В'язаний манікюр - фото. Як зробити малюнок светр на нігтях гель-лаком покроково в домашніх умовах

Оригінальна техніка в світі нігтьового дизайну з'явилася недавно, але вже встигла завоювати популярність багатьох модниць. Орнаменти, що нагадують плетіння на в'язаному одязі, можуть бути різноманітної форми. Все залежить від вашої уяви. Об'ємні малюнки краще робити на коротких нігтях – так манікюр виглядає акуратніше.

Як зробити манікюр в'язаний

Нейл-арт, в якому на нігтьову пластину наноситься малюнок, дуже схожий на в'язаний светр – тренд нинішнього сезону. Даний дизайн нігтів має дуже привабливий вигляд коротких пластинах, що особливо сподобається тим жінкам, які не мають можливості ходити з довгими нігтиками. Перед тим, як робити в'язаний манікюр самостійно, обзаведіться необхідними інструментами: засобами для обробки нігтів, гель-лаками бажаних відтінків, пилочками, пензликами і головним апаратом – лампою для сушіння гелів.

В'язаний манікюр гель-лаком

Техніка виконання такого дизайну вимагає полімеризації за допомогою ультрафіолетової або світлодіодної лампи кожного шару і нової деталі візерунка. Для того, щоб зробити в'язаний манікюр шелак, стиль підходить ідеально, а вам необхідно лише мати хоча б початкові знання про манікюрному справі. Якщо ж ви новачок, то запасіться терпінням, підготуйте інструменти і приступайте:

  1. Зробіть первинну обробку нігтьової пластини: спочатку видаліть колишнє покриття (якщо воно було), потім обробіть кутикулу, надайте бажаної форми зведеному краю, після чого нанесіть праймер на підготовлену поверхню.
  2. Покрийте нігтьові пластини базою. Відмінно підійдуть пастельні відтінки. Нанесіть два шару шелаку, при цьому кожен з них добре просушуйте. Після висихання останнього шару зніміть липкий шар.
  3. Виберіть візерунок. Один з найпростіших варіантів – малюнок светр на нігтях: зрозуміти, як зробити дві переплетені лінії зможе навіть новачок. Можете ще поекспериментувати і спробувати відтворити візерунок зі своєї зимової вовняного одягу або вибрати із запропонованих фото в інтернеті.
  4. За допомогою тонкого пензлика нанесіть гель-лаком (краще скористайтеся гель-фарбою) орнамент на нігтьову пластину. Лінії повинні бути такого ж кольору, як і база – тоді манікюр буде більше нагадувати справжній светр. Нанесіть ще один шар, знову просушіть.
  5. Видаліть липкий шар з поверхні, покрийте готовий красивий орнамент матовим закріплювачем.

В'язаний манікюр гель-лаком з акриловою пудрою

Майстри нігтьового сервісу не упускають можливості створювати нові дизайни, щоб порадувати клієнток. Наприклад, новий тренд цієї зими – прикраса нігтів зигзагами, косичками, точками, які в поєднанні створюють такий вигляд, ніби кожен нігтик закутаний у теплий в'язаний светр, як і його господиня. Фінішне покриття нігтьової пластини може бути не тільки глянцевим, але і матовим або з ефектом оксамиту. Досягти цього допоможе оксамитовий пісок або акрилова пудра. Щоб зробити гарний «оксамитовий» манікюр, потрібно:

  1. Підготувати нігтьові пластини: видалення кутикули, знежирити поверхню, покрити базою.
  2. Нанести шелак в два шари. Пам'ятайте, що сушити потрібно кожен з них до повного висихання.
  3. Намалювати тонким пензликом бажаний візерунок на одному або декількох нігтики. Після просушування повторити маніпуляції з орнаментом ще 2-3 рази.
  4. Останній шар малюнка, на якому залишилося липке покриття, присипати прозорим акрилом. Варто зазначити, що так проводиться і зміцнення гель-лаку акриловою пудрою, адже вона, з'єднуючись з гелями, стає дуже міцним, що дозволяє «носити» нігті довше.
  5. Після того, як всі покриття повністю просохне, м'яким пензликом змахнути залишки пудри.

