Модельні стрижки для хлопчиків з фото

Сучасний хлопчик прагне виглядати не тільки акуратно, але й модно. Зачіска для хлопчика повинна бути стильною і зручною, що вимагає мінімуму часу для укладання. Це важливо, оскільки юні бешкетники активніше дівчаток, завжди знаходяться в русі, люблять різні ігри. Перукарі пропонують різноманітні зачіски для сучасних хлопчиків, вибір залежить від віку дитини, особливостей зовнішності, особистих уподобань.

Види модних стрижок для хлопчиків 8-12 років

Хлопчики 8-12 років досить самостійні, щоб брати участь у створенні власного образу. Перед походом до перукаря корисно вивчити разом з дитиною 9, 10 і 13 років різні види модних укладок. Покажіть дитині фото зачісок, опишіть переваги кожної з них – так легше буде визначитися з відповідною формою.

Бобрик

Зачіска «бобрик» схожа на стандартний «їжачок», однак має форму майданчика в зоні тім'я, на скронях робиться закруглення. Так нерідко стрижуться спортсмени: «бобрик» не піднесе неприємного сюрпризу у вигляді впала на очі чубчика або заплуталися пасм. Якщо малюк спортивний, такий вид стрижки буде зручний і дозволить легко підтримувати шевелюру в чистоті.

Під горщик

«Горщик» – дитяча стрижка, яка отримала свою назву за схожість з цим горщиком. Історія укладання «горщик» налічує кілька століть: раніше в цирюльнях на клієнта дійсно одягали горщик, після чого обрізали виглядали пасма. Стригтися «під горщик» майстри рекомендують володарям прямих або злегка кучерявого пасм. Кучерявий юнак також може підстригтися даними способом, але волосся не будуть лежати настільки красиво.

З малюнком

Зачіски з малюнком популярні серед хлопців різного віку, адже це відмінний спосіб заявити про свою індивідуальність. Актуальні як проста виголена смужка, так і креативний узор павутини, малюнок зірки. Застосовуються малюнки у стрижці «дракончик», де потиличні пасма подовжені. Щоб підтримувати стрижки з малюнком для хлопчиків, доведеться регулярно відвідувати перукарню.

Шапочка

Техніка виконання стрижок «шапочка» і «горщик» схожа. Пасма тім'яної, верхнезатылочной, лобової зон залишаються видовженими, а потилична зона максимально коротшає. При згладжуванні переходу від тім'я до потилиці укладання знаходить риси спортивної. Зачіска-шапочка додасть обсягу тонким пасом, наявність чубчика показано власникам високого чола.

Боб

Боб – це пасма з боків, пишний довгий потилицю, а також чубчик, довжина якої різна. Виділяють жіночий, чоловічий, дитячий боб. Перевагою боба є можливість експериментувати з довжиною. Укладати стрижку легко, головна умова – своєчасно мити голову, оскільки подовжені пасма втрачають привабливий вигляд при найменшій ознаці забруднення.

Які стрижки підійдуть для хлопчиків 1-2 років?

Зачіски для дітей 1-2 років повинні бути короткими і максимально простими. Залишати довгі пасма не рекомендують, оскільки тонкі волоски плутаються. Однорічні діти мають ще неоднорідні по довжині і структурі волосся, об'єм відсутня. Майстри рекомендують стрижки для хлопчиків 1-2 років «бобрик», «шапочку», «горщик», а також варіант «під машинку».

Дитячі стрижки для хлопчиків «горщик» і «шапочка» популярні серед малюків від 1 року. Такі укладання роблять волоссячко акуратними, дозволяють малюкові виглядати стильно. Завдяки подовженому зоні потилиці і тімені, «шапочка» додає об'єм тонким пасом. Якщо дитячі волоссячко схильні плутатися, потиличну зону варто підстригти коротші.

«Бобрик», «під машинку» – кращі літні стрижки для хлопчиків 1-2 років, особливо коли малюк відрізняється підвищеною пітливістю. Відсутність чубчика, гарний короткий потилицю дозволять відчувати себе комфортно в спеку. Додаткова перевага способів підстригання «бобрик» і «під машинку» – простота і швидкість виконання, що зручно, адже кожен маленький дитина непосидюча.

Модельні стрижки для хлопчиків підлітків

Підлітковий вік – час вироблення власного стилю, період експериментів. В цьому віці слід знати міру: обрана зачіска повинна бути охайною, підходити під шкільний стиль. Перукарі пропонують стрижки для хлопчиків підлітків, що дозволяють швидко створити стильний образ: «бокс», «напівбокс», «теніс», боб.

  • Укладання «напівбокс» і «теніс» припускають короткий потилицю і віскі, подовжені волосся на тімені. Підтримувати форму таких зачісок просто: важливо регулярно відвідувати перукарню, стежити за чистотою шевелюри. Гладкі укладки підійдуть для шкільного образу, модельний ірокез – для вечірок. При створенні сміливої форми важливо не переборщити з фіксуючими засобами, інакше укладання буде виглядати дивно і не принесе очікуваного ефекту.
  • Модний боб з чубчиком – відмінний вибір для юнаків, які люблять експерименти із зовнішністю. Чубчик, подовжений потилицю і віскі коригують форму черепа, роблять риси обличчя привабливішим. Акуратно покладений боб робить образ стильним, що неодмінно оцінить дівчина.

Стрижки підлітків часом складні, порівняти їх можна з модельними стрижками, якими славиться йоркширський тер'єр. Не впадаючи в крайності, варто відзначити: йорк примхливий і неусидчивый, а ось підліток, який мріє справити враження, може довго сидіти в перукарському кріслі і брати активну участь у створенні нового стилю.

Читайте і дивіться докладніше про те, що таке стрижка Бокс.

Як самостійно підстригти хлопчика машинкою – відеоурок

Якщо вдома є машинка для стрижки, то щомісячне відвідування перукарні скасовується. Домашні умови замінять салон, якщо підготувати всі інструменти і уважно вивчити техніку стрижки. З наведеного відеоуроку ви дізнаєтеся, як підстригти хлопчика машинкою самостійно:

Модні стрижки для хлопчиків

Укладка волосся – спосіб проявити свою індивідуальність. Це справедливо для хлопчиків будь-якого віку, як зовсім маленьких, так і підлітків. Пам'ятайте, що головний принцип вибору зачіски для малюка – зручність, хлопцям постарше варто надати право вибору, розповівши про особливості різних форм.

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!