Шкіряні штани чоловічі, жіночі та байкерські - як підібрати одяг і взуття, стильні образи з фото

У 80-ті роки брюки зі шкіри були символом вільнодумства, розкутості, достатку. Молоді люди прагнули придбати бажану модну річ. Коштували такі штани не дешево, як і сьогодні, що не зупиняло модників і модниць в гонитві за дефіцитним товаром. Сучасні колекції шкіряного одягу рясніють яскравими кольорами: жовтим, червоним, синім, ліловим. З'явилися нові, штучні матеріали, з яких шиють штани під шкіру якісні і не дорогі.

З чим носити шкіряні штани

Класика, як і раніше залишається в моді. Шкіряні штани – тренд сезону. Чорні та коричневі штани актуальні при створенні сучасних модних луків. Чоловічі і жіночі, з натуральної і штучної шкіри, з шкіряними вставками, джинси під шкіру, зі швами і без, зі шнурівкою і без неї, а також з зістареної, подряпаною, лакової або матової шкіри – все це розмаїття можна і потрібно носити в своє задоволення, але важливо знати, з чим їх надіти, з яким одягом поєднувати, щоб виглядати елегантно, стильно.

Дівчині

Якщо прийнято рішення купити шкіряні штани, то треба діяти дуже обережно і уважно вибирати як самі штани, так що доповнює одяг та аксесуари. Навіть неврахована дрібниця може зробити образ вигадливим, комічним. Основні правила для створення гармонійного образу:

  • Оцінити свою фігуру на предмет стрункості, пропорційності, вишуканості ніг і стегон. Від цього залежить вибір фасону, який підкреслить або приховає особливості фігури. Природно, що облягаючі моделі типу скінні підійдуть високим струнким дівчатам з модельними даними. Прямий крій – найдемократичніший, він не такий сміливий, як облягаючі жіночі шкіряні штани, але не вайлуватий, як штани вільного крою. Він підходить більшості фігур. Для підтяжки і корекції краще всього підійдуть штани зі вставками зі шкіри – не так сміливо, зате комфортно.
  • Шкіряні штани в ансамблі мають завжди лідируючу роль, тому слід підбирати до них решті гардероб. Якщо потрібно створити романтичний образ, то агресивність штанів може компенсувати витончена шовкова блузка і лодочки на високому каблуці. Оригінально буде виглядати поєднання речей одного кольору, але різних фактур. Агресивний цибулю можна створити, доповнивши штани з шкіри тигровим або леопардовим топом.
  • При поєднанні з жакетом краще вибирати подовжений для повних стегон, укорочений – для вузьких, струнких.
  • Варто звернути увагу на контраст фактур при виборі комплекту з такими брюками. Жіночний, м'який образ можна отримати, підібравши сорочку або шифонову блузку пастельних тонів, тонкий джемпер в поєднанні з мереживом і додатковими прикрасами. М'який, довгий кардиган або светр великої в'язки відкоригує брутальність шкіри, ідеально буде виглядати з обтягуючими брюками.
  • Якщо хочеться, щоб верх був зі шкіри, треба бути особливо уважним, є ризик отримати несмачне поєднання. Правильним вибором будуть топи без рукавів або з комбінації двох матеріалів: шкіри та текстилю. Інший варіант – хутряний жилет. Він надівається поверх светра або куртки, доповнюється рукавичками в тон штанів.
  • При поєднанні з верхнім одягом найкращим буде підібрати пальто вільного крою з м'якої тканини, різного роду куртки, в тому числі шкіряні, шуби, які виглядають особливо шикарно і дорого.
  • Не варто поєднувати шкіряні штани з топами в паєтках, блискітках, мереживах, це створює нарочито сексуальний образ. Головне при виборі комплекту до шкіряних штанів – не виглядати зухвало. Доповнюючі речі повинні пом'якшувати домінуючу шкіру, а не робити її ще більш провокаційною.

