Бюстгальтери великих розмірів - особливості, популярні моделі, провідні виробники і ціни

Пишний бюст привертає чоловічу увагу, але його власниці стикаються з серйозними проблемами, пов'язаними з вибором спідньої білизни. Іноді в пошуках підходящого бюстгальтера доводиться обійти безліч магазинів і переміряти купу моделей. До вибору бюстгальтера великого розміру треба підходити ґрунтовно. Знаючи деякі особливості, цей процес вдасться полегшити.

Що таке бюстгальтери великих розмірів

По конструктивним особливостям ліфчики для пишногрудих відрізняються від звичайних по ряду параметрів. Для них характерні широкі спинка і бретельки, щільні матеріали, наявність підтримуючих кісточок (за винятком деяких моделей). Складно однозначно дати поняття великого розміру, тому що в кожній країні і у кожного виробника відрізняються розмірні сітки.

Бюстгальтер підбирається за вимірами обхвату під грудьми і по її самої виступаючої точки. Різниця між цими показниками – повнота. Бюстгальтер на велику чашку буде відповідати літерному позначенню DD або Е і вище. Різниця між обхватами становить від 18 див. Під таким маркуванням продаються бюстгальтери російських виробників. Для американських, британських, французьких застосовуються інші розмірні сітки.

Особливості

Велика груди - важка, а іноді ще й безформна, тому підібрати на неї відповідний ліфчик важко. Часто цей предмет гардероба викликає у власниць пишного бюста страшний дискомфорт і навіть больові відчуття. Запам'ятайте, що ліфчик, особливо для великих грудей, обов'язково потрібно міряти, щоб уникнути незручностей. Це треба, тому що розміри відрізняються не тільки в різних країнах, але навіть і в окремих виробників.

Прийміть до уваги те, що ваша фігура змінюється, навіть якщо візуально це не дуже помітно і вага тіла тримається на одній позначці, тому періодично робіть заміри обсягів і приймайте їх в увагу, купуючи черговий комплект нижньої білизни. Ідеально підібраний ліфчик викликає відчуття другої шкіри, підтягує груди, зміцнює поставу. Ні в якому разі виріб не повинно тиснути або, навпаки, бути надто вільним.

Бюстгальтери для великих грудей повинні виготовлятися з міцних матеріалів, здатних витримувати підвищені навантаження. Для збільшення терміну служби і максимальної зручності їх комплектують широкими бретелями, іноді прошитими поролоновими вставками. Підстава ліфчика великого розміру має бути еластичним. Чим вона ширше, тим краще. Тоді груди буде зафіксована, а на спині і боках не з'явиться складок.

Моделі

Не кожен бюстгальтер зможе правильно підтримувати груди великого розміру. Якщо у вас пишні форми, зверніть увагу на такі моделі ліфчиків:

