Масло амли для волосся - корисні властивості та відгуки. Застосування масла амли для зміцнення волосся, фото і відео

Амла (індійський агрус, амалакі) – унікальна рослина з екстра високим вмістом аскорбінової кислоти, широко використовуване в аюрведі. Індійські красуні, завжди славилися розкішними водоспадами блискучих гладких волосся, використовують цей засіб як одну з базових в домашній косметології. Купивши в аптеці або магазині флакон масла амли для волосся, можна надовго забезпечити їх вітамінами і комплексним відходом.

Користь олії амли для волосся

Цілющими якостями володіють не тільки ягоди амалакі, а й інші частини цього дерева (кора, листя, квіти, коріння). Найширший спектр корисних властивостей робить індійський агрус незамінним засобом для вирішення таких проблем як сухість волосся, тьмяність, ламкість, випадання, слабкі корені, посічені кінчики, підвищене саловиділення, лупа, роздратована шкіра, рання сивина.

Як його використовувати?

  • Нанесіть масло на сухе волосся від прикореневої зони до кінчиків легкими втирающими рухами.
  • При втиранні злегка масажуйте шкіру, щоб посилити підшкірний кровообіг.
  • Надягніть поліетиленову шапочку і обернути зверху рушником.
  • Час процедури – від півгодини до 8 годин (припустимо залишити на ніч).
  • Після закінчення часу вимийте голову з шампунем.

Огляд косметичних масел амли – фото

Виробниками олії амли для волосся виступають країни ПІВДЕННО-східної азії, де росте ця рослина: Індія, Шрі-Ланка, ОАЕ та ін. Для використання в медицині і косметиці плоди наполягають на базовому маслі (кокосовому, кунжутній, мигдалевому або мінеральному). Порошок подрібненої амалакі широко використовується в рецептах домашніх косметичних засобів.

Вибираючи масляні препарати з екстрактом індійського аґрусу, звертайте увагу на склад – чим менше в ньому мінеральних (нафтових) і інших штучних інгредієнтів, тим він корисніший. В ідеалі склад повинен бути повністю натуральним.

Масло Дабур для темного волосся

Склад: суміш мінерального та рослинних олій, амла, хна, ефірна олія розмарину, барвник.

Показання: Ефект препарату обумовлений унікальними властивостями індійського аґрусу (антиоксидантну, антибактеріальну, регенеруючою). Волосяний стовбур зміцнюється зсередини, отримує харчування, розгладжується. Сивина зникає, активізується ріст волосяних цибулин.

Застосування: масажними рухами Втерти в прикореневу зону, розподілити по довжині. Помасажувати, укутати рушником, залишити мінімум на годину. Змити шампунем.

Вартість: 400 р.

Дабур (Dabur amla Jasmine) для світлого волосся

Склад: мінеральні та рослинні олії, екстракт амли, жасмину, розмарину, силікон, барвник.

Показання: Для світлого волосся всіх відтінків (натуральних, фарбованих, мелірованого). В результаті процедур відновлюється кератиновая структура стрижня, кінчики скріплюються, перестають сіктися, волосся товщають, стають гладкими, пружними, набувають здоровий блиск.

Застосування: Нанести на коріння, потім розподілити по всій довжині. Надіти непромокальну шапочку, накрити рушником, залишити на годину або довше. Змити шампунем.

Вартість: 400 р.

Барака (Baraka)

Склад: масла кокоса, амли, чорного кмину, екстракт пажитника, хна.

Показання: Попереджає випадання волосся і посічені кінчики, активізує волосяні цибулини, позбавляє від лупи, володіє протигрибковою дією, зменшує подразнення на шкірі.

Застосування: масажними рухами Втерти в шкіру і коріння, розтерти по волоссю. Зверху укутати рушником. Витримати на голові не менше 40 хвилин.

Вартість: 250 р.

Хашмі (Amla Plus Hashmi)

Склад: масла кунжуту, амли, хна, пелюстки троянд, екстракт харитаке, солодкий корінь.

Показання: Насичує вітамінами, зміцнює, потовщує волосяний стрижень, запобігає випадання, сивину, стимулює зростання. Регулярні процедури забезпечать здоровий блиск і нормалізацію роботи сальних залоз. Пелюстки троянд перетворять простий догляд в цілющу ароматерапію.

Застосування: Втирати в шкіру біля коренів, потім розподілити по всій довжині. Необхідно використовувати утеплюючий ковпак.

Вартість: 200 р.

Ведика (Vedica)

Склад: масла кокоса, імбиру, амли, екстракти і витяжки терминалии, троянди, лакриці, алое віра, лотоса, мускатного кореня та ін.

Показання: Натуральний аюрведичний складу забезпечить густі, міцні, шовковисте волосся як у індійських красунь Боллівуду. Пасма стануть гладкими, слухняними і здоровими. Позбавляє від ламкості і сухості кінчиків. Попереджає появу сивини.

Застосування: Нанести на коріння на всю довжину, залишити на 3-8 годин. Масляний коктейль Ведика легко змивається, не залишаючи відчуття жирності.

Вартість: 400 р.

Шампунь для глибокого відновлення волосся EVERSTRONG

Склад: вода, миюча основа, пантенол, екстракт амли.

Показання: Глибоке відновлення волосяного стовбура зсередини. Ідеальний для росту волосся і зміцнення коренів. Натуральний екстракт амли допоможе пористим, сухим, ослабленим пасмам, додасть блиск і гладкість.

Застосування: Нанести на мокре волосся невелику кількість, спінити, одночасно масажуючи шкіру, промити теплою водою. Для більш ефективного результату рекомендується використовувати з кондиціонером і маскою Everstrong.

Вартість: 130 р.

Відгуки

Оля: – «Я натуральна блондинка, спочатку не наважувалася брати, оскільки чула, що амла може фарбувати. Почитавши відгуки, купила масло з жасмином. Волосся не фарбує точно, після процедур вони блискучі і класні. Єдиний недолік – важко промивати. Але якщо перед миттям мазати голову сирим яйцем, змивається швидше».

Рената: – «Жах, а не масло. Купила в інтернеті, помазала 1 раз і викинула. Волосся після такої процедури стали дуже сухі, у складі одна хімія – можливо, підробка, але більше не куплю».

Даша: – «Обожнюю амлу! Купувала препарати різних фірм, потім стала сама робити. Волосся як після ламінування, тільки в рази дешевше. Але треба регулярно, мінімум раз в 2 тижні, ці процедури проводити».

Діана: – «Відмінний засіб для росту, посічені кінці прибирає відразу, але з довгим волоссям клопоту багато. У мене вони вже нижче талії, масло амли купую другий рік, але зараз роблю процедури від сили 1-2 рази в місяць, т. к. вимивати довго і запах специфічний. Але результат цих праць варто».

На представлених нижче фото – ефект від використання масла амли протягом 5-7 місяців.

Подивившись відео, ви дізнаєтеся, як приготувати масло амли вдома самостійно.

Масло амли. Засіб для зміцнення волосся.

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!