Чоловікові

Модні дизайнери рекомендують носити штани з шкіри всім без винятку, але не варто гнатися за модою, купуючи річ, яка буде доставляти дискомфорт фізичний і емоційний. Щоб покупка принесла радість, варто вибрати підходящий фасон, розмір штанів, правильно поєднувати їх у модні образи, використовуючи нехитрі правила:

  • Вибирати брюки відповідно до своєї комплекції.
  • Вузькі штани бажано носити тільки чоловікам і хлопцям, ассоциирующим себе з субкультурою байкерів, рокерів і тому подібних груп. У повсякденному житті такі штани на звичайному громадянинові будуть виглядати безглуздо.
  • Вибирайте матову шкіру. Лакові, блискучі штани надто зухвалі, вони добре виглядають на сцені, але не в офісі або парку на прогулянці.
  • Поєднувати шкіряні штани з шкіряною курткою варто тільки представникам рокерів або байкерів, іншим краще вибрати менш провокаційні образи.
  • Чоловічі шкіряні штани добре поєднуються з сорочками – білими, наприклад, або джинсовими. Доповнити комплект можна черевиками челсі тютюнового кольору, сріблястими слипонами. Сорочка надівається на білу футболку і не застібається.
  • Светри чудово підходять до шкіряних штанів. Чорний пуловер, надітий в пару до шкіряним джинсів такого ж кольору, створить елегантний комплект. Із взуття можна надіти контрастні дербі темно-бірюзового кольору, доповнивши образ масивними годинами, окулярами класичної форми.
  • Поєднання різних фактур одного кольору застосовується в чоловічій моді. Стильно і елегантно буде поєднання чорних спортивних штанів, такого ж кольору сорочки і піджака. Із взуття підійдуть монки.
  • Класичний образ можна створити за допомогою пальто не ординарного кольору. Спортивні брюки зі шкіри, сорочка, краватка, на додаток чорний капелюх з широкими полями.
  • Якщо вибирати стиль кежуал, то необхідно придбати чорну футболку, шкіряні джинси того ж кольору, для додання оригінальності образу – сандалі. Варіант на більш прохолодну погоду – темно-синя шкіряна куртка і чорні штани в поєднанні з темно-сірою сорочкою.
  • Чорно-червона сорочка в клітку і коричнево-оливкові шкіряні спортивні штани з камуфляжним принтом, доповнені світлими замшевими черевиками, чорній шкіряній кепкою створять образ в стилі гранж.

З шкіряними вставками

Популярні жіночі штани – легінси, перекочували в наш час з 90-х років, змінилися і доповнилися вставками з шкіри. Вони чудово коректують фігуру, підтягуючи її. Вдало підходять для будь-якого віку, представляють прекрасну альтернативу повністю шкіряних штанів. Вони більш зручні в носінні, добре тягнуться, коректують фігуру.

  • Штани з шкіряними вставками спереду чорного кольору добре виглядають з білої вільної блузкою до середини стегна або такий же тунікою, великою сумкою з шкіряними вставками, лоферами або слипонами. Масивні прикраси, сонцезахисні окуляри будуть гармонійно доповнювати цибулю.
  • Оригінальні легінси зі вставками з боків носять зі спортивним стилем. Це футболки, спортивні кофти, сорочки або сорочки. Із взуття черевики або чоботи на низькому каблуці. Окуляри та рюкзак спортивний доповнять образ.
  • Елегантно виглядає цибуля з сріблясто-сірих штанів з чорними шкіряними вставками і чорного топа з глибоким вирізом. Туфлі з відкритим носом на високому каблуці або на танкетці додадуть стилю. Сумка переважно з шкіри, об'ємна.

Байкерські штани

Тим, хто любить одягатися в стилі певної субкультури, можна запропонувати поєднання чорних байкерських шкіряних штанів і такого ж корсета з заклепками. Доповнять образ рукавички без пальців, грубі черевики типу берців або чобітки з пряжками і заклепками, чорний об'ємний рюкзак з великою застібкою-блискавкою, широкий пояс з масивною пряжкою. Комплект на теплу пору року складається з штанів вільного крою, майки-разлетайки чи боксерки, грубих черевиків з пряжками. Доповнять образ рукавички без пальців з шипами або заклепками, окуляри-авіатори. Всі речі повинні бути чорного кольору.

