Туш для волосся - де купити, ціни

Жінки йдуть на хитрощі тільки для того, щоб змінитися, стати ще красивіше і привабливіше. Ми використовуємо фарби, відтінкові шампуні, дорогу декоративну косметику, щоб привнести в свій образ елементи новизни і сексуальності. З недавніх пір в арсеналі жіночої косметички з'явилася туш для волосся. Завдяки новому косметичного засобу дівчата можуть змінити свій вигляд за лічені хвилини. Якщо ви хочете виділити деякі пасма яскравим кольором або ненадовго поміняти відтінок всієї зачіски, тоді використовуйте спеціальну туш.

Туш для волосся – що це таке?

Туш для фарбування волосся – це барвник косметичний засіб, який застосовується з метою нетривалого зміни відтінку окремих пасм і невеликих локонів. Засіб являє собою подобу звичайної туші: продається в таких же тюбиках-колбах зі щіточкою-аплікатором, що і аналог для вій. На перший погляд відрізнити два засоби (для вій та волосся) важко.

Фарбувальна туш для волосся використовується з метою забарвлення окремих локонів або коренів, а також з метою покриття сивини, вирівнювання тону коренів або кінчиків. Засіб вважається нешкідливим, оскільки компоненти з його складу не проникають в структуру волосся і змиваються при наступному митті голови. Тому якісна кольорова туш для локонів може застосовуватися і дітьми.

Барвник засіб буває декількох різновидів. Особливою популярністю користуються туші для додання легкого відтінку пасмам. З їх допомогою виходять барвисті зачіски з красиво переливающими кольоровими волосками. Деяківиробники випускають тюбики засобу, призначеного для фарбування коренів і додання рівномірного відтінку всій укладанні.

Як користуватися тушшю в домашніх умовах?

Хоч така фарба вважається нешкідливою, але все ж перед її застосуванням рекомендується провести тест на відсутність алергії. Для цього нанесіть невелику кількість барвника на маленьку ділянку волосся, витримайте вказаний в інструкції час, змийте. При виникненні побічних ефектів у вигляді кашлю, висипу, головного болю, слід утриматися від застосування засобу. Якщо всі заходи дотримані, і алергія на засіб відсутній, приступайте до фарбування.

  1. Правильно використовувати фарбу рекомендується на миті, розчесані і укладене волосся. Нанесення кольорової туші – це фінальний штрих, додання зачісці індивідуальності та оригінальності. Волосся повинні бути сухі, інакше на вологих локонах фарба створить ефект забруднених злиплих пасм.
  2. Якщо ви вирішили пофарбувати пасма тушшю для волосся вперше, то рекомендується звернутися до майстра-стиліста. Слідкуйте за рухи його рук під час процедури. Наступного разу ви зможете без праці застосувати ці навички в ході самостійний забарвлення.
  3. Пензликом фарбуйте локони по напрямку росту волосся. Хочете отримати яскравий насичений колір – нанесіть фарбу декількома шарами.
  4. Щоб надати короткій зачісці візуальний об'єм, рекомендується туші для волосся наносити невеликими мазками і фарбувати кожну пасмо кількома кольорами.
  5. Новий відтінок буде триматися до наступного банної процедури. Фахівці рекомендують змивати яскраві туші спеціальними шампунями, які змиваю засіб, але колір волосся. Пам'ятайте, що цей вид косметики не водостійке засіб, в дощову погоду волога може склеювати пасма, вимиваючи фарбу.

IsaDora Туш для волосся

Яку вибрати

Вибирати потрібно якісну туш відомого бренду. Сумлінні виробники вказують список інгредієнтів, що входять до складу засобу. Купуючи косметику, зверніть увагу, чи є в її складі речовини, що надають зволожуючу і живильну дію. Відкрийте тюбик з фарбою, хороша туш не повинна швидко обсипатися, мати різкий неприємний запах.

Estel (Естель)

Туші для волосся Estel відрізняються високою якістю, бренд давно зарекомендував себе як надійний виробник косметики для волосся нарівні з wella. Колекція Estel Solo Rio являє гаму з 6 відтінків тушею для фарбування пасом в яскраві кольори, серед яких глибокий синій і насичений рожевий колір. Щоб забарвити волосся необхідно один раз провести аплікатором по ним. Засіб надійно буде триматися на локонах, а під час миття голови змиється безслідно.

