Іграшки для басейну дитячі

Дитині буде цікавіше в басейні, якщо придбати для нього іграшки, з якими можна грати у воді. Дітям дуже подобаються водні пістолети, надувні м'ячі, іграшки у вигляді драконів, крокодилів, китів, машинок і т. п. Покупка іграшки для басейну допоможе дитині освоїтися у водному середовищі і поступово звикнути до неї. Це стане виходом з ситуації, коли дитина боїться заходити в басейн.

Види іграшок для басейну

Виробники дитячих товарів пропонують цілий модельний ряд яскравих іграшок, які виготовляються з міцних і якісних матеріалів, наприклад, вінілу. Надувні барвисті фігурки урізноманітнюють гри дитини в басейні, зробивши їх більш цікавими та насиченими. Вони відрізняються розміром, формою, забарвленням. За типом виділяють:

  • Надувні іграшки для басейну. Плаваючі кульки і обручі допоможуть вивчити правильну техніку дихання. Серія коліс для пірнання навчить малюка занурюватися в басейн, не відчуваючи при цьому перешкоди або страху. Швидко надувається і збирається. Може мати самі різні розміри. Для надування великих виробів доцільно використовувати насос.
  • Потопаючі іграшки для басейну. Це можуть бути палички різноманітних забарвлень, водорості, морські ковзани, рибки і інші тварини. Потопаюча іграшка для басейну використовується для тренування навичок підводного плавання, вдосконалення навичок орієнтації під водою і поліпшення техніки пірнання.

Надувні

Назва моделі

Ціна

Характеристики

Плюси

Мінуси

Intex Кіт 58561

929 р.

Вік дітей – від 3 років, розміри – 193х119 см, габарити упаковці – 23х25х9 см, вага – 1,565 кг.

Велика, недорога, оригінальний вигляд.

Немає.

Intex Черепаха 56524

1391 р.

Розміри – 191х170 см, габарити упаковці – 23х26х10 см, вага – 2 кг

Яскраве забарвлення, зручно використовувати як пліт, великі розміри.

Дорожче аналогів.

Bestway Єдиноріг 41104

889 р.

Розміри – 165х145 см, вага – 1,3 кг

Габаритний, дитині зручно сидіти верхи.

Немає.

 

Потопаючі

Назва моделі

Ціна

Характеристики

Плюси

Мінуси

Absolut Systems 010-0927 Водорості

513 р.

Кількість в наборі – 3 штуки, довжина – 20 див.

Допомагає удосконалювати навички підводного плавання, яскраве забарвлення.

Немає.

Absolut Systems 010-0927 Кільця

675 р.

Кількість в наборі – 4 штуки, діаметр – 11 см, кольори – синій, жовтий, червоний, зелений.

Допомагає покращувати техніку пірнання, прийнятні розміри, різноманітність кольорів.

Немає.

Intex 55504 Палички

890 р.

Діаметр – 3 см, висота – 19 см, в комплекті – 5 штук.

Мають обважнення на кінцях, завдяки чому не спливають на поверхню, яскравий набір.

Немає.

 

Як вибрати іграшки для басейну

Вибираючи надувні іграшки для плавання, не економте. Основні критерії вибору:

  • Купуйте надувні іграшки з нетоксичного та міцного матеріалу. Переконайтеся, що фарба не обсипається і не відбивається на шкірі. Не купуйте вироби, різко пахнуть пластиком.
  • Мінімальний вік. Залежить від виду надувний іграшки. Приміром, багато рятувальні жилети і нарукавники розраховані на дітей 3-6 років. Є іграшки, які призначені різним віковим групам. Одним надувні м'ячі для басейну підходять дітям до 1 року, другі – від 1 до 2-3 років, треті – від 3 до 6 років.
  • Огляньте ігровий набір для басейну, щоб переконатися у відсутності порізів, пошкоджень. Клапан іграшки не повинен пропускати повітря. Додатково оцініть гладкість і міцність швів, щоб виріб не подряпало ніжну шкіру дитини.
  • Оцініть безпека. Вона визначається за декількома факторами: це наявність подвійного клапана, страхувального шнура і ручок-власників з боків вироби.
  • Наявність декількох камер підвищать безпеку товару. Особливо це відноситься до всіляких матраців та плотика.
  • Деякі товари для басейну можуть продаватися разом з ремкомплект. Це дуже зручно, адже є великий ризик, що на надувному виробі з'являться порізи. Правда, це відноситься до іграшок з більш щільного вінілу, які продаються за цінами вище середніх.
  • Зверніть увагу на популярність виробника. Популярністю користуються товари для басейну брендів Intex, Bestway.
  • Дизайн. Впливає на привабливість товару для малюка. Іграшка у вигляді улюбленого казкового героя або якого-небудь цікавого тваринного принесе дитині більше радості. Щоб зацікавити малюка, на виробі повинні бути яскраві малюнки.

Відео

надувні іграшки для басейну

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!