  1. Закриті. На чашках такого ліфчика кілька швів. Він закриває груди повністю. Для виготовлення використовуються атлас, мереживо. Серед закритих бюстгальтерів є категорія стягуючих, яка власницям великого розміру грудей не підійде. Така модель візуально зменшить обсяги, але сплющит молочні залози, що небезпечно для здоров'я.
  2. З формованою чашечкою. За рахунок кісточок чудово підтримує груди, яким би не був розмір. Надає їй красиву акуратну форму. Такий ліфчик підходить під будь-який одяг, м'який і непомітний. В чашки вшиті вставки з тонкого поролону.
  3. З низькою перемичкою. Лінія, на якій замикаються чашки, зміщена. Бюстгальтер з низькою перемичкою підійде для дівчат, у яких близько посаджена груди. Одягати його можна під сукні з глибоким декольте.
  4. З трикутними чашками. Цей варіант підійде дівчатам, у яких груди посаджена далеко один від одного. Ліфчик буде акуратно зміщувати її до центру без надмірного тиску.
  5. З застібкою спереду. Прекрасний вибір для жінок з широко розставленими груддю. Чашки будуть збирати її в центр. Модель з застібками спереду відрізняється широкою спинкою (до 10 см). Не створює зайвого шкірних складок.
  6. З широкими бретельками. У таких моделях основну частину навантаження беруть на себе збільшені лямки. Бюстгальтер з широкими бретелями виглядає гармонійніше на фігурі. Лямки не будуть упиватися в плечі. Багато виробників вшивають в них поролонові вставки для додаткової м'якості і зручності.
  7. З кісточками. Завдяки жорстким елементів виріб правильно підтримує груди. Ліфчик без кісточок не забезпечить такого ефекту. Ці елементи утримують груди на місці і подають вперед, роблячи бюст ще звабливіше. Дівчатам з великими грудьми не підійдуть моделі «Балконет». Чашки у таких дуже відкриті. З них груди буде вивалюватися при необережному русі. Це виглядає не сексуально, а вульгарно.
  8. Коригувальний. Такі ліфчики підтримують груди і приховують бічні складки, мають подовжене основу. Їх добре одягати під обтягуючі речі. Забезпечують відмінну підтримку, тому підійдуть для профілактики маститу, мастопатії.
  9. Безшовні. Відмінний вибір для жінок з великими грудьми. Чашки безшовних ліфчиків формовані. Така модель буде непомітна під одягом. Шиють вироби з еластичних матеріалів. Існують безшовні топи, в яких чашечки не формовані, але вони краще підійдуть для занять спортом. Всередині можуть бути поролонові вставки.
  10. Корсетного плану. З широкою нижньою частиною (до лінії ребер або навіть закриває талію), що забезпечує додаткову опору, і кісточками по вертикалі. Добре підтримує груди великого розміру. У деяких моделей знімні лямки, але до вибору таких підходите з обережністю, не всі вони витримають навантаження.
  11. Спортивні. Еластичні, з утягивающей тканини. Призначені спеціально для занять фітнесом. За фасоном нагадують укорочені майки.

Білизна на велику чашку і маленький обхват

У деяких жінок при стрункої фігури і вузькою грудній клітці розмір грудей значний. Це виглядає дуже апетитно, але викликає величезні труднощі при виборі ліфчиків. Як правило, дівчата з такими параметрами купують варіанти, у яких велика чашка. При цьому вони не орієнтуються на обсяг пояси, вибирають «з того що є», а потім перешивають виріб. Це невірно, тому що багато сучасні виробники випускають великі бюстгальтери, обсяг пояса яких починається з 60 см:

  • Curvy Kate;
  • Freya;
  • Cleo by Panache;
  • Shock Absorber;
  • Panache;
  • Royce;
  • Dcandale;
  • Masquerade by Panache.

Бренди

Сьогодні у багатьох виробників є лінії якісних і дуже привабливих зовні бюстгальтерів для власниць великих грудей. Найпопулярніші бренди нижньої білизни:

  1. Феліна. Німецький бренд, що пропонує бюстгальтери класу люкс з широкою розмірною сіткою. Максимальна обхвату під грудьми модель досягає 120 див. Білизна має мереживну обробку, шиється з натуральних матеріалів і синтетики за безшовної технології.
  2. Диорелла. Фірма пропонує ліфчики з бавовни та синтетики, покриті тонким мереживом з контрастними нитками. Є моделі з прозорою верхньою частиною чашечки.
  3. Примадонна. Цей бельгійський бренд пропонує дуже красиві бюстгальтери великих розмірів, які виглядають спокусливо і вишукано. У лінійці є варіанти з напівпрозорими чашками.
  4. Тріумф. У цього німецького бренду у продажу є великі бюстгальтери без швів. Фасони і забарвлення стримані, тому білизна більше підійде для повсякденного носіння.
  5. Stefi L. У цього бренду широка лінійка бюстгальтерів для дам з грудьми великого розміру. Дизайн моделей дуже привабливий. По верхній частині чашок розташовані мереживні квіткові візерунки, плавно наслаивающиеся на бретельки.
  6. Бюстгальтери Мілавіца великих розмірів. У цього білоруського виробника дуже якісне білизна і є цілих дві лінійки ліфчиків для пишних грудей: класична і модна. У першій колекції моделі базових кольорів з традиційними силуетами. В модній лінійці багато незвичайних забарвлень, стильних дизайнів. До кожної моделі з цієї колекції легко підібрати відповідні трусики.

