Колір меблів дуб сонома

Вирішили придбати кухонний гарнітур, вітальню або який-небудь інший предмет меблів, але не визначилися з оптимальним кольором? Тоді зверніть увагу на дуб сонома – такий світлий колір допоможе вписати шафа будь-якого типу в те чи інше приміщення. Такий варіант відмінно підходить для створення інтер'єру, який буде непідвладний ні моді, ні часу. Ця колірна гамма чудово поєднується з різними видами матеріалів, використовуваних для обробки фасадів меблів і декору і багатьма іншими відтінками. Завдяки цьому колір дуба сонома користується сьогодні неабиякою популярністю.

Колір дуб сонома

Меблі в кольорі дуба сонома чудово впишеться у вітальню або спальню. Цей стильний колір світлого дуба додає будь-яких предметів меблів легкість, вишуканість і натуральність. З його допомогою можна освіжити і перетворити інтер'єр. Кімната, фон якої виконаний у цьому кольорі, стає більш затишною, просторою. Поверхня меблів, виконаної в кольорі дуба сонома, довго зберігає свій початковий зовнішній вигляд, легко чиститься. Сьогодні елітний матеріал успішно імітує плівка, ламінат ДСП. Характерні структуру і колір отримують трьома технологіями:

  • При покритті деревного матеріалу шпоном.
  • Ламінуванням плит ДСП/МДФ.
  • З використанням масиву дерева.

Поєднання з іншими кольорами в дизайні

Вирішивши придбати кутовий шафа або комод дуб сонома, заздалегідь визначте, чи буде цей колір поєднуватися з тими відтінками, які переважають в дизайні інтер'єру конкретного приміщення. Названий відтінок відмінно підходить для приміщень, що виходять на північ або мають трохи природного освітлення. Цей колір можна поєднувати як з приглушеними, так і з яскравими тонами. У дитячій кімнаті відтінок дуба буде гармонійно виглядати в трохи монохромного обстановці з іграшками яскравих кольорів. Крім того, він відмінно поєднується з темними елементами декору.

Дуб сонома в інтер'єрі

Унікальність цього стильного і незвичайного кольору світлого дерева активно використовується виробниками меблів. Особливість матеріалу полягає в трохи грубуватому малюнку з відтінками кольору золота, чайної троянди, диму і незвичайним рельєфом. Деревина здатна скрупульозно відтворити найдрібніші відтінки натурального матеріалу, наприклад, тумба з ЛДСП дуб сонома виглядає цілком гідно. Будь-який предмет меблів з нього виглядає естетично, навіть якщо це буде малопомітна і нехитра обувница.

Вітальня

Меблі дуб сонома виділяється серед багатьох своїх аналогів наявністю приємною сірувато-рожевою гами з білястими плямами. Вітальня в такому відтінку незалежно від кількості предметів меблів виглядає легко. У такій кімнаті увагу своїм розміром і зовнішнім виглядом відразу привертає стінка, яка виглядає елегантно і солідно. Ще одним обов'язковим атрибутом є журнальний стіл зі стільцями, тим більш приємний і світлий відтінок деревини – це те, що необхідно для такого предмету меблів. Переваги подібної меблів:

  • елегантність;
  • поєднання з багатьма кольорами;
  • відчуття легкості, легкості;
  • практичність;
  • вписування в практично будь-який інтер'єр приміщення.

Передпокій дуб сонома

Невід'ємною складовою обстановки передпокої, як правило, є обувница, передпокій і шафа-купе. Зважаючи на те, що передпокій являє собою приміщення порівняно невеликого розміру, то світла меблі сонома здатна візуально збільшити її. Наприклад, практичний кутовий шафа навісна полиця з пісочно-золотистим оформленням здатні створити якесь відчуття світла і простору.

Шафа для економії роблять порівняно невеликим габаритам, але високим – нерідко в передпокої він досягає стелі. До того ж простір між поверхнею шафи і стелею використовується хоч для чого-небудь дуже рідко. Основні переваги меблів для передпокою, оформленої в кольорі сонома, полягають у візуальному розширенні простору і практичності.

Кабінет

Вирішивши замовити для свого кабінету такі предмети, як шафа для книг, полку і комп'ютерний стіл, можете сміливо віддати перевагу виробам в кольорі дуба сонома. Матова поверхня, надійність матеріалу, строгий дизайн – це все те, що потрібно для створення робочого настрою. Якщо ви серйозний ділова людина, то віддайте перевагу темному дереву. Двері кабінету рекомендується робити з аналогічним відтінком.

Верхня вузька полку буде виглядати дуже затишно, до того ж вона відмінно підійде для збереження самих різних предметів, наприклад, сувенірів. Комп'ютерний стіл обов'язково повинен бути присутнім у кабінеті тінейджера. Знайти відповідний комплект меблів з деревини сонома за прийнятною ціною в рублях і з доставкою додому ви можете в спеціалізованому інтернет-магазині – вибирайте з гарантією. Основні переваги кольору сонома для меблів, встановленої у кабінеті полягають у:

  • можливості створення робочої атмосфери;
  • формування затишку, що необхідно для роботи;
  • практичності.

Спальня

Колір сонома відмінно підходить і для спальні. Золотаво-рожева ліжко, гардероб, компактний комод і стіл (приміром, письмовий) відмінно впишуться в спальню будь-якої квартири або будинку. Така колекція меблів буде сприяти створенню комфортної для сну атмосфери. Комод з сонома повинен бути таких світлих відтінків, щоб сформувалася гармонія.

Завдяки тому, що він невисокий, на його кришці можна розставити самі різні штучки, приміром, красиві вази. Туалетний столик з дзеркалом майже завжди присутня в спальні, а ось гардероб з ламінованого ДСП відмінно підходить для зберігання верхнього одягу. Якщо ви не знаєте, як оформити спальню, то скористайтеся послугами дизайнера, який допоможе вам вибрати з каталогу відповідні модулі.

Кухня

Таке приміщення, як кухня, є порівняно невеликим за площею, тому предмети з дерева сонома в цьому випадку виявляться цілком слушними. Незалежно від того, чи купите ви меблі в стилі модерн або мінімалізм, придбання допоможе зробити кухню більш просторою. Обідній стіл з текстурою і кольором дуба не буде відволікати присутніх від трапези і допоможе створити легку атмосферу, що необхідно для прийому їжі. Стінка, призначена для посуду, виділяється приємним світлим відтінком і благородством дуба, що зробить оформлення більш оригінальним.

Переваги

Виробництво сучасної та функціональної меблів відтінку дуба сонома, який підходить до багатьох обробних матеріалів і видів текстилю, користується великою затребуваністю. Але перш ніж придбати ті чи інші предмети, вам, як покупцю (замовнику), потрібно дізнатися про всі плюси цього кольору. Вироби з названої породи, які можна купити за прийнятною вартістю, добре комбінується з яскравими стінами. Дуб сонома відмінно підходить для створення контрастів. Переваги:

  • Меблі з відтінком сонома володіє деякою теплотою, яка здатна зробити будь-який інтер'єр затишним.
  • Завдяки практичності цей стильний і світлий відтінок здатний маскувати дрібні забруднення, наприклад, пил, сліди від пальців – це дуже важливо при інтенсивній експлуатації.
  • Деяка легкість відтінки візуально збільшує простір, яке стає більш світлим і просторим.
  • Наявність яскраво окресленої текстури сприяє створенню ефекту натурального дерева, причому благородних порід.
  • Дуже важливою перевагою є те, що цей екзотичний відтінок може поєднуватися з більшістю кольорів.

Фото меблів кольору дуба сонома

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!