. У цьому допоможе професійний стиліст. Для фарбування вам знадобиться вся баночка. Якщо у вас довжина нижче плечей, то запасіться 2-ма упаковками.

Color Mask, відтінок 600 «світло-каштановий» - ще один ефективний засіб для досягнення молочного шоколадного кольору від Schwarzkopf. Це більш світлий тон, який більше підійде для жінок типу «зима», що переходять від білого або світло-русявого кольору. Color Mask 600 чудово виглядає на дівчатах з веснянками і рудуватими кучериками. У цьому випадку молочний шоколад придбає легкий відтінок карамелі.

Відгуки

Кому йде колір волосся молочний шоколад?

Волосся кольору молочного шоколаду йдуть практично всім. Даний варіант є тим самим компромісом між білявими локонами і насичено темними пасмами. Багатий вибір відтінків молочного шоколаду надає унікальну можливість підібрати той тон, який вигідно підкреслить красиві риси обличчя і змістить акценти з недоліків. Перед фарбуванням не зайвим буде проконсультуватися з майстром, який допоможе не тільки визначити потрібний відтінок, але і домогтися його.

При виборі відтінку, слід враховувати вік. Темні тони на волоссі здатні візуально додати кілька років, тому, якщо на двадцятилітньої дівчини це практично не позначиться, то для жінки у віці після 40 років використовувати темні відтінки кольору молочний шоколад небажано. Шоколадні тони слід вибирати, враховуючи і тип зовнішності.

Світлий молочний шоколад

Світлий відтінок кольору молочний шоколад додасть зачісці легкості, зробить її пишною і об'ємної Вибрати карамельний тон волосся можуть русяве або попелясте блондинки, втомлені від свого природного кольору. Золотистий відтінок молочного шоколаду виграшно підкреслить світлі очі. Його рекомендується вибирати дівчатам холодного скандинавського типу, для якого характерна бліда шкіра.

Темний молочний шоколад

Темний відтінок кольору молочний шоколад буде ідеально виглядати на смаглявих дівчат з карими очима густими і розкішними локонами. Такий багатий насичений тон стане прекрасним вибором для жінок з шкірою оливкової або золотистого відтінку. Він вигідно підкреслить південні риси обличчя, додасть образу східної загадковості. Теплий тон дуже личить дівчатам з засмаглою шкірою. Пекуча брюнетка – класичний образ фатальної красуні.

Дізнайтеся, яким може бутишоколадний колір волосся.

Ірина, 42 рокиякось вирішила переходити від попільної блондинки до теплого шоколадним кольором. Купила фарбу, Palette по-моєму, все зробила по інструкції. В результаті вийшов брудний відтінок, все в плямах. Знайомий перукар порадив Лореаль «морозний беж». Перед фарбуванням довелося змивати попередню фарбу, але кінцевий результат мене дуже порадував.
Катерина, 25 роківЯ завжди користуюся виключно фарбою Естель. Колір – русявий, як в народі кажуть, сірий або мишачий. Так от тільки Естель «лісовий горіх» дає той результат, який і обіцяють на упаковці. Я дуже задоволена. Пробувала кошти інших, більш дорогих і розкручених виробників, але кінцевий результат мені зовсім не подобався, волосся стали матовими, загубився природний блиск.
Надя, 29 роківНещодавно я вирішила змінити імідж і з попелястої блондинки перетворитися в хай і не дуже пекучий, але все ж брюнетку. Перехід здійснювала поступово, під контролем мого вірного і надійного майстра, який порадив вибрати Лореаль крем-глос. Візуальний ефект вийшов приголомшливим, а ось стан волосся істотно погіршився. Зараз займаюся інтенсивним лікуванням.
Тіна, 38 роківРішення змінити образ прийшло раптово, як і зробити колір волосся молочний шоколад. Подруга порадила Schwarzkopf Color Mask, відтінок 665. Відразу обмовлюся, що до цього ніколи не фарбувала волосся. Колір - темно-русявий. Сказати, що ефект мені сподобався – нічого не сказати. Вийшов приголомшливий шоколадний колір, дуже насичений і блискучий. Якість фарби дійсно порадувало.

Фото до і після фарбування волосся в колір молочний шоколад

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!