Вбудований шафа-купе в кімнату

Кожному хочеться жити в оточенні красивих речей і мати вдома функціональну меблі з індивідуальним дизайном. Вибрати і замовити вбудований шафа-купе на замовлення за вашими розмірами, матеріали для виготовлення і модель, а також елементи декору, допоможе дизайнер. Якщо ж можливості найняти фахівця з дизайну приміщення немає, то можна подивитися і вибрати із зразків, які пропонують в меблевих компаніях.

Вбудовувані моделі

Містка шафа-купе – дуже поширений вид меблів, який можна зустріти практично в кожному будинку. Його ставлять в передпокої, вітальні, спальнях, дитячих, офісах – скрізь, де потрібно зберегти простір кімнати. Вбудовані варіанти відрізняються від звичайних тим, що їм не потрібні додаткові стінки або дно: підлога, стіни, стеля приміщення виступають у їх ролі, що значно зберігає площа приміщення. Єдине, що потрібно – це ковзні двері і полички, на яких будуть розташовуватися ваші речі.

Особливості меблів

Конструкція такої меблів допомагає зберегти простір навіть в найменшому приміщенні. Ви можете самі визначити його глибину, а майстри зберуть його за вашими параметрами. Головною відмінністю від стандартних шаф є те, що кожен зразок – це індивідуальне замовлення, який не буде поєднуватися з будь-яким інтер'єром, а розробляється для конкретного місця і визначених цілей: гардеробу, зберігання книг паперів або будь-яких інших цінних вам речей. Крім того, його монтаж можливий навіть в приміщеннях, що мають перекоси стін, стель і підлог.

Матеріали для виготовлення

Вартість буде повністю залежати від того, які розміри та матеріали ви виберете. Найдешевшим залишається ДСП – панелі будь-яких забарвлень, які довговічні і коштують недорого (ціна зарубіжних виробників буде вище). Другим за популярністю матеріалом є дзеркало. Воно часто використовується в передпокоях, кімнатах для вбиральні. Якщо бачити своє відображення постійно не хочеться, то дверцята можна зробити зі скла. Тут вибір теж величезний: матові, глянсові, кольорові, з печаткою. Кольори можна підібрати будь-які, що підходять під стіни приміщення.

Вибір наповнення

Внутрішній простір меблів ви можете заповнити самостійно – тут розігратися фантазії допоможе величезний вибір елементів: полички, ящики, гачки – все це може розміститися в просторі шафи на ваш розсуд. Для ергономічного проектування варіанту краще попросити поради у дизайнера, який допоможе економно використовувати всю площу меблів і правильним внутрішнім наповненням завершить створення ідеального шафи для вашого гардеробу.

Вид декору меблів

Вбудований шафа на замовлення цілком може стати декором вашого інтер'єру, адже дизайнерські рішення не відштовхуються від будь-якого шаблону. З допомогою широкого асортименту красивих скла для виготовлення дверей шафи, ви зможете задати приміщенню певний стиль, доповнити сучасний інтер'єр по вашому смаку. Модель з розсувними дверцятами може стати не основний меблями, а доповненням до бібліотеки, стінки в коридорі або дитячої.

Завдяки сучасним технологіям ви можете замовити скляні дверцята з абсолютно будь-яким зображенням. Так, звичайна меблі може перетворитися на головний атрибут вашого інтер'єру, який буде задавати стиль всьому приміщенню. Вартість виконання такого замовлення буде декілька вище, ніж виготовлений з ДСП шафа, однак унікальність дизайну завжди вимагає великих вкладень.

Збірка

Після того, як ви визначилися з матеріалами, дизайн-проектом і елементами декору (якщо вони потрібні), майстри приступають до виготовлення деталей, а потім приїжджають до вас додому на монтаж. Збірка часто проходить швидко, якщо немає ніяких перешкод (нерівності на стінах). Проте навіть за таких умов вже через 3-4 години ви зможете розкладати речі по новенькому шафі.

Ціни

Купити вбудований шафа-купе недорого в Москві можна за умови, що його конструкція буде примітивною, без дзеркальних дверей. Однак клієнти меблевих компаній часто шукають якісні меблі з унікальним дизайном, але тут вже доведеться викласти велику суму. Ціни на шафи-купе не можна передбачити, тому що все залежить від бажання замовника: конструкція шафи, розміри ніші, використовувані матеріали, наявність дзеркал або елементів декору. Ось приблизні ціни:

Тип шафи

Ціна, рублів

З ДСП

від 8000

Кутовий з ДСП

від 12000

Корпусні меблі з вбудованим шафа-купе

від 18000

З дзеркальними дверима

від 20000

Зі скляними дверима

від 22000

Відео

Вбудований шафа купе Від виміру до монтажу

Монтаж вбудованої шафи купе (0508)

Фото вбудованих шаф-купе

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!