Isadora (Исадора)

Завдяки туші для волосся від Isadora ви зможете наситити свою зачіску яскравими нотками і оригінальними ідеями. Засіб чудово замінює тоніки і фарби, ненадовго забарвлює пасма, не завдаючи їм шкоди. Компоненти, що входять до складу, делікатно фарбують локони, не пересушуючи їх. У складі фарби присутній пантенол – речовина, зволожуючу і живильну волосяну структуру. Туш Isadora володіє гіпоалергенними властивостями. Колірна гамма різноманітна: зелений, чорний, червоний, золотий і інші кольори.

Stargazer

Туш від Stargazer чудово підходить молодим і активним дівчатам. Молодіжні барвисті кольори кошти допоможуть створити неймовірний вигляд, яскравий стиль. Використовуйте одночасно декілька кольорів на одній сталці, щоб здивувати оточуючих і зібрати захоплені погляди на собі. У туші для волосся від Stargazer зручна щіточка, завдяки якій ви без праці нанесете засіб на локони.

Кольорова Hair mascara

Hair mascara від Sanotint swift представляє м'яке, щадне засіб для моментальної зміни кольору волосся. Якщо ви бажаєте зафарбувати відросле коріння або приховати сивину, то туш для волосся від Санотинт те, що вам потрібно. Вона проста у використанні, легко наноситься і довго тримається. Ви зможете експериментувати зі своєю зовнішністю щодня. Туш Санотинт наноситься як на пофарбовані, так і на натуральні локони.

Дитяча туш Estel Professional «My Angel»

Яскрава серія з неоновим світлом розроблена спеціально для дітей. Туш для дитячих пасм дасть можливість юним модницям лореалить свої локони і ставати схожими на героїв відео «winx». Барвисті образи вінкс можна втілити в реальність за допомогою кольорової фарби: білої, смарагдовим, оранжевою, червоною, синьою та ін. Засіб не призначений для фарбування брів і вій.

Відгуки

Наталя, 27 років – “Раніше, щоб привнести родзинку в образ, використовувала hairchalk, але кольорові крейди сильно пересушивали мені пасма. Після використання кольорової туші, відразу в неї закохалася. Виходить соковита яскрава зачіска за лічені хвилини. Правда, не завжди швидко сохне засіб, тому я використовую для прискорення процесу фен. Мої улюблені кольори зелений і рожевий."

Оксана, 36 років – “Про купівлю туші я раніше не замислювалася. Але моя маленька донька захотіла під час костюмованого свята в школі прикрасити свою зачіску різнобарвними пасмами, як у казкової ляльки на фото. Купила їй туш від Estel Professional «My Angel» колір «Срібний дощ». Після її використання локони придбали блиск, який красиво відсвічував під софітами. Моя маленька модниця стала королевою свята. Всім раджу."

Люба, 19 років – “Купила собі червону туш для волосся, захотілося зробити яскравий акцент. Придбала засіб дитячої серії від Естель. Відкривши тюбик, жахнулася різкого запаху, подумала, що закінчився термін придатності. Це був насичений аромат дегтярного мила. Але коли фарба висохла на голові, запах зник. Прядки злиплися під час фарбування, але після висихання я їх зачесала, і все стало нормально. Колір мені сподобався. В клубі на дискотеці я виглядала стильно і модно з кольоровими пасмами."

Де купити і скільки коштує туш для волосся?

Широкий асортимент на туші для волосся представлений в косметичних магазинах Москви. Ціни на засіб варіюються в залежності від бренду виробника. Чим відоміший торгова марка і косметичний бутік, тим дорожче буде вартість косметики:

  • В магазині «Подружка» на вулиці Шаболовка кольорова туш від Estel серії «My angel» коштує від 200 рублів.
  • В магазині « Іль Де Ботэ» туш Stargazer коштує близько 540 рублів.
  • В магазині «Интерхайр» вартість туші Isadora 290 рублів.

Фото популярні кольорові туші для волосся

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!