Як вибрати бюстгальтер для великого бюста

Хоча модні бренди пропонують широкий асортимент нижньої білизни, визначитися з покупкою буває дуже важко. Якщо ви не впевнені, що правильно визначили свій розмір бюстгальтера, можете замовити товар в інтернет-магазині з доставкою по пошті з Москви, Санкт-Петербурга, інших міст. Там часто організовують розпродажі, акції, пропонують знижки. Тим не менш, купити бюстгальтер великого розміру без примірки – не саме вдале рішення. Запам'ятайте поради, які допоможуть вам не помилитися при виборі:

  1. Зніміть мірки. Визначте обхваты самої виступаючої точки грудей і під нею. Порівнюючи отримані дані з розмірною сіткою виробників і підбирайте максимально збігаються моделі.
  2. Вибирайте для примірки три ліфчика: свого розміру, меншого і більшого.
  3. Надіньте бюстгальтер. Станьте перед дзеркалом і підніміть вгору руки. Якщо ви правильно підібрали розмір, пояс нікуди не зрушить.
  4. Поверніться спочатку одним боком, потім іншим. Подивіться, рівно лежить пояс. Він повинен бути рівним, ніде не задиратися.
  5. Зверніть увагу на чашечки. Якщо вони кривляться, значить обсяг вам великий. Якщо чашечка передавлює груди, то вам малий бюстгальтер. Подивіться на боки. Якщо груди випадає в сторону рук, то ви вибрали ліфчик підходящого вам моделі.
  6. В хорошому бюстгальтері сосок повинен стояти. Якщо він «дивиться» вниз, підтягніть бретельки.
  7. Передня планка повинна щільно примикати до тіла. Якщо між нею шкірою є хоч найменша відстань, то від покупки краще відмовитися, тому що в процесі шкарпетки бюстгальтер ще трохи підтягнеться і стане вам великий.
  8. Ви повинні насилу просовувати палець під пояс. Якщо туди поміщається ціла долоню, то ліфчик занадто великий.
  9. Якщо ви приспускаете лямки, пояс бюстгальтера повинен залишатися на своєму місці.
  10. Якщо у вас похилі плечі і з-за цього бретелі спадають, зверніть увагу на моделі, де вони перехрещуються.
  11. Подивіться, не впиваються в лямки в шкіру. Вони повинні бути помірно широкими і зручними. Якщо бретелі все ж впиваються, то бюстгальтер великий вам у поясі, а в чашечці – малуватий.
  12. Зверніть увагу на матеріал виготовлення. Краще, щоб ліфчик був зшитий з натуральних тканин, хоча сучасні синтетичні теж пропускають повітря і є дуже зносостійкими.
  13. Застібка повинна складатися не менше ніж з 3-4 рядів гачків.
  14. Бюстгальтер для грудей великого розміру не може коштувати дешево. З-за складної конструкції його якість повинна бути на висоті, а цього можна досягти тільки у брендів, що випускають дороге білизна. З продукція зносостійка та довговічна, завжди красиво виглядає.

Ціна

Лінійки великих бюстгальтерів є не у кожного виробника. Якщо вам необхідно таке виріб, то краще підшукати бренди, які спеціалізуються на їх випуск. Вартість залежить від величезної кількості параметрів. З приблизними цінами на бюстгальтери для грудей великого розміру ви зможете ознайомитися в таблиці нижче:

Назва моделі

Приблизна вартість в рублях

Elomi Matilda 8900

4790

Gorsenia K-385

3380

Freya Deco Fuse 1324

4220

Fantasie Angelina 9552

6300

Prima Donna Deauville 161811

8850

Tribuna BM890H

1360

Felina Conturelle 80505

6670

Freya Active 4892

4820

Milavitsa Aveline 66043

950

Panache Envy 7285

6840

Kris Line Fortuna

2450

Simone Perelle 131343

4075

Shock Absorber S4490

Чотири тисячі п'ятсот

Conte City Style RB5015

1520

Valeria Lingerie 738

940

Відео

Бюстгальтери великих розмірів Gorsenia

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!