Скінні

Вузькі штани або джинси щільно облягають ногу і підкреслюють всі її переваги і недоліки – це скінні. Такий фасон підійде не для кожної фігури, вибирати їх варто дуже струнким, пропорційним дівчатам і юнакам. Такі штани з шкіри чудово поєднуються з вільними сорочками, джемперами, футболками. Для офісу і ділових зустрічей вони не підійдуть.

На річну прогулянку можна підібрати до завуженим штанів скінні класичного чорного кольору вільну червону футболку з написами або широкий яскравий топ з глибоким вирізом, чорну сумочку на ремінці з ланцюжком або іншим яскравим декором, сандалі або балетки, можна туфлі на високому каблуці. З аксесуарів доповнять наряд сонячні окуляри класичної форми і масивні годинники.

Більш цікаве колірне рішення – комплект з подовженого светри або туніки, обтягуючих скінні лілового або фіолетово-бордового кольору. Такого ж відтінку сумка без декору або з мінімальним декором, але об'ємна. До образу добре підійдуть високі чоботи на підборах, черевики або туфлі з шкіри, можна на високій підошві. З аксесуарів – масивні годинники.

На кожен день добре буде виглядати образ з чорних або коричневих скінні з довгою тунікою і глибоким вирізом бежевого кольору або кольору топленого молока. Для високих дівчат – черевики на низькому каблуці, для низькорослих – на високому. З аксесуарів – сумочка з пряжкою і ланцюжком-ремінцем, масивні годинники.

З якою взуттям носити шкіряні штани

З брюками зі шкіри можна створити безліч цікавих, оригінальних луків, тому вибір підходящої взуття досить великий, залежить від створюваного образу. Влітку підійдуть босоніжки, сандалі, сабо, туфлі з відкритим носом, взимку – високі чоботи або ботфорти для вузьких штанів, чоботи і ботильйони – для розкльошених. Навесні і восени – ботильйони, туфлі-човники. Рокерський і байкерський стиль підкреслять чоботи з пряжками, ланцюгами, заклепками. Спортивний образ доповнять кеди або кросівки.

Ціна

Купити шкіряні штани в Москві можна в звичайних торгових центрах або замовити з доставкою по пошті в інтернет-магазинах Москви і Санкт-Петербурга. Безліч розпродажів, акцій, знижок постійно організовують постачальники товару, що дозволить знайти шкіряні штани за прийнятною ціною. Вартість штанів з натуральної шкіри висока, але не варто зневірятися, продаються брюки зі шкірозамінника - екошкіра значно дешевше. Вартість штанів з натурального та штучного матеріалу наведена в таблиці:

Марка, бренд

Вартість, рублів

З натуральної шкіри

HElium

Одинадцять тисяч дев'ятсот дев'яносто

P. A. R. O. S. H.

18390

John&Yoko

24990

Givenchy

46650

Drome

51990

З екошкіри

Guess

6417

Ichi

4290

Chip Monday

4490

Patrizia Pepe

9443

Liu Jo

12599

Як вибрати шкіряні штани

Такі штани повинні комфортно облягати ноги. В місцях згинів – колін, на стегнах має залишатися вільний простір для зручності руху. Наявність спеціальної сіточки в тих самих проблемних місцях необхідно для збереження форми, зносостійкості. Якісні шви без розривів і просвітів – запорука довгого терміну служби штанів.

Якісна стійка забарвлення шкіри дозволить не боятися дощу, снігу або випадково пролитого склянки води. Щоб перевірити якість, потрібно вологим пальцем потерти шкіру. На руці не повинно залишатися кольорових слідів. Варто врахувати, з якої шкіри зшиті штани. Свиняча – погано тягнеться, овеча – м'яка, але швидко деформується, теляча – схильна мікро тріщин і микроразрывам.

Відео

Шкіряні штани. З чим одягти?

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!