В'язаний манікюр в домашніх умовах звичайним лаком

Якщо ви не володієте технікою нарощування нігтів, але любите малювати, то зможете зробити нігті красивими і стильними з допомогою звичайних лаків. Процес створення дивного орнаменту займе більше часу, а робота ця копітка, але результат того вартий. В'язаний манікюр звичайним лаком потрібно робити покроково:

  1. Привести в порядок нігті, обробити кутикули.
  2. Нанести базу під основний колір, дати їй повністю висохнути.
  3. Покрити пластину бажаним кольором. Для теплого манікюру підходять густі лаки, які не мають у складі перламутру. Кількість шарів потрібно робити таке, яке передбачає ідея вашого дизайну.
  4. Перед нанесенням малюнка добре просушити основний колір, інакше лінії будуть розпливатися.
  5. Нанести бажаний орнамент (можна скористатися наведеним на фото прикладом). Візерунки будуть не настільки об'ємними, як при гелевому нарощуванні, але нігті будуть виглядати більш акуратними і доглянутими. Краще накласти кілька шарів, але в такому випадку будьте готові до того, що сохнути вони будуть довше.
  6. Добре висушити всі шари, потім покрити їх закріплювачем.

Як малювати кіски

Питання про те, як зробити об'ємний малюнок на нігтях, хвилює багатьох початківців майстрів нігтьового сервісу. У створенні опуклого орнаменту немає нічого складного, тому, якщо у вас не виходить з першого разу, то це лише справа часу. Щоб клієнт отримав те, що він бажає, необхідно проводити нескладні дії: після оброблення та просушування основного шару гель-лаку, потрібно тонким пензликом намалювати вибраний узор, потім просушити її і зробити поверх ще кілька шарів. Кожен новий шар повинен чітко повторювати лінії попереднього.

Ідеї в'язаного манікюру

Серед запропонованих візерунків кожна дівчина зможе знайти собі підходящий варіант. В'язання на нігтях виглядає не тільки красиво, але і дуже ніжно, по-зимовому. Вирішуйте, чи хочете взяти за зразок існуючі фото, а просто подивитися на улюблену в'язану річ вашого гардеробу. Спробуйте повторити елемент візерунка зі свого светра на нігтях. Оригінальні ромбики, коси, шишки-горбки, колосок, ланцюжки або вертикальні лінії стануть чудовою ідеєю для нейл-дизайну в зимовий час.

Дизайн светр на нігтях

Створення красивого об'ємного візерунка передбачає використання спеціального обладнання (наприклад, УФ-лампи) та гель-лаків пастельних відтінків. Дизайн светр – це зигзаги, смужки з переплітаючимися штрихами, ромбики, шишечки. Всілякі візерунки для светри можна знайти приклади готових робіт, або ж взяти улюблену одяг і спробувати відтворити в'язку з допомогою тонкого пензлика.

Зимовий в'язаний манікюр

Такий дизайн тримається на піку популярності вже не один сезон. Він виглядає дуже ніжно і тепло, адже в'язання на нігтях у вигляді об'ємних орнаментів пастельних кольорів, покритих оксамитовим піском, не може не зігріти в зимову холоднечу. Ідеї для створення манікюру ви можете розглянути на представлених фото або ж повторити лінії на вашому в'язаному светрі, плаття або кардіганом.

Новорічний манікюр в'язаний

Якщо ви хочете підібрати дизайн нагідок до Нового року, але серед всіляких варіантів не можете визначитися, то зробіть модні в нинішньому році «в'язані» нігті з ефектом омбре. Щоб отримати шикарний новорічний манікюр, крім основних інструментів і спеціальної лампи для сушіння вам знадобиться ще 3 кольору гель-лаків, пастельний пудра і спонжік. Зробіть такі дії:

  1. Підготуйте нігтьові пластини, покрийте їх базовим шаром основи, просушіть, покрийте одним шаром основного кольору, знову відправте під лампу.
  2. Нанесіть на спонж лак іншого кольору (більш світлого), притисніть до кожного нігтя, щоб вийшов гарний перехід. Просушіть, протріть спиртом.
  3. Намалюйте косичку (зробіть паралельні смужки, а між ними переплітаються штрихи), а останній непросушенний шар покрийте пудрою або піском. Просушіть в ультрафіолетовій лампі, потім струсіть м'яким пензликом залишки пудри.

Відео: В'язані нігті – майстер-клас